Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 kim'in oynadigi kisimlar cok gereksiz bir bolumu dizinin bence. tempo dusuyor direk, aptal bir kucuk kiz icin yaptigi sacmaliklar dunyayi asti. ileride biseye baglaniyordur diye umuyorum.[hline]piyasada cok kalem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 PCyi hackleyen adam da bi iş var bence. Ben kıllanırım öyle geniş geniş eve girip çalışan adamdan :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Kim'e 3. sezonda "beyin" kampanyasi baslatacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 kim suçlu mu? suçlu! peki ya jack suçlu değil mi? daha fazla suçlu! yahu adam sen şunu öğrenmedin mi? "dünyada sır yoktur; söylediğin kişi sayısı ile doğru kişinin sağlamlığı ile ters oratnlı yayılan haber vardır." sen kızına sole o sevgılısıne o polıse o annesıne o enıstesıne...[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 İyi de sevdiğine söylemek başka şey elin polisine söylemek başka şey. Ölsün kardeşim sezon sonunda hatta o kadar beklemesin 2 bölüm sonra da olur. Basket oynayan çocukları izleyen terörist, mahmud un nina ya şakır şakır ötmesi, bu adamlar tamamen kendi görevlerinden başkasını görmeyen insanlar, yetiştirilmiş gerektiğinde beyni yıkanmış adamlar, bence böyle davranmaları çok saçma olmuş. LA in kurtulması(ki kurtulacak) teröristlerin basketball oynamasına, nina diye sahtekar bir kadının söylediği yalanlara direk inanmanıza bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 kim 3. sezonda da var :p http://www.fox.com/24/guide_char.html[hline]It is my destiny to be a stranger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Bence ikinci sezon ilkinden çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Dehşet bir noktada bölüm sona erdi. Palmer ın gözyaşları, Jack in sözleri... Şimdi 1 hafta beklemek... Not: Jack in şarjör sayısına ilk başta dikkat etmesi gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 öfff süperdi gerçekten bu bölüm, en sonda başkanın ağladığı yerde ben de ağlayacak oldum neredeyse. süper oynuyor o adam.. bence jack silaha bir numara yaptı ya da başka bir kozu var, hatta bence bilerek de yapmış olabilir çünkü jack'in kendi verdiği şarjörlerin sayısını unutacağını sanmıyorum. dikkat ederseniz üsteleyerek sordu "şarjörüm bitti" diye, nina'nın bu numarayı yapacağından ve herifin adıyla adresini bu şekilde söyletebileceğinden emin olmak istedi. o desert combat askerlerinin olayı bambaşka bir boyut ama, m249 dağıttı hepsini.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 nina silahı jack in yanına ateşledi yani silahta bir sorun yok ama jack bu ne düşündüğü belli olmaz cin gibi adam[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Valla onu bunu bilmem Ninaya helal olsun yani Cin gibi kız. Şu Jackin kızı biraz Nainaya benzese ailecek sırtları yere gelmez.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 marie bence dizinin en aptal bayanı sıralamasında kim'in açık ara önünde, bütün tanıdıkları sersefil oldu bir onun başına bişi gelmedi.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hakkaten marie deki sans dizide kimsede yok. nisanlisi, babasi tutuklandi, kiz kardesi kacirildi, avukat oldu. eger evde ablasiyla kalsa o da kacirilirdi herhalde. bu bolumde palmer in karisina hayranligimin arttigini da soylemeden edemiycem. Ayrica Lynn de bir is var gibi, ilerde cikar nasilsa.[hline]sandwich theorem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Bence Marie teröristlerle kontak olan kişi. Zaten ablasına karşı çok saygısız konuştu gözümden düştü. Bizim örf adetlerimize hiç uygun değil. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hehe evet (: ,yani günün dolu dolu geçmesi bu demek oluıyor sanırım (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Marie hakkikaten salak yani kim i solladı diyebilirim veya işin ucunda parmağı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: Absolut, 10 November 2003 10:43 tarihinde demiş ki: Valla onu bunu bilmem Ninaya helal olsun yani Cin gibi kız. Şu Jackin kızı biraz Nainaya benzese ailecek sırtları yere gelmez.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting bide marie olayına katıloyrum.. ayrıca jacK'ın bı numarası vardr.. o oldurmez kendını nına ya :) olmadı neblıyım uzaktan vursunlar nınayı dogru cıkarsa bılgı :)[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: Nukem_Verite, 10 November 2003 16:33 tarihinde demiş ki: e ne kadar saçma 24 saat boyunca her saat başında çok önemli bi olay oluyo[hline]%100 Beşiktaşlı(Zenci işte) Yeni kitle uyuz ediyon beni kendine!!!.. e ona bakarsan her bölümde 15 dk'ye tekabül eden bir bölümde hiçbir önemli olmuyor ille ki, 45 dk boyunca sürekli gösterilmeye değer şeyler oluyor. böyle düşünürsek atalım diziyi çöpe, ally mcbeal'de de millet ishal gibiydi, dk başı wc turları atılıyordu.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 abi lafa bak diziyi heral de bunlar 16 saat işlerini yapıyolar gerikalan saatte de nasıl uyuduklarını göstermiyolar diimi... e bazı kıstaslar var tabii full realistik yapamazsın ki...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Benim bildiğim uyumuyorlar konu icabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 heheh 24 saat içinde bi nükleer bomba patlama ihtimali varsa bence uyku en son düşünülen şey olur.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Nukem diyoki önemli olayların çoğu saat başlarında oluyor. E abi olsun o kadar da be, adamlar dizi yapmış bi dahaki bölümde ne olucak diye merak ettirsinler insanlara:) Acaba diyorum Rob suçsuz da cia in içinden birileri Rob ın adını kullanarak yardım mı ediyo teröristlere? Derin devlet palmer'ı indirmek için oyun yapıyor da olabilir. 11 eylülün de ipin ucu kaçırılmış bir plan olduğu komplo teorisine ithafen.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ben hala lynn den bisiy cikacak diye bekliyorum. Zira Sherry geldiginden beri bir rahatsiz tavirlar icinde, diger insanlarin lynn in isine karismadigini ancak sherry nin bunu zevkle yapacagi hissine kapildim nedense.[hline]kulkedisi simdi yasasa, laila da koca bulurdu heralde hihi - B.K./26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 HASS...R ULAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 oha piskopat oldu da kadın hain olayının da poku çıktı, 3 tane hain 3 ü de kadın felan[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar