Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
ucuzluktaydı diye ben de aldım ama tahmin ettiğim gibi ilkinden sonra hayalkırıklığı oldu doğrusu. passing dlc'sini düşünerek ikna ettim kendimi ne yalan söyleyeyim, ilkinin atmosferi yok. karakterler meh. nerde epic beard man, nerde bu redneckler.
Sosyal ağlarda paylaş

Earenwen said:

hangi bug?

ilk oyunda otomatik pompalı ile lambayı kapatıp witch in yanına gidiyorsunuz, sonra tam kalkıp saldırmak üzereyken boşaltıyordun tüm şarjörü 500 dmg falan almış oluyordu ölüyordu. tek kurşunla witchi öldürme achievementini böyle almıştım, çok eğlenceliydi. :)
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

bence çok daha iyi ya ilkine kıyasla sen sıkılmışsın genel olarak .p

Karakterler birinci oyundaki gibi değil o sorun. Latin Amerika usulü biraz daha. Zoey yok bide :D Her ne kadar ben Coach ile o beyaz kıyafetli ukalayı sevmişsem bile kalan ikisinden hoşlanmadım. Coach ile adını unuttuğum ukala kalsa paso birbirlerine laf geçirseler daha sağlam olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

ilkinin intro'sunun filmini çekseler, gişe rekoru kırar. ikincisi ise video dükkanlarından show tv sabaha karşı kuşağına geçiş yapar ancak. introları arka arkaya seyredince fark anlaşılıyor zaten, o ölme kalma mücadelesi havası yerine dünyayı kurtaran adam havası var. gameplay olarak geliştirmişlerse de ilkindeki o survivor hissini zerre alamadım ilk senaryoda. kalanları da oynayınca tekrar yazarım ama sanmıyorum değişeceğini fikrimin.
Sosyal ağlarda paylaş

atmosferin o kadar kötü etkilediğini düşünmüyorum ben, bi süre sonra ikisinde de alışıyosun, etkilemiyor. ben de ilk başta 2 nin atmosferine sövmüştüm gerçi.

ama intro konusunda sam'e +81293812. ikincisinin introsu giriş hariç cidden kötü. zombi döveriz biz aga modunda
Sosyal ağlarda paylaş

Biz o bölümü üç arkadaş ve Elis olarak geçmeye çalıştık advanced olarak. Ne taktik yaparsan yap Elis içine ediyordu genelde. En sonunda tank beni helikopterin yanına attığında girip bitirmeyi başardık bölümü. Eğer o heyecan yetmezse birde 3 bölüm boyunca elinizde gnome taşıyarak bitirmeyi deneyin :D Helikopter geldiğinde koşmak yerine "Gnome neredeydi lan!" diye aranıyorsunuz büyük heyecan :D
Sosyal ağlarda paylaş

oyun epey zorlaşmış evet. oyunun zorlaşmasında "yaratık çeşidi arttıralım" derken tüm bu yaratıkları aynı anda oyuna koymaları da var. mesela ilk oyunda aynı anda 2 tank, aynı anda 2 smoker, aynı anda 2 hunter geldiğini hatırlamıyorum. bunda tank, smoker, hunter, spitter, boomer, jokey, charger hepsi bir anda geliyor. diyelim ki tankla uğraşayım diyorsun bir bakıyorsun ekipten biri jokey, biri charger, biri hunter, biri de smoker tarafından tutulmuş, grup patlıyor bir anda.

bir de ilk oyunda witch'in genelde girilmeyen kapı arkasında, kuytu köşelerde olduğunu hatırlıyorum, burda direk yol üstüne koymuşlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

VashTheStampede said:

O toplu gelme olayı son savaşlarda oluyor genelde. Tankla uğraşırken bir adamı smokerın tutup öbürünü jokeyin kapmasına ise sadece survival da denk geldim :D

Witch yol ortasında dursa iyi. Geziniyorlar onlar. Sırf onlarla dolu bir fabrika bile var :D

Çüş. Bug bile kurtarmaz o noktada.
Sosyal ağlarda paylaş

pati l4d kalabalıksa yeterince bi 4vs4 çevirmek lazım aslında :D

dead centerda biz 1 botla expertte bitirmiştik. iki kişi hızlı bir varil rotası belirlerse, altta da iki kişi doldurursa tank gelmeden bitebiliyor.

witch öldürmeden geçme achievmentı da easyde alınabiliyor, full meelee gidin sorun olmuyor :D

sonracığıma expert realism deneyin bi ara mutlaka, olmadı advanced. realism ÇOK zevkli ama çok zor.

ama 4vs4 lazım ya pati içi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...