Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kırıcanmı belÜmÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Hadi gogo ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 oyun atarsanız cagırın,inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hadi bügün erken baslayalim yarin bundan sınavım var,belki calışma istegim falan gelir oyundan sonra sadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hadi var mı oyun neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 valla varsa ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hadi atalim hazırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 chatten toplaşıyoruz id neydi senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 baris can veya bcanyalcin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Dark_Soul said: hadi bügün erken baslayalim yarin bundan sınavım var,belki calışma istegim falan gelir oyundan sonra sadsad ohsss 8086 assembler, olm insan calismaz mi, sirf zevkine calisiyr buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 olmaz olsun oyle zevk tiksiniyorum resmen. Bu arada ozellikle son oyun cok süperdi,gecenin enstantanesi suydu,parish bittiginde: -Ammo: Ahahaha kazandik ....... ....... "You lose" *Sessizlik* -Lath: Babayı... sonra işte rage quitler falam dsadsda,3 kişi kaldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Dark_Soul said: olmaz olsun oyle zevk tiksiniyorum resmen. Bu arada ozellikle son oyun cok süperdi,gecenin enstantanesi suydu,parish bittiginde: -Ammo: Ahahaha kazandik ....... ....... "You lose" *Sessizlik* -Lath: Babayı... sonra işte rage quitler falam dsadsda,3 kişi kaldik yok öyle değildi. Oyunda sürekli öndeydiler, köprü bölümünde de başlarda devirirsek şansımız olur dedik ama sonuna kadar gittiler resmen köprünün orda durdurduk. Sıra bize geldi umutsuzuz falan, sonlara doğru yaklaşırken bizim adamlar düştü, bende resmen köprünün %75'indeyken bastım adrenalini helikoptere koştum, bindim falan. Karşı takımdan Ammo: -aldık ding ding ding ding our team: 2220 falan, onlar 2200. -Laths: BABAYI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ahhaha guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iCvQKYSykcw http://www.youtube.com/watch?v=dIB26M7yge0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bugun musaitim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 millet isiniz yoksa bi donduruverelim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 alo gelsin birileri oynayak be. senko açıyo ona atın msjları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 geldım musaıtım ama 1 saat falan sonra ckcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ahah abi ben orda dumur oldum ne diyim. Herif Ucağa binince 50 Puan vereceğini ben nerden biliyim. :D bu arada sessizlik olmamıstı ben hafiften hsktr yaa uff diyordum team voice'dan :P edit:10'dan sonra katılıyorum bu gece aranıza boş yer varsa +1 sayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 xsenko benim steam ekli olmayan eklesin kurdum bi oyun adam beklemedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ekledim baps -jeeztro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 gece oyunu dönerse gelirim 1 saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 varsa bu akşam 2 kişi hazırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar