ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 9 - 9.30 arası toplarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bu akşam 8.30 gibi oyun atıyoruz. O civarlarda steam'de olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 8:30 erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Saat 11 de çağırırsanız gelmem. Zaten oyuna başlaması 1 saati buluyor. Çalışan insanız biz, çok geç yatamıyoruz. Sonra ofiste salak salak dolanıyoruz. 8.30 niye erken hem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bf betadan beri sitimi 2 defa falan açtım.şimdi bi açtım bide kapatıcam ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 jahrein çette arkandan konuşuyoruz takımı sattın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Bildiğin ezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ben tek round dışında (onda da survivor yine yardırdım) her roundda hem infected hem survivor takımın en iyisiydim. o yüzden susun abi yani :D istediğiniz kadar şizofrenlik yapıp tersini düşünebilirsiniz. fülfül der geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 cahrein hep zayıf halka anca mikrofondan küfür sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 adam koskoca mapde 10 vurmuş en iyisiydim diyo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yalnız harir bunu söylerken kendisinin aynı mapi 18 damage ile bitirdiğini unutuyor galiba. zaa diyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 zaten kotuydunuz hepten rezil olmussunuz bence artik birakin oynamayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Önce bu: http://i.imgur.com/9KX5R.jpg Sonra bu: http://i.imgur.com/IW0rx.jpg En sonunda ise: http://i.imgur.com/n6El6.jpg Son 2 mapi 3 kişi oynadığımız gerçeğini vurgulayalım. Yargı döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Biz zaten ilk oyunda dağıldık direk moralman. Bir delioğlan sarmıştınız başımız. "Ne yapıyon, ne ediyon, orda ne yapıyon" demekten oyun moyun kalmadı ahaha ama iyi eğlendim ben ya :) Şuna da dikkat çekeyim. Harir'in öldüğü maplerde açık ara almanız normaldi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 2. bölümde kötüydük. tank gelicek diye yavaş yavaş gittik, zaten 1 medpack harcayacak kadar damage almıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 high five yapmayınız, hayatınız buna bağlı olabilir: http://www.youtube.com/watch?v=pcz1k6swwPo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Donusum muhtesem oldu ya. Cok farkli yendik ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bf 3 ün belasını ya oyun oynayasım gelmiyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Baya zevkliydi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 pati tarihinin en iyi oyununu oynadım resmen.Jockey ile 2 kişiye binip diğer 2 kişiyi de tokatlayarak aldım.Ama tabi prolar bunu görmezden geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 karşım takım çok nubdu, ağır farkla yendik yok lan şaka şaka zevkli maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Red said: bf 3 ün belasını ya oyun oynayasım gelmiyr Bende ayni moddayim, kiytirik beta bile diger butun fps oyunlarindan soguttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 hunter oynamak zor olsa da acayip zevkli. kendini unreal tournament oynuyormuşsun felan gibi hissediyorsun, mutated http://www.youtube.com/watch?v=L8UJ3Cyzb5M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Bana NS de skulk oynuyormuşum gibi geliyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 şarkı güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar