Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 - (Series 2)

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

son bölüm süperdi ya, özellikle en sonda palmer öyle inleye inleye yerde debelenirken kesilince apışıp kaldık ailecek tv başında. bizimkiler 1 aydır merak ediyordu palmer'a ne oldu diye, yarın söyleyeyim de içlerine su serpilsin.. :-p

bu arada aptal sarışınımız kim girl next door diye bir filmde oynamış ki fragmanını görünce aklım kaydı, bundan sonra bütün salaklıklarına tahammül edebilirim yani o derece.. :utaniem:[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Samcim yanlış anlaşılmasın biz Kim'in güzelliğine bir şey demedik. Şahsen ben hastasıyım. Ama oynadığı karakter olarak da kahredecek derecede salak bir karakter. Bu kadar kahretmese seyretmekten şikayet söz konusu olmaz. Hani herifin biri Kim' i yer altındaki sığınağa hapsetmek istemişti ya ben de olsam pek farklı davranmazdım valla. Gerçi adam onu bıraktı hayırl oldu. O uğursuzluk ve salaklıkla kesin orda yangın felan çıkartırdı, adamcağız da bok yoluna giderdi.
Sosyal ağlarda paylaş

palmer'ı öldürürlerse de dizinin havası kaçar, jack abimiz bir, palmer iki oldu dizide artık. geçen sezon öyle değildi ama bu sezon görüldü ki çok şey katıyor diziye. sırf onun etrafında dönen entrikalardan ayrı bir dizi çıkabilirdi, adam da iyi oynuyor hakkını vermek gerek..

ghaldszar'ım, sen dediğim filmin fragmanını bul, salaklığını farkedemeyeceksin bir daha, (dizideki haliyle pek alakası yok)garanti dahi verebilirim bak.. :-p[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

3üncü sezonun bölümlerini indiriyorum bu aralar ama alt yazı bulamadım
saolsun salak bir kuruluş alt yazı sitelerinin kapanmasını saglamış

biraz izledim indirdigim bölümleri palmer dimdik ayaktaydı valla :)

çogu kişi ilk bölümler pek güzel degil ama 10uncu bölümden sonramı ne manyaklaşıyo diyo 3üncü sezon için ( daha 5inci bölümü indirmekteyim ehe bakalım ne kadar manyakmış )[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Pre UO:R Shard
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 15 Şubat 2004 20:55 tarihinde demiş ki: Kim de series 3te ctu ajanı olarak geliyormuş :-p
Abi şu axedice varya müneccim adam valla.. :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...