liberal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 o kadar iyiyiz ki bu akşam 3 kişi çıkarıyoruz karşınıza. adam olun taam mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 lath traş olup gelmiş. sırf eşit olalım diye 4 kişi cıkıyoruz karşınıza. yoksa ezilmiş bilin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 maç 23'te, 22'de geldim, açtım steam'i, mesaj yağdı "ABİ SABAHTAN BERİ SENİ BEKLİYORUZ" sdfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 tankı da kiraladık bi güzel. o ye mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 LathspeLL said: O yüzden ben pati harici kişilerle oynamıyorum son 1 haftadır. Tanıdık adamlar ve ego'dan uzak insalarla oynuyorum. Lyvanna, Xunn falan aynı takımda olunca kafam rahat. Geçen hafta bi baktım turnuva içine falan sokuluyorum istemsizce, taktikler, ciddiyet falan, direk kaçtım. oy anneeeeem ben bunu şimdi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Lyvanna_Dolores said: LathspeLL said: O yüzden ben pati harici kişilerle oynamıyorum son 1 haftadır. Tanıdık adamlar ve ego'dan uzak insalarla oynuyorum. Lyvanna, Xunn falan aynı takımda olunca kafam rahat. Geçen hafta bi baktım turnuva içine falan sokuluyorum istemsizce, taktikler, ciddiyet falan, direk kaçtım. oy anneeeeem ben bunu şimdi gördüm Allahım sana geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Turnuvaya girmişim üstüne o post'un ama o zaman gireceğim takımla girmedim. Bugün baya eğlendik oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Sakat sakat yatiyorum genclik. Oyundayim ayni zamanda. Var mi kimse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bi iki saat sabret tim toplancaz illa ki bende bi ayılayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Soz konusu ben olunca hemen ayilmaman yeterince kotuyken bi de 1-2 saat diyosun. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 "YOU ARE DEAD!" Bunun tek sorumlusu sensin biliyosun di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 önce tazeleneyim sonra kayarız fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Oyun sonrasinda tum kalbimle inaniyorum ki tum dunya gerizekali. Bir tane duzgun adam denk gelmez mi lan ? Adam olmek uzere, iki adim otesindeki healing pack'i almiyor. Al onu diyorum, sallana sallana aliyor, oldukten sonra da so quick diyor. Gerzek oyalaniyorsun iki saattir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bizle oyna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 temizlik yapıyorum la . kimyasallar oyşş beynim dönüyor yalan oldum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 varmı oynayacak steam id: seinosuke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Satışlar var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 pati l4d2 grubuna girin maç olursa boş olanlara invite atıyoruz cunku. bu gece saat 9 gibi bir pati içi oyun döndürelim. hep sağdan soldan kıytırık oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ales'e gidicem ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 asistan bonec terrörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 gl&hf bu arada panpa dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Bone said: ales'e gidicem ben :P gg sdf ya demo'yu izledim bi 15 dk. benim ses ne rezilmiş olm ayar çekmeye çalışacağım bir. bir de farkettim ki lath ile ben aim botuz bildiğin uçana geçene sıkıyoruz ahasdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar