arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Fırtına gürültüsü yüzünden voice comm'da kimseyi duyamamak çok saçma olmuş. Sanki bütün campaignleri bitirince sıkılmaya başlayacağım gibi geliyor. Öyle expert mexpert oynayıp 6 saat tükenmem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sadece coop'tan ibaret değil ki, versus filan denemedin herhalde henüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 arcane said: Fırtına gürültüsü yüzünden voice comm'da kimseyi duyamamak çok saçma olmuş. Sanki bütün campaignleri bitirince sıkılmaya başlayacağım gibi geliyor. Öyle expert mexpert oynayıp 6 saat tükenmem herhalde. o voice comm olayı biraz olsun gerçekçilik vermek için olan bişi. TF2 de de suyun altına girince ses boğuklaşıyordu. güzel bir detay. Oyunun en güzel yanları versus ve realizm modları. onları dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Sam denedim ve beğenmedim. Figüran zombi olmak bayık. Silahlar hatta versusun geneli alternatif oyunlara kıyasla zayıf. Voice comm ile ingame ses bir değil ki. Gerçekçilikse duvar arkasındaki veya uzaktaki adamın voice comm'da sesi kısılsın? olur mu öyle şey. Oyunda yeterince gürültü var hatta voice comm'u yeterince sorunlu zaten. Realizm, zorluk ayarları asıl tadıdır herhalde ama onlara ayıracak vaktim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Biz o kısımda Steam'in voice chat olayını kullanmıştık. SÜrekli iletişim halinde kalabiliyorsun en azından. Yalnız yanlış hatırlamıyorsam realism modunda voice com kullanamıyorsun zaten. İyice işkence gibiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 skype arkadaşım skype :D yanlız son versiyonlarda skype saçmalıyor oyunlara girince, çözebilen varsa taparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 2 kişiyiz var mı şu an oynamak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ya beyler bir sorum var bioshock 2 nin multisinde max ping i ayarlayabiliyoruz (gireceği serveri ona göre seçiyor) l4d 2 de böyle bi ayar varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Bunu online oynayanlar pm atsalar ya steam id'lerini. Eklerim oynarız arada. Ben beraber oynayacak adam arıyorum. Noobum diye kickliyolar :( Ama o kadar kötü de değilim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Çok büyük hizmet yapıcam size :D bir önceki postumda sorduğumu buldum (quick game de fln server seçerken max ping normalde 300 bunu şahsen 150 ye indirdim ve çok mutluyum (:D ) 32 bit: Program FilesSteamsteamappscommonleft 4 dead 2left4dead2cfg 64 bit: Program Files (x86)Steamsteamappscommonleft 4 dead 2left4dead2cfg mm_dedicated_search_maxping 150 world padde açıp bunu ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 felfecir said: skype arkadaşım skype :D yanlız son versiyonlarda skype saçmalıyor oyunlara girince, çözebilen varsa taparım ventriloya tapın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paralı ventrilio lütfen. Skype o konuda iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ayda 3 lira -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 drop var lan yeni haritada ahaha ABI TIER 6 DÜŞÜRDÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 beyler oyun nasıl zevkli mi. (multisini demiyorum) yani indirmeye beklemeye değer mi? ilk oyunun başlarını oynamıştım sarmıştı gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 smarthan said: beyler oyun nasıl zevkli mi. (multisini demiyorum) yani indirmeye beklemeye değer mi? ilk oyunun başlarını oynamıştım sarmıştı gibiydi Single player oynanacak bir oyun değil bence kıy 20 dolara al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 the passing çıkmış ama pc 700km uzakta. meh. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yazıyorum buraya bi sonraki mutation survival realizim olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 oyunda hep böğrüyollar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Rhox said: yazıyorum buraya bi sonraki mutation survival realizim olucak :D elektrikli testere olcakmış... campaingde sadece bu silahla koşacaz :D sınırsız benzinle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Oha aşırı zevkli olur. Haftasonu gelsin hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 akşamları oynayacak arkadaş arıyorum. oyunların +1 i benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Haftasonu adamım, haftasonu oynarım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 beyler ben bunu single oynıcamda şimdi ilk oyunu az bişi oynadım. hikaye devam niteliğinde mi bu. başlamadan 1i bitireyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 single oynicam derken.ilk oyunda 4 tane map vardı ilerliodun 4 kişi.konu monu neydi ben çözememişim demek:) singleıda multiside aynı.sadece yanında oynayanlar ya comp ya player oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar