DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 nası bu kadar hızlı kasıyonuz ya var mı bi rehber falan, ya da tavsiyeniz ? ya da yardım ? :D
liseli Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abi molerat MOLERAT! it gibi kasıorsun molerat ile
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 gauss minigun varmı oyunda ? Ulan özledim sesini
STY Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 @dadaş abi kim hızlı kasıldığını söyledi ki ? Solo takılıyorsan hızlı kasmak imkansız zaten. Bende girip solo takılıyorum şimdilik yani 1-2 saat genelde. O yüzden level kasmak zor bize =) Oyun ile ilgili bilgi alabileceğin link http://www.fonline2238.net/wiki/Main_Page Hangi sektörlerde hangi yaratıklar ile karşılaşabileceğini görmek için http://www.nitue.net/fef/ the HUB kasabası civarındaki mob ları kes ilk başta. Aslında yeni misin yoksa sadece hızlı kasmayı mı öğrenmek istiyosun annamadım =)
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 oyuna başlamadan incelemiştim wikiyi ve forumları falan sağol genede. bikaç arkadaşı daha başlatacam heralde onlarla beraber kasarım rahat rahat. dün hırs yaptığım için hızlı level olayını merak ettim ama artık gerek yok ya zevkini çıkara çıkara level kasacam. zaten dün behzat c ve yanındaki arkadaş (ismini unuttum, patidense kusura bakmasın) yardımcı oldular sağolsunlar. şu an için karakter ölene kadar bir problem yok gibi gözüküyor :).
STY Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ha iyi ozaman. o arkadaşlar gayet yardımsever , problem yaşamassın =).. Sunucuya Wipe gelecek dedikoduları dolaşıyor fakat resmi ağızdan bir duyuru yok. Ben çok fazla kasmanı tavsiye etmiyorum şu an için. Ama dediğin gibi hem öğrenmek için hem vakit geçirmek için Wipe a kadar oynanabilir. görüşürüzzz..
deathdancer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Benim 3. 21 buildim olduğundan biraz hızlı kasıyorum :D belli şeyler oturunca level cok sorun olmuyo 2 günde 12-13 olmak cok basit. ilk karakterim tam noobdu level desen eser yok.. oyuna alıştıkca kolaylaşıyo Hızlı level kasmak yenileri kasar tadını cıkar biraz öl encounterların yerlerini öğren falan zaten sonra gerisi kolay. Junk üstünde molerat kesmeni tavsiye ederim. Şimdi biz gelip kasalım diyoruz ama elde light support roket mınıgun vs konu mankeni gibi dikiliyoruz vursak ölüyolar bununda sana faydası yok. onun dışında base parası biriktirdik ama faction kurulamıyormuş suan. wipe sonrasına kaldı bazı seyler şimdilik oyunu kavramaya bakın. oyun içinde arada takılırız
STY Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abi wipe gelecek dediniz hiç giresim kalmadı valla. lvl3'de kaldım öyle. emek istiyor çünkü şimdi kasıcan uçacak karakterler. bi wipe gelsede oynasak dogru düzgün.
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 molerat hikaye centaur / alien / floater kesmek şahane. brotherhood of steelin çapraz sol alt karesinde brotherhood patrol ile centaur/alien ya da floaterların kapıştığı bi encounter bulup paso son vuruşları yapıyorum. kafadan her combattan 3-4k exp alıp çıkıyorum. en beleş xp kasma yolu - bence -
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 stealth unarmed fa karakterlere rastladınız mı hiç ? stealth olayı nasıldır hemen farkediyor mu millet ? yoksa stealth yerine direk doctor mu vereyim ? nincacılık yapmak istiyorum biraz hem item derdide yok.
liseli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ben denedimde pek ümitlenme yani 300 stealth olması lazım görünmemek için oda 10 int felan istio :P
deathdancer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 sneak kullananlar genelde skilled traitini alıyor. ama böylece 3 perki feda ediyorlar hacım. ama şöyle bi not geçmişler educated perkini alıpta benzer işi görebilirsin sanırım detaylar için : www.fonline2238.net/wiki/Skilled silent death , Silent Running, ghost falan aldınmı tam real time buildi olur. turn based oynanabilirliği hakkında fikrim yok pek. ama şehir savaşlarında falan baya etkili olursun. reddingde zamanında böyle 3-5 naked eleman vardı bı anca cıkıp kol bacak kırıyolardı weapon düşürtüyolardı elden. zor kaçıyosun ellerinden
liseli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 aslında denemek lazım melee cok rahat kasıosun moleratler tek vuruş felan
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 kitaplar skill veriyor mu ? varmiyormuş galiba :/
deathdancer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yok hacım vermiyor bişey kitaplar almana gerek yok yada üstünde varsa taşıma boşuna
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Birileride bunun arcanum versiyonunu yapsa keşke :(
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bi smallgun/finesse(crippler) char kasayım dedim, ızdırapların en büyüğü resmen. hep biggun oynadığımdan determination derdim yoktu ki zaten 3-5 saatlik kombatlarda anca %20 determinate olurdu silah. anasını satayım, 1 saattir kasıyorum karakteri(160 sg skilli ile), 2 pistolden biri %35 deter diğeri %70 küsür. misslemiyorum da ha, çatır çutur vuruyorum, silah ağlıyor resmen. canına yandığımın wastelandinde critical vuramaz oldum.
liseli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi crit vursana head felan öle öldüremen tabi
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 vuruyoruz kafaya da ama determination çabuk arttığından haliyle crit chance'de düşüyor. %5 determination = %1 less crit chance
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 adam akıllı bir sniper buildi varmı bildiğiniz ? special yeterli. forumu araştırdım millet orda st'yi 2 yapın falan diyor. anlamadımki 2 st ile nasıl level kasıyor bu herifler ? drug falanda olacak karakter.
liseli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 1 str ile silah taşıon ama her miss str %20 idi sanırım skill decrease verio lvl 18 de weaponhandling alıo wep equipte +3 str veriyor
deathdancer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 str 1 veya 2 verenler genelde cok baba grupların içindeler hacım. neden diceksin hadi yaptın deli critler atıyosun öldürdün adamı loot olayın yok bı kere . adam akıllı hıcbısey tasıyamazsın. metal armor olayın direk biter. Ben tek tabanca takılcam diyosan sniper tavsiye etmem direk big gun buildlere bak. sniper var bende bitane combatta yakın mesafeden darmadağan oluyo :D
deathdancer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 dağılımı yaparken sniperda pe en az 8 ver. luck iyi crit istiyosan 10 olsun. trade olayın biter ama charisma 1 yap alışverişini baska karakterinle yaparsın. söyle yazayım sana direk: 4 7 5 1 6 8 10 sigara ve nuka kullanırsın 4 8 5 1 6 9 10 olur. awareness x3 more crit lıfe gıver sharpshooter bonus rate of fıre trait small frame diğeride fast shot olabılır ona kendin ne istersen ver. skiller yine dediğim gibi tek takılcam dersen : small gun fırst aıd outdoor
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 aynı anda 2 jet falan alınabiliyor mu? daha jet lootlayamadığımdan soruyorum :D bi tane video izledim ama eskiydi sanırsam. adamda 10 agi var, action boysuz adamın 14 apsi vardı. 2 tane jet kullandı orda diye düşünüyorum.
Öne çıkan mesajlar