Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ışıklar tam piyasa yeri buba ztn :D heühüehüe ama düşük bel konusunda katılmıyorum bende düşük bel giyiyorum herşeyide düşük bel giyerim yoksa rahat edemiyorum okuldada hep düşük bel giyerdim öğretmenler fln kızardı hep leğen kemiğimidir nedir onu geçmedikçe rahat etmiyorum pantolon onun kemiğin aşşasında olması şarT! :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 karşı değilim ama son 3 ayda bu kadar tipin çıkması gayet anormal düşük bel giymeyi sevenler vardır ama bunlar aynı kemer illaki görülcek gömlek veya üzerlerinde ne varsa pantolon içine katılcak ve ayakkabıların renginde mutlaka kırmızı renk buluncak ![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 oheuhauguahuh abi hiç sevmem öle kemer gösteren fln :D ne alakaysa kemerle oraya takarım bi yılan daha iyi :P aynı şey :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: Estel_Anorien, 02 Temmuz 2004 16:15 tarihinde demiş ki: Albümde 5 adet mi ne resimle yakışıklı kategorisine adaylığımı koyuyorum :P estel koyuyorsa ben de koyuyorum ulaan! :) tabii albüm çalışsa saçımı uzattığım resimleri de koysam daha iyi olurdu[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 eskiden ışıklarda okulu asınca sabah yürüyüşe çıkardım kışın çok güzel olurdu sabah saati cadde bom boş ağaçlar yaprakları dökmüş soğuk suratına vuruyo yürüyosun süper bi cad. idi eskiden bana göre, hatta en sevdiğim mekan olan D&R ın üst katına çıkıp kız arkadaşımla sıcak bişileriçmeye bile gidemez oldum bu insanlar yüzünden piyasa yapmak nedir anlamadım hala bizde mi yapsak ![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 02 Temmuz 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: DoGMeaT, 02 Temmuz 2004 17:42 tarihinde demiş ki: pardon bağyan,danışabilirmiyiz!! said: Diablo, 02 Temmuz 2004 19:11 tarihinde demiş ki: slm asl pls? de get . eğlencek başka yer bulun .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 02 Temmuz 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: Delanoresse, 02 Temmuz 2004 20:43 tarihinde demiş ki: valla piyasa diyosaniz lailada baya hos hatunlar vardi, etiler nisantasi civarina takilmak gerekmis sanirim boşverrrrrrrr hepsi makjay güzeli boş iş boşş makyaj SUX![signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ya bi merak ettik ankara laila ya gitik adamlar bize masa bile vermediler :) . her yer boş garson geldi yer yok siz barda durun dedi bize :) . bizde giriş parsını geri alıp çıkmıştık :D[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 möüheühüe zgrw güzel bi anıymış hueuhehheu[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 etiler nişantaşı vs yerdekilerin nesi makyaj guseli ya walla hepsi super hatunlar.ama z3 den aşagı arabaları yok ehe varsa z3 nüz gidin yapın orda piyasa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 yakisikli erkek sikintisi hakikaten de var ama, yani genelde kizlar erkeklerin yakisikli oldugundan daha guzel oluyorlar (bu tabi bakimli olmaktan falan gecer demeyin, ben biliyorum o erkekleri yarim saat elde jole ayna karsisinda ugrasip maymuna ceviriyolar bi de kendilerini). bu durum tabi mesela benim aleyhime calisan bir yontem (guzel olmayan kizlarin yani, zaten az sayida yakisikli var, onlar da bize bakmaz tabe). allahtan bunu uzun sure once farkettim de tedbirimi teee o zaman aldim :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 +1 :D işte bu benim lafım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 02 Temmuz 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 cem yılmazı duymuş muydun? :lol: PS: Lan sıkenır olsa keşke eheheh[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 02 Temmuz 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Erkek adama uzun saç hafif kirli sakal yakışır isterse dünyanın en cirkin adamı olsun yine 1 numaradır[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 dimi ama :) yavaş yavaş o hale geliom yazın sonunda upload etceğim resimleri bekleyin :) gerçi zaten yakışıklıyım ama :-p[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 02 Temmuz 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 zgrw sen aşmış biri olarak sana laf söylemek bile istemiyorum süpersin abi sen =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: zgrw, 02 Temmuz 2004 22:46 tarihinde demiş ki: dimi ama :) yavaş yavaş o hale geliom yazın sonunda upload etceğim resimleri bekleyin :) gerçi zaten yakışıklıyım ama :-p kalbimizin Yakışıklı prensisin sen :-p[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 peki silinsin bakalım attığım mesajlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: Trojanmistress, 02 Temmuz 2004 10:58 tarihinde sormuş ki: Nerede yaw bu yakışıklılar??? evden hiç çıkasım yok[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Kendini beğenmiş babacum ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 okudum mesajını çıktım Tunalıya ama yok aradım aradım bir görükeyim sana diye ama ne fayda ?! [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 02 Temmuz 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 daytt :D en carizma ben.. değilim :P[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 dağılın uleyn :) alemin yakışıklısı geldi :-p size kendi resmimi upload edemde bakın :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: Halfmumi, 02 Temmuz 2004 16:58 tarihinde demiş ki: Walla bende "nerde kafa hatun" diye bas bas bağırmaktan kurbağa olucam yakında... Çok deli Güzel olmasına gerek yok amma velakin Xtremebility özellikli olması şart... Tabii,buna verilende isimde;"İmkaansızı aramak" geçiliyor :p konyada kafa hatun yok mu mumi ? hani gecen gun oyle boyle degil modern yer diye kafa sisiriyodun ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Burada değilmiş yaw... Aramaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar