Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout Online

stimpak

Öne çıkan mesajlar

hacım over ve kuscu oyunda bende oyundayım doğanda arada giriyo.
Saatler denk gelmesede bazen, istediğimiz zaman msnden haberleşip toplanıyoruz.

radyo 1453 frekansından slm çakman yeterli.

onun dışında neden toplanmıyonuz olayının bi nedenide herkez tekrar yeni bir build yaptı yeni düşünceler oluştu.

Bende tekrar bi build oluşturdum onu kasıyorum 16 anca oldum.

21 olalım ki over oldu mesela çok temiz Avlar olcak.

hem şu aralar harbi çulsusuz birden cok karakter acıp hepsıne ekipman yetiştirmek zor oluyo. Ölmek herseyi kaybetmek ayrı bi dert. char 1 şuan herkezde o apayrı bi dert. anlıcağın 21 olmadan huzur yok.

hea elemanla faction kurmuşun güzelde elemanda öncesinin bi birikimi vardır 0'dan kasıyo o işler işte. uğraşıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

over şimdi baya sağlam bi pk factionuna girdi. benlede küstü sodkfasdkf gördüğü yerde kesmek istiyormuş

usta, elemanın bi öncesi yoktu. nasıl diyim, biz bi gang run yapıyoruz yaklaşık yarım saat sürüyor, üstüne bi mininge gidip geliyoruz hani totalde 40-45 dakkada 7-8k rahat çıkartıyoruz. kimi zaman loota göre 10-15k yı zorladığımız oluyor.
caps kasmak o kadar zor değil ki gang dediğimiz npc bu arada. player falan kesmiyoruz.
linis dediğim de adam aşırı iyi bi adam o yüzden kesemiyoruz. over ile birisini pklarken STOP IT! STOP! DONT KILL HIM! PLEASE! diye kıçını yırtıyordu ahahahah öyle saf ve temiz bi herif.
Sosyal ağlarda paylaş

bıg gun iyidir benim yeni buildde big gun . Stonewall falan aldım bu sefer yarı tank modunda. 223 hp olcak 21'de bitane life giver var.

onun dışında ag'de 10 2 kere action boy bi kere brof aldımmı 2x busrt atabiliyo.

str 6 o yüzden light support ağırlıklı kullancam.

Şuan öteki big guna göre daha iyi perkleri tamamlayım dahada güzel olcak .

sen ne ağırlıklı yaptın ? tank - biggun crit - rocket ?
Sosyal ağlarda paylaş

Overla ilgili muhabbette gözümden kaçmış, Şimdi kimi pk olayını acayip sever kimi yanına yaklaşmaz.

Yanına yaklaşmıcak adamın aslında fonlinede işi yok neden diyeceksin quest olayı tam anlamıyla oturmamış yada basit basit 2-3 görev sonra bitiyo olay.

Konuşa konuşa halledebilceğin bi olay yok. konuşma dediğin encounterda karşılaştığın adama PEACE dedinmi onun vicdanına kalan olaydan ibaret. :D

Mutlu mutlu barış içinde giderken 2 kere ölüp lootlanman seni direk intikama sürüklüyo :D
Overda eskiden oynamış o kadar buildde kim bilir kaç kere ölmüş.

bu benim 3. 21 olcak buildim benimde sayısız ölümüm var. Bende tam pk değilim ama öldürmüyorumda demem.
en azından bi sınır koydum 10 level altı pek bulaşmıyorum salıyorum gidiyo.

Benim istediğim olayda 21 olunsun toplanılsın kendimize denk elemanlar bulduğumuzda indirelim.
tadını cıkara cıkara lootluyalım. gezelim güç toplayalım üyeler bulalım.

Ama ammoya para yetiştirmekten anca yapıyoruz bazı seyleri.
bu hafta 21 olcaz cok guclu buildler geliyor.
Güzel şeyler olcak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

unarmed gibi fantastik buildler yapması ayrı bi olay :D o buildle level 2'ken geckoların ortasına dalması ayrı bi olay, geckolar dalınca kaçmayıp ahaha bişi olmaz diip ilk turnde critlerle yatması apayrı bi olay :D

arada junk flint vs denk geliyo toplamadan es geçince gatlayıcının hologramı çıkıp junklara doğru koşuyo.. adam öyle bi efsane işte :D :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

minigunner yaptım, karma bişi oldu hafiften.
x2 bonus ranged damage
x2 life giver @12,@15
toughness
stonewall
Lv21'de 1 perk daha vercem ama ne vercem bilmiyorum. belki 1 kere daha toughness verebilirim.

201 hp
230 biggun
55 doc
40 fa
100 od

geçenlerde lvl 13 iken, lvl 16 metal armor mk2'li adama tek çektim parça pinçik oldu. lsw vardı elimde
Sosyal ağlarda paylaş

gunrunners dibine encountersız girdim , tuzak modunda bekledim 8-9 kişi takıldı encountera.

Orda sol alt yaprazda pencerenin dibinde bi eleman vardı yarısınıda o öldürdü.

İkimizdede x2 burst oldugundan bi o attı bi ben attım 20 dakka kadar stim basa basa kapıştık yada saklandık. en sonunda Combatı biritince arkamdan yakaladı beni önce davrandı =))

ama daha sonra eritici nickli arkadaşla yakaladık elemanı indirdik iyi loot cıkardık .

bu arada o ölenlerden biri turn based sistemi bilmiyodu sanırım. siz hackersınız yürüyemiyorum ss aldım şikayet etcem falan diyodu =)) komedi
Sosyal ağlarda paylaş

5-6 ay önce oynamıştım ... ammo sıkıntısı vardı , kendin craft etmen lazımdı falan filan. Kasıntı iş idi. Halen öyle mi ?

Oyuna devam edenler 1-2 sağlam karakter build i göndersin bi deneyelim tekrar. Sniper , Big Gun build leri mesela. Ayrı bir crafter karakter açmak şart mı halen ? Crafter+Kombat karışık skiller ile tutunamaz mıyız pvp'de? Siz nasıl bir yol izliyorsunuz oyundaki son güncellemelerden sonra?
Sosyal ağlarda paylaş

hacım pvp ve crafter aynı buildde zor cok pasif kalırsın.

ki bi pure combat karakterlerle zor tutunuyoruz piyasada =D

Adamlar akıllara zarar drug üzerine buildler yapmışlar. 3 burst atanları var. bıg gun small gun kullananları var.

Small gun burster acabılırsin mesela. hk p60 kullanırsan cok rahat 3 burst atıp 2-3 hex'de yürürsün.

Bıg gun tavsiye ederim onun dışında. ag 10 verirsin , brof ve x2 actıon boy aldınmı mınıgun ve lıght support tarzında sılahlarla 2 burst atarsın.

benım son build şu şekilde
-big gun 2x burster-
6 6 10 1 7 10 1
traıtler small frame diğerini kafana göre all chem resist falanda olur drug kullancaksan.

perkler:
awareness
stone wall (sürekli k o olmaktan sıkıldığım için aldım =D )
quick recovery
life giver
x2 action boy
bonus rate of fire

12 ap var ama cockie ve jet basarsan 15'e çıkar.
Ap turn based üzerine bi build olsun dersen stone wall ve quıck recovery yerine x2 bonus move verirsin 15 + 4 ap olur.

ammo durumuna gelince piyasada bolca bulunuyor.
ama alt crafter acarsan fena olmaz cünkü bu combat ağırlıklılar charisma 1 olduğundan trade olayın bitiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sağol bilgiler için. 1 charisma ile starter şehirlerde para/item kasılmıyor. Peki nası bi yol önerebilirsin abicim...? ilk once bi crafter karakter açıp ,biraz lvl atlayıp item/para yaptıktan sonra kombat karaktere mi odaklanalım ? Ve ya tek char ile chr 1 kabul eden npc'lerin olduğu bir bölge'de mi kasalım ? Ama sanırım o npc ler güvenli bölgelerde değiller.

Ayrıca karakterler arası item alışverişinin güvenli bir yolu yok sanırım halen di mi ? item leri sakla , diğer karaktere log ol sakladığın yerden itemleri al. Eğer çalınmaz ise ...
Tent paylaşma aklıma gelmişti bir ara fakat aynı anda 2 char ile oynamak yasak olduğu için cesaret edememiştim denemeye..
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu tanımak acısından 3 charismalı combat karakteride acabilirsin.

trade yaparsın , lootlarını satarsın vs.
1 charisma trade yapılan yerler dediğin gibi güvenli değil pek new renoda reddingde geckoda var.. town control ve pknın tavan yaptığı şehirler bunlar.
oyuncular arasında alışverişte şansa kalmış yüklü parayla gidersen biri burstlar diğeri lootlar yalan olursun.

cift karakter olayına gelince bende 3 charismalı bi bıg gun var.

onla satıs yapıyorum ammo alıyorum bi yere zulalıyorum. sonra 1 charismalıyla girip ordan alıyorum devam :D

ama bi kere 15k değerinde weapon ve ammomu patlattılar biri görmüş dikkat etmen lazım.

kısa yoldan para kazanmanın iki yolu var.

lost hillse gidip mutant vs brotherhood denk getirceksin ve bosların katlettiği mutantları lootlucaksın.

ikinci yolda ncr vs mutant. ordanda iyi loot cıkar.

onun dışında raider vs the unity var oda karlı broken hills'in az üstü.
fn fail roket mınıgun vs düşer.

benim en cok yaptığım olay boneyard'da regulator kesmek.

genelde 3 regulator cıkıyor. 40 hp var zaten onlarda . radyo smg ve 80 kadarda 10mm cıkıyo bitanesinden. gunrunners a falan satıyorum.

onun dısında junk toplayıp bb ammo yaparsın. 4 junk 50 bb ammo eder. 50 taneside 200 capsden gidiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

encounter'lara rastlıyordum evet ama hep kaçıyodum geberirim diye. demek loot için bekleyecez öylemi ? hehe iyimiş denicem.

ya bi denicem tek karakter takılmayı bakalım ne olacak. komunitiye de sordum bi topik açtım bugün. gecko'ya reno'ya git dediler. dediğin gibi nası gidim layn oraya? öneriye bak. millet end game pvp yapıyor oralarda. neyse.. olmadı yine kasıp alt char açıcaz başka yolu yok =).. toparlarsam kendimi oyun içi haberleşiriz.
Sosyal ağlarda paylaş

cadır kurmaktır ammo weapon armor elımızde geldiğince yardım ederiz. oyun içinde bizi bul ama level kasma olayları baslarda kişi kendi daha hızlı atlıyor.

molerat falan kes dediğim gibi.

10 level falan sonrası centeur falan kestitiriz sana o zaman yardım edebiliriz.

toparlandıktan sonra gang a katılırsın sende adam avlarız :D
Sosyal ağlarda paylaş

deathdancer said:

bide sanırım vizeler sonrası falan başlamayı düşünen arkadaşlar var.

biraz daha bekleyin derim wipe geldi gelcek diyolar.

nerdeyse hergün event oluyor artık . oyunu bırakıp forumlarda aktif olan herkez wipe bekliyoruz diyorlar.

21 olup bi kaç gün sonra wipe yemek can sıkabilir :D

ozaman harbi harbi başlarım gökhan :D 10 Cha hemide :P
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle. ölmeye ve lootlanmaya doyacan =) ilk 2 gün sabır istiyor. Bir çadır kurduktan sonra gerisi kolay.. ben tekrar döndüm oyuna. Oyundaki bazı arkadaşların haberleştiği telsiz frekansı 1453. Oyuna girip telsiz(300$) satın alan herkes bu frekanstan oyundakiler ile haberleşebilir.

telsizden mesaj atmak için Enter > /r ...mesaj... > Enter
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...