barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Holy said: barbu said: bu arada cidden. nerden toplaşıyorsunuz? bana da adam lazım oldu mu haber salabilirsiniz.Pati L4D ve L4D2 grupları var steamde, steamden o gruplardan invite atıyoruz. Tabi grupta milyon tane insan olduğu için tanıdıklarımıza atıyoruz daha çok. Oyunu daha önce multi oynadıysan pub gamelerde falan, biraz öğrendiysen ekle beni, ben çağırırım seni. id : holysaft oynadım ya. hatta nerdeyse paso multi oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ben fail oldugum zaman kendime çok gülüyorum ya özellikle chargerla dağa taşa chargelarsam filan bide konusmadan önce c ye basmayı unutuyorum.basmadan konusuyorum.sonra söyliceğim şeyi bir daha c ye basıp söyleyesin gelmiyor mic alıskanlıgı yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Red said: ben cıkınca takım zor duruma düşmüş demek dsfs lyv gibi zayıf halka vardı şakacı =) revanın smoke undan kimseler kıçımı kollamazken kaçmak + akabinde tanka molo gömmek shhaaashaasshhaa ... red üzgünüm ama bana noob demek sana düşmez <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Hakkı var, bugün sinemin o chapterda yaptıklarını proyum diye geçinenler bile zor yapardı. Kendini aştı bugün hiç birimiz beklemiyorduk, hatta arada tamam bırak onu falan döndü voice chatte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ^^ <3 ~O~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ben oyunda olmamama rağmen etkilendim, harikaydın sinem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 biliyorum bebeyim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Sinem yeter <3 yapma artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 daha asap bozucusunu buldum dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ben nubum ama sende nubsun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Bilenlerin taktiklerini uygulamaya çalıştıktan sonra noobluk önemli değil zaten. Önemli olan çalışmanız ^^ Zaten L4D'de yapılan atakların tam başarıya ulaşması ihtimali %10 falan. Ben en fazla 5-6 kere görmüşümdür yani mükemmel atakla full canda adamları öldürmeyi. Yani şans da yanınızda olucak, siz oynadıkça bu şans artar zaten kendiliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 60 saat gameplay oldu abi çözdük az çok sdfs ya ben genelde publicte oynadım hep l4di. 1. oyunuda öyle publicde kafama göre oynadıgımda patiyle oynayınca garip geldi.mikrofonlar taktikler falan beyler şurdan atlayak şunu yapak filan.alısıyoruz işte dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Şans yoktur Force vardır, sapsal padawan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 şans yoktur diyen aptalların geleceğini biliyordum. şu oyundaki şansın aynısı bir tek tavlada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 AYRICA 10 TANE CHARGE YAP AYNI NOKTADAN 8 TANESİ TUTAR SADECE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bugun alarmı kapatırken yukarda chargelıyan kimdi böyle yaptım resmen.daracık alanda chargelıyamadı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 xunn yaptı sanırım onu sdf. ben de sonra ayberki chargeladım da kapatmış hemen çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ahahahah bendim, sen noobsun diye patırt diye çıkar bu takoz diye hafife aldım iyi mi ps: Tavlayı da kolunun altına sıkıstırırız Yigit, tasalanma. hepsi şans ama hep kaybediyorsun be güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Yine nub olmuşuz.Olduğum takım eziyor , gizli kahramanım adeta.Arada teknik sorunlarla uğraşıyorum o kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 harir sen nubsunda xunn şimdi hafife aldım bahanesi uyduruyor son 2 haftadır it gibi oynuyoruz.tecrübe kazandık ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Harir nub ama öyle hareketler yaptı ki takım HORA HORA HORRRAAA oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi alarmı ben kapattım kimsenin chargeladığını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ahaha işte ben cıktım xunn chargeladı yana çekildim o arada bi basamak aşa düştüm.sen cıktın kapadın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 heh hatırladım şimdi chargelanmanı bekledim dsfds bilerek çıkmamıştım orda arkandan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 hyr sonra adam geri döndü sdffs utanmasa bi daha chargelicaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar