Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 kutlama haftaya zaten de olm çıkcam ev duş yemek vs vs 10u buluyor oturmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 10 - 11 arası toplanırsanız gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Son 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Sahte Foxhound taglarıyla aramıza katılabileceklerini sanan Deno ve Ammoniac, Cthulhu'nun dogumgünü şerefine verdigimiz oyunda gözleri yine dolduramadı. Kalbi kırılan Ferit, rage değil, Sadquit attı. http://i.imgur.com/UwLyz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 olm yürüyemiyordum bile hatta şu an power esc 1 2 f1 f2 tuşlarına basılmıyor fena oldu pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ahah gayet eglenceli oyun oldu. yalniz oyunun kaderini beni o agacta spawn olup assaga ceken adam degistirdi resmen, assagida instant kill yedim zaten ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Neme ferit'in yerine gelip adeta bütün takımı tasıdı zaten. Senko beni ölüme terketti, sonra "dur lan kurtarayım garibanı" dedikten sonra huntera bi dipçik atıp bırakıp gitti ki kalktıgımda tamamen gebertsin. Seni seviyoruz Selçuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 senko said: ahah gayet eglenceli oyun oldu. yalniz oyunun kaderini beni o agacta spawn olup assaga ceken adam degistirdi resmen, assagida instant kill yedim zaten ben. Bana da yapmışlardı bir ara onuda oradan kaptık olayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ahah ben sana orda oc alma imkani tanidim hunterden ama kullanamadin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Oyun korkunc eglenceliydi ama. Garip bir şekilde son bir aydır attıgım her oyun öncekinden daha komik oluyor. Holy düşünce bot Rochelle'in zorla Ammo'yu heallamak için kovalaması, Ammo'nun yardım cıglıkları, havaya ateş etmeler, dipçikler. Korkunc güldük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Oyuna bir girdim.Deno bişeyler dedi Ammo başladı gülmeye, o gülüyor diye bizde başladık gülmeye bildiğin boş boş 10dk güldük sdıufhsdıufh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mini öykü; Ahmet Salih Bozdaş (xunn) Left for Dead 2'yi nasıl sildi ? Fucking. Epic. - NY Times I watched many stupid things. This one was far the best. - Jeff Bridges Make him pregnant - Jimmy K. challenge ? lol no. deno affetmez, ayberk iner :( deno affetmez, revangelis iner :( fakat o hala çırpınmaktadır tabi bu pek fazla sürmez ^^ Credits: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ahahah deno harika olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Hahahah deno iyi çalışmış. Laf agızdan bir kere cıkar. Sildim yeniden indiricem bu gece, artık yarına ne zaman hazır olur bilmiyorum. Ferit yetersizi nasıl geri tutuyormuşsa sizi, adam gönderip Neme alınca, irrigasyon görmüş afrikalı gibi oyun standardınız yükseldi. Finalde çok rahat alırdık lakin bulutlar aralandı ve bal tanruları köfte parmaklarıyla kafanızı okşadıgı için ölmek bilmediniz, çok korkunc ballar döndü Ayberk enrage oldu zaten. Oyun benim için Rochelle tarafından köşe bucak kovalanan Ammo'yu gördügüm yerde bitti zaten, bu oyun şu anki haliyle bile epic statüsüne ulaştı dedim. Finalde korkunc direndim ama, herkes patır patır ölüyor, adrenalinele kaldırıyorum falan ama yok arkadaş, Senko zaten kafası güzel girmişti net. Agzımızu yüzümüzü kırdınız açıkçası, ama kahvemi elimden bırakmadan yarın annenize hözyaşlarıyla göndereceğim için yarın, sorun yok. http://i.imgur.com/WHjfL.jpg *siip* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ha evet, holy'nin dusmesi uzerine cani az olan ammo'nun bota donusmus olan rochelle tarafindan 10 dakka kovalanmasi vardi ki takim olarak gulmekten nefesimiz kesildi. bir de ahmet'in bir charge'i vardi ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bu aksam ayni takimlarla remake istiyorum ben. Delirdim dun resmen ya. Bi de deniz ne issizsin ya fgfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 laf ağızdan bir kere çıkar. ne olur ne olmaz diye ahmet'in lafının screenshotını çekelim demiştik ammo ile. sonra bastım screenshotları son map'de, attım hafızaya. koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Oyunu 1) Neme 2) Rochelle kazandirdi size. ME WANT REMAKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 tysre bilgisayarı patlayan feritten çok daha iyiydi kesinlikle. ferit huzursuzdu bildiğin bütün maç, rochelle'in ammoyu kovaladığı sahnede dahi gülmedi. yapalım bugün de remake hiç farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abi sıkıntı içindeydim resmen diyorum ya yürüyemedim bile. ama gardaşlarım kazanmış sevindim ^^ bu arada ammonun denoya med basıyorum diye 5sn önce med basmış olan holy'i heallaması efsaneydi ahahha. o itin yüzüne öldüm resmen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ohahahahaha evet bir de o vardı değil mi. yerlerde sürünüyorum, çırpınıyorum, tek umut ammo. adam 80 hp'li holy'e med basıp, 'ABİ KIPRAŞMASANA' diye bağırdı. ve biz söylemesek daha da holy'e heal bastığının farkında değil. ADAM SAYPRUSLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bu akşam çok canlar yanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ahmet adamsan yeniden yüklemezsin, öyle laf cambazlığıyla olmaz bu işler, man up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 adam değil ki ? oha ahmet'e erkek muamelesi mi yapan var ? nasıl yani ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar