pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Türkiye Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında Federal Kürdistan Bölgesi’nin başkenti Hewler’e gelen Türk heyeti, Türk ve Kürdistan bayrakları ile karşılandı. Hewler’de Kürdistan Bölgesi’nin yeni Başbakanı Berham Salih ve Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zabari’nin, Ahmet Davutoğlu ile beraberindeki heyeti karşılaması sırasında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Geleneksel Kürt kıyafetli çoçuklar ellerine verilen Irak, Türk ve Kürt bayrakları ile heyeti karşıladı. Erkek çocukların biri Türk ve Kürdistan Bölgesi bayrağını taşırken, kız çocuk ise Irak ve Türk bayrağını elinde tuttu. Ancak daha objektiflere yansıyan bir diğer fotoğrafta, çocuğun elindeki Kürdistan bayrağının yerine Irak bayrağının konulduğu görülüyor. http://www.firatnews.org/index.php?rupel=nuce&nuceID=16170 Çok güzel ya, adım adım nasıl bir noktaya getirdi adamlar. Şaka gibi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 adamlar resmen 'öyle göze böyle çapak' siyasetindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Yanlız kürdistan denilen bölge 1992'den beri var. Bence Türkiye ve Kürdistan bölgesi bayrakları ile karşılamaları gayet iyi niyet göstergesi. Türkiye'deki medyanın bazı şeyleri göstermemesi olmadıkları anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 hangi 92, yüzlerce yıldır var kürdistan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Pontus Rum devleti de var o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Yakında orta asyadan yer bakmaya başlasak iyi olacak.Hoş adımızda çıktı onlarda almaz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 beyler bosaltiyoruz anadoluyu atalarimiz 1071 de barba cani insanlar, insan haklari evrensel bildirgesini ve birlesmis milletleri hice sayip gelip yerlesmisler bu topraklara ayipki ne ayip onlarin yaptigi bu zulum ve doktugu kanin uzerinde yasiyamayiz!!!! amerikayada soyleyin niggalar afrikaya meksikalilar ispanyaya geri kalanida derhal avrupaya donuyor birde cinlilere ve putine soyleyin ural altay bolgesini bosaltiversinler bir zahmet, cin seddi sinirimizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sen nasıl işgal ettiğin toprağı elinde tutma güdüsü içerisindeysen adamda kendinin olanı istiyor. kendi kültürünü özgürce yaşamak istiyor. sen bunu kendin için istediğin zaman tamam o isteyince hayvan bölücü. hayır amerika işgal etse bu ülkeyi. ee tamam abi işgal olduk artık diyip bırakacak mı bu zihniyet? üzerinden 100 bile sene geçse ilk eline geçen fırsatta kopmak istemeyecek mi? adamında hakkı diyince vatan haini ilan edildim kaç kere. o apayrı bir konu. senin toprağından bile almıyor şu saniye bırak kurulsun sınırına. sorulsa birde kürdistan karşıtı olanların geneli filistinlileri savunur. tabi abi o topraklar onların pis yahudiler falan. e bu ne? işine gelince din kardeşi işine gelince ülkenin kurulmasında senin yanında savaşmış kürde pislik muamelesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Vingthor said: sen nasıl işgal ettiğin toprağı elinde tutma güdüsü içerisindeysen adamda kendinin olanı istiyor. ?? Vingthor said: kendi kültürünü özgürce yaşamak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben israili destekliyorum hala :3 guclu olan istedigini alir zayif olan ezilir doganin kanunu bu sosyal darwinizm FTW ama sunuda derim bugun amerikalialr avrupaya donmek istese toplama bolgelerindeki kizilderili sayilari ortada bugun hala birileri cikip "siz gecmiste topragimizi aldiniz GRRRRRR" diyebiliyorsa amerikan yerlileri gibi kokunu kazimamisizya ne guzel, hadi otur asagi derim osmanlida kabahat zaten kitir kitir asimile edicekti moralfag ler bir bir dogmaya baslamadan sonra "uppps" cekicekti, belki papa gibi ozur dilerdik "zenginliklerinizi yagmalamak icin tanriyi kullandik ve hala bitmiyen dinler arasi nefreti korukledik, pardon" diye salak osmanli ama ne yapti? moralfagler ciktiktan sonra denedi anadoluyu temizlemeyi onuda yuzune gozune bulastirdi bugun hala oduyoruz bu bos fantezinin bedelini gerci adolf cikmasaydi hesabinida soramazdi kimse heh anadolunun eski sahipleri akilli olsun! efendi efendi otursunlar kendi evlerinde komsumuz olarak yoksa cikar gayet yilik bir sekilde "lan dingil yunanli senden oncede hititler vardi, hitit soykiriminin hesabini ver!!111 onalr bizim akrabamiz sumerlilerde turk hititlerde firigyalilarda achille ide bul getir savas suclari mahkemesine cikarticaz, hektor o muameleyi haketmiyordu kardesi orlando bloom olsa bile bir insan evladina o sekilde davranilmaz!" delikanli adamdi hektor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yutub yok bende fakat kendinin olanı istiyor dediğim cidden adamlar için nerede olduğu önemli değil. yeter ki kendi devletleri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 antartikada bol miktar yer var buyurup gidip devlet kurabilirler yerin onemi yoksa cok ucuza madagaskar var elimde bide, adolf yahudilere ayarliyamadi ama biz ayarlariz isterlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sığ bakıp dalga geçtikçe karşındaki adamın gözünden hiç bakamayacaksın yalnız. önce insan olup sonra şu ırktanım denebilse negzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Viktor biraz konudan uzaklaşmışsın sanki. Kürtlerin biz anadolunun gerçek sahipleriyiz, sizden önce biz vardık diye bir iddiaları var da ben mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hmm kürt devleti kul sıtori bıro dedim, resim koymaya üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Bildiğin toprak verelim adamlar kendi devletini kursun diyenler var yuh. Bir söz demiş bir padişah; bu topraklar kanla alındı, kanla verilir. Aksi bu topraklar için canını verenlere ihanettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Wispy said: Viktor biraz konudan uzaklaşmışsın sanki. Kürtlerin biz anadolunun gerçek sahipleriyiz, sizden önce biz vardık diye bir iddiaları var da ben mi bilmiyorum. hangi kürt görüşünden bahsettiğine bağlı aslında. medler bile kürt diyebiliyor bazıları. kürdistan konusuna gelince, adamların anayasasında yazıyor. federatif bir devlet oldular. bize ne oluyor anlamadım? ha en baştan kurulmasına mı karşıydın, o zaman nasıl ve neden karşı çıkacağını da anlatacaksın burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Kürt kelimesi geçtiği anda saldıracak yer arıyoruz sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 4 harfliler zihniyeti. Atsiz forumlarina arkadaslar hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 başka bir ülkenin sınırları dahilindeki siyasi ve yönetimsel yapılanmaya, adı ne olursa olsun, karışmamız mümkün değil ve saygı duymamız gerekir. yeter ki bizim kendi sınırlarımız ieçrisindeki yapılanmaya karışılmasın ve saygı duyulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 antartikaya nah devlet kurarsin buzlar eriyo altindan dogalgaz petrol cikiyo diye butun kuzey devletleri birbirine girmis durumda. kuzey iraki almak daha kolay Viktor said: antartikada bol miktar yer var buyurup gidip devlet kurabilirler yerin onemi yoksa cok ucuza madagaskar var elimde bide, adolf yahudilere ayarliyamadi ama biz ayarlariz isterlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Viktor said: ben israili destekliyorum hala :3 guclu olan istedigini alir zayif olan ezilir doganin kanunu bu sosyal darwinizm FTW benimde düşüncem aynen bu şekilde. ayrıca kurdistan oluşumu 1. ya da yanlışsam 2. dünya savaşından beri var. hatta iltilaf devletleri meşhur 24. madde ile kendilerini güvensiz hissettiği anda türkiyenin stratejik noktalarını işgal edebilecekti ki. Böylece Kurdistan için saha hazırlanacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 devlet kuramazlar oraya.. şu anki durumlarına göre değerlendirm yapmak yanlış, abd bölgeden gittikten sonra bu kadar kafalarına buyruk davranamayacaklar..denize çıkışı olmayan ve bölge ülkelerinin tamamı tarafından izole edilmiş, sanayisi-ticareti olmayan, sadece petrole dayanan-dünyaya çıkışı için bile başka devlet gerek- bir bölgede devlet kuramazsın.. kerkük ü alamadıkları sürece bu iş yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sir said: hangi 92, yüzlerce yıldır var kürdistan =) cok biliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Kürdistan, adamların anayasası, federal devlet... Ne diyosunuz abi siz? Böyle bi "devlet" kuruldu da haberimiz mi yok? Her sene bi sürü genç insanı boşu boşuna mı gönderiyoruz oralara? Şehit olsunlar, halka gösterelim de hala mücadele ediyoruz sanalım diye mi gidiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar