Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Bu arada blood harvest iyi olmuş güzel olmuş. Tank gelmediği sürece zor bir map olduğunu düşünmüyorum.

Ayrıca son chapter'ı Dead Air'in ilk cıktığındaki hali gibi bug'lı. Horde gelmeden önce zaten 600'e ulaşmış oluyorsunuz.

Ayrıca son chapter'da gelen aracın önüne atlarsanız ölmüyorsunuz. lath istemeden süper bi şekilde denedi ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

abi infected iken tamamen dogaçlama ataklar yaptık ve ona ragmen iyiydik kıyalarsak

survivor iken ztn noldugunu anlamadan genelde pörtledik

yani mapte sağda ucurum oldugunu bilmediğimiz için pata küte charge yedik ucurumlardan aşagı

chaz ilk oyunda başlar başlamaz öldü.sonra ben öldüm oyun başında
Sosyal ağlarda paylaş

olm bizde kimse bilmiyordu ama mapi.hani olay brave değil bence.ki 0 saat diil admaın gameplay abartma sdfs

map başlar başlamaz ucurumdan aşagı chargelansanız rage quit atardınız herturlu.hani sonuçta size burda charge yemeyin falan muabbeti dönmüştür.biz saf gibi pata pata öldük

ki holy rage quit atarım tehdidiyle güçlüden yana oldu ahhaa

holy bizim takımda olsa ve lath onu chargelasa direk quit çekerdi
Sosyal ağlarda paylaş

valla brave "ben ilk defa oynuyorum şu anda" dediydi bana, ben onun yalancısıyım dsfg

ayrıca holy yerine chaz demiştim ben önce, chazı vermediniz, chaz da gelmek istemedi zaten. herşey istediğiniz gibi olmuş hala qq ya dsjkdsfk hayır bi de hep ilk siz infected oldunuz, azcık bakın abi mape nerde ne var, biyerde uçurum olduğunu görmek için illa ordan uçmanız gerekmiyor asdas
Sosyal ağlarda paylaş

abi 2dk da mapi baştan aşagı nasıl gezelim sdfs

hani en baştaki oyund sağ taraf full ormandı falan o aradan chazı ucurdunuz bi yerden

sonra bizim ilk survivor oldugumuz bi yerde beni ucurdunuz

bunlar ince detaylar oynamadan bilinmez :)

qq değil abi paylaşıyoruz sadece sdfs.kafası kesilmiş tavuk gibiydik resmen napcagımızı bilemedik
Sosyal ağlarda paylaş

ahhaah abi güldük ama eglendik baya yani başkası olsa gurur yapıp quit atardı

aramızda hele muabbette ulan burası neresi.bunlar nereye girdi lan öyle.oha kapı varmış.bence sağdan gelirler burda bekliyelim.yok soldan geliolar falan ahah

chazın koşup gidip kendimi içeri kapaması ölmesi falan ahha
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...