PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 majezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 paticiği bilmiyor musun abi bu tarz konularda her zaman troll olmuştur. sen ilk mesajını atarken annem için deseydin herkes daha duyarlı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 'Beyler anne dendi' olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 nası oldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ahaha bu kadar mı kötü post kasılır. adamın dişi değil annesininki ağrıyodu. geçti bitti. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Hii rezil herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 dis hekimi ev arkadasimdan tavsiyeler: farhex diye bişiyle gargara yapcakmissin dislerini yumusak fircayla dis etinden dise dogru supurur sekilde her disi ayri ayri sabah aksam duzenli fircalicakmissin 1 haftaya bişeyin kalmazmis gecmezse dis hekimine gidip rontgen cekilcekmissin, daha degisik bi problem olabilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ya tıp gelişti tıp gelişti diyorlar bi şu diş sorununa tam çözüm gelmedi.genetiklemi oynayacaklar napacaklarsa yapsınlar dişimiz ağrıdımı söküp atalım yenisi çıksın köpekbalığı misali rahat edelim.eminim biyerlerde diş ağrısı yüzünden intihar eden bile vardır (e çüş) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Lexius said: rakı koy +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 1 piece apranax or majezik + beer = pegasus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Böjeek said: ahaha bu kadar mı kötü post kasılır. adamın dişi değil annesininki ağrıyodu. geçti bitti. ahaha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 adamlar hala kasmaya devam ediyor. ne kadar ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Oha lan yeni gördüm asdf röntgen falan çekildi bişey kalmadı.Neyse post kasmak isteyenler sorular sorabilir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 peçeteyi, pamuğu rakıya bandır, oraya koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Skroce said: Lexius said: rakı koy +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Tamam denerim tekrar ağrıyınca çevremdekilerden birinin veya benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 diş eti nasıl ağrır ki? diş falanmı sıkıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Valla hayatım boyunca diş etim ağrımadı ve hayatım boyunca dişçiye gitmedim.Hiç diş problemim olmadı inşallah olmaz da. İnci gibi dişlerim var ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Allahım nasıl bir ağrıdır bu et ağrısı off acil şifalar şuan sızlıyore ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dişlerini sabah akşam fırçala koçum COLGATEE DIŞ ETLERI ANTI TARTARRR kullan sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar