slickers Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 paticiği bilmiyor musun abi bu tarz konularda her zaman troll olmuştur. sen ilk mesajını atarken annem için deseydin herkes daha duyarlı olurdu.
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ahaha bu kadar mı kötü post kasılır. adamın dişi değil annesininki ağrıyodu. geçti bitti. ahaha
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 dis hekimi ev arkadasimdan tavsiyeler: farhex diye bişiyle gargara yapcakmissin dislerini yumusak fircayla dis etinden dise dogru supurur sekilde her disi ayri ayri sabah aksam duzenli fircalicakmissin 1 haftaya bişeyin kalmazmis gecmezse dis hekimine gidip rontgen cekilcekmissin, daha degisik bi problem olabilirmis.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ya tıp gelişti tıp gelişti diyorlar bi şu diş sorununa tam çözüm gelmedi.genetiklemi oynayacaklar napacaklarsa yapsınlar dişimiz ağrıdımı söküp atalım yenisi çıksın köpekbalığı misali rahat edelim.eminim biyerlerde diş ağrısı yüzünden intihar eden bile vardır (e çüş) .
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 1 piece apranax or majezik + beer = pegasus.
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Böjeek said: ahaha bu kadar mı kötü post kasılır. adamın dişi değil annesininki ağrıyodu. geçti bitti. ahaha sdf
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 adamlar hala kasmaya devam ediyor. ne kadar ayıp.
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Oha lan yeni gördüm asdf röntgen falan çekildi bişey kalmadı.Neyse post kasmak isteyenler sorular sorabilir asdf
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 peçeteyi, pamuğu rakıya bandır, oraya koy
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Skroce said: Lexius said: rakı koy +1
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Tamam denerim tekrar ağrıyınca çevremdekilerden birinin veya benim.
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 diş eti nasıl ağrır ki? diş falanmı sıkıştırıyor?
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Valla hayatım boyunca diş etim ağrımadı ve hayatım boyunca dişçiye gitmedim.Hiç diş problemim olmadı inşallah olmaz da. İnci gibi dişlerim var ayrıca.
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Allahım nasıl bir ağrıdır bu et ağrısı off acil şifalar şuan sızlıyore ;(
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dişlerini sabah akşam fırçala koçum COLGATEE DIŞ ETLERI ANTI TARTARRR kullan sdfsdfs
Öne çıkan mesajlar