DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Hurriyetten Adam once oz kizina tecavuz ediyor ve kizi bundan 2 kez hamile kaliyor, bir oglu ve bir kizi oluyor. Daha sonra kiz babasindan olan oglunu baska bir aileye evlatlik veriyor ve kizina da gercegi soylemiyor ve kendisinin ablasi oldugunu soyluyor nufusa da babasinin kizi olarak yazdiriyor. Yani kucuk kiz dedesini babasi biliyor. Sonra bu pis herif gelip bu kucuk kiza da tacizde bulunuyor. Allah belasini versin hasta herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bu adamı öldürcez haydin deseler katılırım gayet. hiç de öyle "sorunlu çocukluk" "fakat bu adam neden böyle olmuş acaba" gibi laflara aldırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ANTONI Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 FANTAZİLERİMDE BEN DE ÖZ KIZIMA TECAVÜZ EDİYORUM AMA GERÇEK HAYATTA BÖYLE BİR ŞEYİ ASLA YAPMAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 buna bakiyi mderken yandaki haberdede kanser hastasi kizin ailesinin kizlarinin fisini cektigi yaziyordu http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12820337.asp insanligimdan utandim su iki haberi okuduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 müslüman ülkeyiz ama ahlak değerlerimiz falan 10 numara.(ironi yapmaya çalıştım anlaşılmamış meali: müslümanlık kılıfında türlü türlü sapıklıklar yapan hacı amcalara sahibiz,sübyancılığın savunması AMA EFENDİM PEYGAMBERİMİZ SAV DA vs. vs. diye gidiyor,kastettiğim buydu.)Kız 13-14 oldu mu vereceksin coşkuyu artık herhalde kızın kim olduğu da tam olarak farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 idamı bi kez daha düşünsünler hukukçular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kesinlikle.veya bırakıcaksın bu şerefsizi taksime üstüne de pankart asıcaksın böyle böyle yaptı diye halk kafasına göre takılcak.idam hafif bu mahlukata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 balon said: idamı bi kez daha düşünsünler hukukçular idam bu adama kurtuluş. çile çekmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 tamam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 offf buralara kadar gelmişmi.. bi kaç sene önce avusturyada bi manyak vardı 20 küsür sene evnin bodrumunda yaptığı gizli odacıkta öz kızıyla ilişkiye girip kızı çıkartmıodu 9 çocuğumu ne olmuş sakatları imha etmiş falan filan iğrençlik ötesi ruh hastalıkları işte.. dünyanın çivisi çıktı mars'a göçetmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Salsınlar halkın arasına bak nasıl tecavüz ediyolar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Viktor said: buna bakiyi mderken yandaki haberdede kanser hastasi kizin ailesinin kizlarinin fisini cektigi yaziyordu http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12820337.asp insanligimdan utandim su iki haberi okuduktan sonra Onu bu olayla karıştırmamak lazım bence, aslını bilmiyorum ama kız gayet ölmek istemiş olabilir. Kanser gerçekten çok acılı bir hastalık ve Türkiye'de yanılmıyorsam halen ötenazi yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bu arada 2 yakınım 20 gün içerisinde vücutsal halleri sapasağlamken vefat ettiler kanser yüzünden , kanser hücreleri de azıttı iyice sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Sylian said: Viktor said: buna bakiyi mderken yandaki haberdede kanser hastasi kizin ailesinin kizlarinin fisini cektigi yaziyordu http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12820337.asp insanligimdan utandim su iki haberi okuduktan sonra Onu bu olayla karıştırmamak lazım bence, aslını bilmiyorum ama kız gayet ölmek istemiş olabilir. Kanser gerçekten çok acılı bir hastalık ve Türkiye'de yanılmıyorsam halen ötenazi yasak. haberi oku durumu agirlasinca hastaneye kaldirmislar, yakinlari kuran okiycaz diye yogun bakima girmis eve goturucez sokun aletten diye kavga cikarip karisiklikta yasam destek unitesinin fisini cekmisler doktorlar farkettiginde kiz zaten olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 gayet normal arkadaşlar. kendi kızı ne isterse yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bu gibi durumlarda bu abiye yönlendiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bence ayağını gıdıklamak lazım böylelerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TARAMALITUFEK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben de fantazilerimde öz kızıma tecavüz yapıyorum ama gerçek hayatta böyle bir şeyi asla yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bu adama , adam da denemez , insan da denemez. Bu nesne açıkça hasta diyebiliriz. Normal bir insan evladı böyle birşey yapmaz. İşin ilginç yanı aynı cins olaylar bu son 1 yılda dünyanın birçok yerinden duyulmaya başladı , en çok duyduğumuz ingilterede olandır sanırım. İnsanlar çoğala çoğala hastalıklıların sayısı artıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Cons said: bence ayağını gıdıklamak lazım böylelerinin. foot massage diyosun, hımm tarantino pulp fictionda genis bi yer ayırmıstı buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 DiadanLocke said: Hurriyetten Adam once oz kizina tecavuz ediyor ve kizi bundan 2 kez hamile kaliyor, bir oglu ve bir kizi oluyor. Daha sonra kiz babasindan olan oglunu baska bir aileye evlatlik veriyor ve kizina da gercegi soylemiyor ve kendisinin ablasi oldugunu soyluyor nufusa da babasinin kizi olarak yazdiriyor. Yani kucuk kiz dedesini babasi biliyor. Sonra bu pis herif gelip bu kucuk kiza da tacizde bulunuyor. Allah belasini versin hasta herif Tamamen şerefsizlik o ayrı bi nokta da dedesini babası olarak bilmiyo dedesi zaten babası. O noktada i problem yok yani.. Ama adamı kazığa oturtsunlar bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 adamin hic bi sucu yok butun suc kadinda cunku dogru hareket ya orda cekip vurmasiydi herifi yada ilk taciz edildiginde polise gitmesiydi adam hasta ruhlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 adam bildiğin o.ç işte ötesi mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Horizon said: İşin ilginç yanı aynı cins olaylar bu son 1 yılda dünyanın birçok yerinden duyulmaya başladı , en çok duyduğumuz ingilterede olandır sanırım. İnsanlar çoğala çoğala hastalıklıların sayısı artıyor sanki. Öfff şu haberde bile elin yabancısına bok atmaya çalışıyorsun, kendi zümrenin baskısıyla oluşmuş sapık-abaza toplumu görmezden gelip saklayarak. Sen ve senin ait olduğun gericiler ordusu yüzünden ensestte en ileri ülkelerden biriyiz ve yine sizler yüzünden olan mahalle baskısından bu ülkenin gençleri bu kadar abaza, saldırgan. Aldatma cinayetleri, evden kaçmalar, akraba evlilikleri, çok kadınla evlilik, tecavüzler, töre infazlarının bu denli fazla olması da sizin dini bu denli yobaz yorumlayıp çıkarınıza kullanmanızdan. Şöyle bir konuya gelip mesaj atma bari, ingilterede bık bık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 İngiltereye veya elin yabancısına nerede bok atmışım? , göremedim :S Amacın saldırmak veya hakaret etmekse onu öm'den yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar