Phyx Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 7 kisi olduk ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Çok efsanevi bir oyun bitirdik ya demin off. Karşı taraf doğal olarak rage tabi, üstüne "yoo ne rage'i, gayet rahatız sdfs" geyiği. 12 yıldır şu işin içinde olmasam yerim sdfsd. Son anlar priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Adımızı altın harflerle yazdırdık. Olay budur.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 http://i.imgur.com/nIBLj.jpg lath bu resimden sonra topiği kapat, üstüne mesaj atıp şu güzelliği bozmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ASHashAhasa skora gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 liberal said: http://i.imgur.com/nIBLj.jpg lath bu resimden sonra topiği kapat, üstüne mesaj atıp şu güzelliği bozmasınlar. O değil de beyler, neden bu kadar iyisiniz ?! Silin oyunu bilgisayardan silin. Oynamayın bir daha bırakıyoruz =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 GraveRobbeR said: jonq said: Ya dün gece neydi öyle yatmak için yatağa girdim aklıma geldikçe güldüm kendi kendime manyak mıyım neyim :) Tam öldük derken Tank suya atladı/düştü!!! Nasıl ya ?! Bir şeyi hatırlatmak isterim. Oyun oynarken içki içen benim. Kimdi o tankı yöneten kafası güzel kişi ?! abi abi abi tank kaydı laan A ya yapıştım ama kaydı bildiğin çok kötü fail oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ahahah abi koca tanki nasi dusurursun sfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 I CAME (yine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 liberal said: http://i.imgur.com/nIBLj.jpg lath bu resimden sonra topiği kapat, üstüne mesaj atıp şu güzelliği bozmasınlar. oha abi şahane oyun dönmüş. keşke ben de oynayabilseydim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 var mı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 of abi cok ozledim oynamayıda bu aralar inanılmaz yoğunum. çağırıosunzda arada ders çalışıorm diorm mecburen :( sokayım son seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bu arada aynı anda 3 oyun döndü. kalabalıktı bu akşam. bizim oyunda ağlatma dersi verdik resmen. ezmekten bi hal olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ZAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Abi bizim oyunda bir olay oldu, hala gülüyorum. Parish'te 2. chapter'da, kabine girip alarmı başlatmadan evvel Tank geldi, geriye çekildik açıklık alana, tank uzaktan taş atmaya başladı. Bekliyoruz falan. İzliyorum ben tankı uzaktan. Kafamı bizimkilere döndüm bir anda. Hani taş vurunca PAM diye bir ses geliyor ya. Birden hayvan gibi bir ses: PAPAPAPPAAPAPAPAPPAPAPAPAPAPAAA KABOOOOOOOOOOOOOOM! Bir döndüm TANK PATLADI dskfmdksfmsdf. Dumanlar yükseldi, toz duman oldu ortalık. Kriz geldi hepimize tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 abi bizim oyun... neyse bir şey demiyorum :I son mapte kazansak alırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 mokoko said: of abi cok ozledim oynamayıda bu aralar inanılmaz yoğunum. çağırıosunzda arada ders çalışıorm diorm mecburen :( sokayım son seneye. ayni benim durum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tank nası patlar lan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 LathspeLL said: tank uzaktan taş atmaya başladı. LathspeLL said: tank uzaktan taş atmaya başladı. LathspeLL said: tank uzaktan LathspeLL said: atmaya başladı. LathspeLL said: taş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 kafama niye ateş ediyorsun olm :( aynı takımdaydık bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Ben tank nasıl patlar anlamadım ?! Bu oyunda zaten çok ilginç şeyler olmaya başlıyor artık. Anlam veremediğim şeyler oluyor.! =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Lyv yani okurken altta ki kız gibi ekrana baktığımı farkettim resmi görünce off. EDIT: Yalnız ciddi aynı şekildeyim, sadece sigara yok, görünce mindfuck oldum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Bizde anlamadık zaten, tırstık PAPAPAPAPA diye ses duyunca. Patladı ya bildiğin, kimsede ateş etmiyordu, duvarın arkasındaydı. Dumanlar çıktı ya. Kasları patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 efsane oyunlar döndü bu akşam :D bu ss te benden gelsin beceremedim öbür türlü atmayı hay imageshack gibi başka zaman atarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Bence çok çekişmesiz, birbirine denk olmayan takımlarla oynanan maçlarla geçti bu gece. Meh... Hiç keyif almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar