Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 - (Series 2)

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

said:
Dojorel, 20 October 2003 17:30 tarihinde demiş ki:
Palmer'in karisi dizide en basarili buldugum oyunculardan biri. simdilik bir tahmin yapmiyim, ama ileride david'e yardim ediyorum bahanesiyle onun baskanligini kullanmaya calisanlarin basinda yer alirsa sasirmayacagim.

tahmin boyle yapilir -][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ama burada yazılınca marie'nin şüpheli olduğu ben ziyarete gelince emin oldum bir işler döndürecek diye.. :)

başkanın karısı şaşırttı cidden ama zaten dedim ki "palmer bunu başkanlıktan önce terketti, nasıl olur da nsa kayıtlarına ulaşacak kişileri tanır" diye, saçma yani nsa başkanının girdisini çıktısını öğrenebilmesi kendi olayların içinde değilse, başkanın aklı ermedi de yanındaki herifin de mi aklı ermedi anlamadım..

çok acayip bölümdü cidden.. :)

ekleme: bu arada george'u unutmuşum, adamı hiç tahmin etmediğim şekilde sevdim ya, jack ölse o kadar üzülmeyeceğim yani adam ölürse..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!

[Bu mesaj Sam tarafından 16 November 2003 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cem yılmaz'ı modifiye edelim:

24'te ctu ajanıysan ve her bölümde gözüken biri değilsen , .ıçtın.. :-p

ekleme: geçen sezon kaç ctu ajanı öldü ya, bir bölümde 6 tanesi filan ölmüştü hem de tek kişi tarafından. o cılız kız iki kişi öldürdü şaşmamak gerek. ben said ali gelir sanmıştım yardımcısını yollamış.. :-p[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!

[Bu mesaj Sam tarafından 16 November 2003 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Palmer o kadar salak bi adam diil, Sherrynin ne yaptığından haberi olabilir. Anlaşılmasın, herşey daha belli olsun diye bekliyor olabilir. NSA başkanında bi çürüklük olduğu başından belliydi ama Lynn Palmer'ın has elemanı olucak gibi.

Bu arada Mişelle Toni çok iyiydi ya:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

palmer salak değil de saf, amerikan başkanı o kadar saf, o kadar dürüst olsa batar amerika.. :) ama sherry'e 1-2 saatte içinin ısınması da biraz şüpheli, dediğin gibi olursa da şaşmam çünkü beklenmeyen ne varsa o oluyor. iyiler kötü, saflar kurnaz çıkıyor.. :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Sosyal ağlarda paylaş

dur bakalım, ama Ninayı vurmalarını bekliyordum da çok erkenoldu 1 bölüm rehin tutar diye bekledim. Şimdi Marie nin ablası karizma olacak, said ali olayında, Kate hem Marie'nin hem Said Ali'yi sevgili olarak basacak. Rıza ya yazık oldu bok yoluna gitti .

Babası ile Marie beraber çalışıyorda olabilir, herşey olabilir..[hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten o adama karisinin ne halt oldugunu biliyo hatta ilk geldiginde eger buda senin basinin altindan cikiyorsa felan gibi bisiler soylemisti karisin bence frkinda mike tada bi degisikjlikler var yani bilmiyorum ama buyuk ihtimalle palmer tahmin ediyor[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için.
Gücümüzü senin elinden alıyoruz.
Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin.
Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri.

The Boondock Saints(1999)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 16 November 2003 23:11 tarihinde demiş ki:
eheh ama burada yazılınca marie'nin şüpheli olduğu ben ziyarete gelince emin oldum bir işler döndürecek diye.. :)

başkanın karısı şaşırttı cidden ama zaten dedim ki "palmer bunu başkanlıktan önce terketti, nasıl olur da nsa kayıtlarına ulaşacak kişileri tanır" diye, saçma yani nsa başkanının girdisini çıktısını öğrenebilmesi kendi olayların içinde değilse, başkanın aklı ermedi de yanındaki herifin de mi aklı ermedi anlamadım..

çok acayip bölümdü cidden.. :)

ekleme: bu arada george'u unutmuşum, adamı hiç tahmin etmediğim şekilde sevdim ya, jack ölse o kadar üzülmeyeceğim yani adam ölürse..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!

aynen katılıyorum.
Ancak ablam the man ın the ıron mask ı sertcem dıye tutturdugu ıcın başını kaçırdım.
ne oldu bırı bana anlaatabılr mı? jack nasıl kurtuldu nına dan?

bıde su jack'In aklının en kucuk bolmesı kızına gecmemıs...
ayrıca jack nasıl sılah kullanıyor oyle OHA! o pompalıyla ne koydu bea...[hline]a.k.a. Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım?
---------
Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor!
---------
My life? Working in Progress!
Sosyal ağlarda paylaş

Jack teki background sen de olsa değil pompalı laser cannon bile kullanırsın:)
Palmer salak değil, Sherry in ne mal olduğunu biliyor, zaten sezon un son 6 bölümünde filan postayı koyması olasıdır.
Jack le kate kesin birbirine yakınlaşır.
Yani tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derler ya, herhalde bu söz özel olarak kim ile miguel için söylenmiş olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

ne oldu bırı bana anlaatabılr mı? jack nasıl kurtuldu nına dan?
------------------------------

jack ninanın çaprazında bi ctu ajanı gordu
ninayı kızdırıp kendisine dogru yaklaştırdı cunku adam ninayı goremiyodu çalılar yüzünden

nina adamın görüş mesafesine girince ayagından vurdular sanırım

nina salakmış baya heh
Sosyal ağlarda paylaş

Jack delikanlılık yaptı sokarım böyle duruma dedi zıt yöne kalktı yürümeye başladı. Nasılsa bombadan haber gelmeden vurmazsın beni yoksa özgürlük hakkın yanar gibi bişeyler dedi. Nina bir anda dur la valla fururum falan derken bi sniper yaraladı Ninayı ve gerisi malum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Vasak misin nesin artik nasil vahsi bir kediysen...

YE su kizi kurtulalim be![hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

ulan bır jack bu kadar akıllıdır da kzı bır kım nasıl bu kadar "andaval"dır??? oha bea

bu marıe, ve sherry e accayıp kıl oldum kahpeler...

ben sıze soylıyım stanton öter kesin, ötecek tip var onda..[hline]a.k.a. Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım?
---------
Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor!
---------
My life? Working in Progress!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...