Harir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ikinci oyuna da almadılar.forever alone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 acayip satış koymuşlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 sen de satıcı timdesin biliyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 iftira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Harir said: ikinci oyuna da almadılar.forever alone.jpg Hiçkimse çıkmadı, ilk oyun o kadar kıran kıranaydı ki karşı takım direk re istedi. Ha ne oldu, hepsi rage quit attı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 abi resmen neşem yerine geldi sevgi kelebeğiyim şu an shfhds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bi neme delikanlı. http://i53.tinypic.com/wqt179.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Revangelis said: abi resmen neşem yerine geldi sevgi kelebeğiyim şu an shfhds Abi ne zaman bana inandınız sizi yarı yolda bıraktım? Gereksiz mi ölene sebep oldum? 2 can alırım yerine biter revolver revangelis'im. Deno şerefine atılan oyunlar çok neşeliydi, çok sagolun acayip eglendirdiniz bu akşam. EN ÇOK LATH RAGE EGLENDİRDİ AAAAKİKİKİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 abi büyüksün ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Hahah Xeno'nun ss'teki damage'ıma bak. direkt 500, İKİ CAN. Öldükten sonra hemen başlatmaya koşan kendini kahraman sanan Francis kimdi onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 revengalis nikiyle harir fake olarak girmiş herhalde sdfsd 4dmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Son chapter'da büyük hata ve sonuç. Ama sevincinizi kıracağımız günler yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Red said: revengalis revangelis nikiyle harir fake olarak girmiş herhalde sdfsd 4dmg fixed spitter geldi bana bırakmadı adamlar takır takır aşşağı attılar damage yapamadım orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 oh be, özlemişim resmen herkesi. +2 streak'li winlerimiz de pek şahane oldu, ama karşı takımı da canı gönülden tebrik ediyorum. son zamanların en dengeli kadrolarıydı sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Takimlar dengeliydi hakkaten ya. Canimiz guzel oyun cekince bu takimlarla oynayalim fgds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Kusursuzdu takımlar. Finalde sıçtıgımızı temizleyişimizdeki sakinlik çok iyiydi ya. Reva böyle RAGE oldu, malum benim hatamdan öldü böyle. "Chill out bro we got this shit." Jockey spawn tutanı içeri iter, dogar koyarım sen raad ol. And we got that shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 abi bi oyun döndü. öff böyle bi eziş yok... karşı takımda bonec guti falan var böyle ezim ezim ezdik. en son bonec mercy son chapterda asansör boşluğuna atlamadan önce nicki leroy yaptı atlarken jenkins yaptı -_- rage jump! edit: bonec takımda kutulu da vardı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 vay be invite bile edilmedik sdfs kutuluda nublar diyordu cahreinle oynamış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 abi bana noob dediyse ayıp etmiş. ezim ezim ezildiler nitekim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sana demiyodu da bizim oyunlarımıza nub oyunu diyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 var mi oyun, hadi go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Ya ben aksamlari boyle pc, isik acik falan uyuyakaliyorum yataga atlayip instant uykuya dalis seklinde. O yuzden cevap veremedim kusra bakmayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bakarlarsa da baksinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Yok uzuluyorum ben sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 birak ya, degmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar