Earenwen Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hangi bug? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 aldık geliyorum bomba gibi haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ucuzluktaydı diye ben de aldım ama tahmin ettiğim gibi ilkinden sonra hayalkırıklığı oldu doğrusu. passing dlc'sini düşünerek ikna ettim kendimi ne yalan söyleyeyim, ilkinin atmosferi yok. karakterler meh. nerde epic beard man, nerde bu redneckler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bence çok daha iyi ya ilkine kıyasla sen sıkılmışsın genel olarak .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Earenwen said: hangi bug? ilk oyunda otomatik pompalı ile lambayı kapatıp witch in yanına gidiyorsunuz, sonra tam kalkıp saldırmak üzereyken boşaltıyordun tüm şarjörü 500 dmg falan almış oluyordu ölüyordu. tek kurşunla witchi öldürme achievementini böyle almıştım, çok eğlenceliydi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 poopla said: bence çok daha iyi ya ilkine kıyasla sen sıkılmışsın genel olarak .p Karakterler birinci oyundaki gibi değil o sorun. Latin Amerika usulü biraz daha. Zoey yok bide :D Her ne kadar ben Coach ile o beyaz kıyafetli ukalayı sevmişsem bile kalan ikisinden hoşlanmadım. Coach ile adını unuttuğum ukala kalsa paso birbirlerine laf geçirseler daha sağlam olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ilkinin intro'sunun filmini çekseler, gişe rekoru kırar. ikincisi ise video dükkanlarından show tv sabaha karşı kuşağına geçiş yapar ancak. introları arka arkaya seyredince fark anlaşılıyor zaten, o ölme kalma mücadelesi havası yerine dünyayı kurtaran adam havası var. gameplay olarak geliştirmişlerse de ilkindeki o survivor hissini zerre alamadım ilk senaryoda. kalanları da oynayınca tekrar yazarım ama sanmıyorum değişeceğini fikrimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 atmosferin o kadar kötü etkilediğini düşünmüyorum ben, bi süre sonra ikisinde de alışıyosun, etkilemiyor. ben de ilk başta 2 nin atmosferine sövmüştüm gerçi. ama intro konusunda sam'e +81293812. ikincisinin introsu giriş hariç cidden kötü. zombi döveriz biz aga modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bu akşam bone, revangelis ve sacred ile dark carnival advanced oynadık 7 saat filan, son bölümü bitiremedik iki kere filan helikopteri getirebildiğimiz halde. bayağı zorlaştırmışlar oyunu bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Biz o bölümü üç arkadaş ve Elis olarak geçmeye çalıştık advanced olarak. Ne taktik yaparsan yap Elis içine ediyordu genelde. En sonunda tank beni helikopterin yanına attığında girip bitirmeyi başardık bölümü. Eğer o heyecan yetmezse birde 3 bölüm boyunca elinizde gnome taşıyarak bitirmeyi deneyin :D Helikopter geldiğinde koşmak yerine "Gnome neredeydi lan!" diye aranıyorsunuz büyük heyecan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 oyun epey zorlaşmış evet. oyunun zorlaşmasında "yaratık çeşidi arttıralım" derken tüm bu yaratıkları aynı anda oyuna koymaları da var. mesela ilk oyunda aynı anda 2 tank, aynı anda 2 smoker, aynı anda 2 hunter geldiğini hatırlamıyorum. bunda tank, smoker, hunter, spitter, boomer, jokey, charger hepsi bir anda geliyor. diyelim ki tankla uğraşayım diyorsun bir bakıyorsun ekipten biri jokey, biri charger, biri hunter, biri de smoker tarafından tutulmuş, grup patlıyor bir anda. bir de ilk oyunda witch'in genelde girilmeyen kapı arkasında, kuytu köşelerde olduğunu hatırlıyorum, burda direk yol üstüne koymuşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 O toplu gelme olayı son savaşlarda oluyor genelde. Tankla uğraşırken bir adamı smokerın tutup öbürünü jokeyin kapmasına ise sadece survival da denk geldim :D Witch yol ortasında dursa iyi. Geziniyorlar onlar. Sırf onlarla dolu bir fabrika bile var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 oha abartmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 31 dolarmı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 VashTheStampede said: O toplu gelme olayı son savaşlarda oluyor genelde. Tankla uğraşırken bir adamı smokerın tutup öbürünü jokeyin kapmasına ise sadece survival da denk geldim :D Witch yol ortasında dursa iyi. Geziniyorlar onlar. Sırf onlarla dolu bir fabrika bile var :D Çüş. Bug bile kurtarmaz o noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Valla orayı hiç witch öldürmeden geçmeni isteyen bir achiv. mevcut. Oturup kastık baya eğlenceli olmuştu. Mutlaka denenmeli. Ama evet yanlışlıkla feneri iki tanesinin gözüne çakarsan baya katliam oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 VashTheStampede said: Valla orayı hiç witch öldürmeden geçmeni isteyen bir achiv. mevcut. bezdim bir anda... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 dead center'ı normalde bitiremedik ya bir türlü, son bölümü herhalde 20 kere filan oynadık. çok fazla cc oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 2 kişi varil rotasını ezberlicek, 2-3 denemede geçicez spawnlarda şans yaver giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Yalnız ben elimde bidonla koşarken üzerime atlayan Jokey'den beni kurtaran Smoker'ın (diliyle) yanlışlıkla bidonu patlatması (artık nasıl patladı emin değlim ama) sayesinde 3. dakikada tamamen ölüşümü unutamıyorum. O kadar zaman oynadım daha böyle ölmemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 pati l4d kalabalıksa yeterince bi 4vs4 çevirmek lazım aslında :D dead centerda biz 1 botla expertte bitirmiştik. iki kişi hızlı bir varil rotası belirlerse, altta da iki kişi doldurursa tank gelmeden bitebiliyor. witch öldürmeden geçme achievmentı da easyde alınabiliyor, full meelee gidin sorun olmuyor :D sonracığıma expert realism deneyin bi ara mutlaka, olmadı advanced. realism ÇOK zevkli ama çok zor. ama 4vs4 lazım ya pati içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 haftaya bitiyo sınavlar sonra akarım oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 +1 lazım müracat arcane5626 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bşlgisayarıma önümüzdeki hafta kavuşacağım ondan sonra müdavim +1 olabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bu gece bayağı oynadık, normalde hard rain ve swamp fever bitirdik. mekanlar çok bayık geldi ama bana swamp fever'ın son bölümü hariç. renk paleti bölümler boyunca quake 1 oynuyormuşum gibi hissettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar