liberal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 giriyorum ben gel istiyorsan keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 blood harvest'i release etmişler lan. test ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ne zamandır beraber oynayamadık be ammocum. nerelerdesin taner ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 abi şu aralar yoğunum biraz cok sıkılınca damlıyorum oyuna. 1 kaç hafta böyle. Seninle olup ezemiyorum ben, ona yanıyorum her saat, her dakika, her saniye. Kalbim sızlıy... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Bu arada blood harvest iyi olmuş güzel olmuş. Tank gelmediği sürece zor bir map olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca son chapter'ı Dead Air'in ilk cıktığındaki hali gibi bug'lı. Horde gelmeden önce zaten 600'e ulaşmış oluyorsunuz. Ayrıca son chapter'da gelen aracın önüne atlarsanız ölmüyorsunuz. lath istemeden süper bi şekilde denedi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Ekran kartım düzelme belirtileri göstermeye başladı sdf.Akşam oyun olursa ekran kartı da sapıtmazsa ezmeye hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 nereye eziyosun bir ezen varsa.o benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Oyun olsa da ezsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 delikanlı gibi çarpışıp yenildik bilmediğimiz mapte erkek gibi yenildik sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 oyun biter bitmez nasıl bir hızla alt+f4 çaktıysanız artık asdkjaksd aynı hızla steam chat'ten de çıktılar bi de dsfjghjfdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 valla, lan bunlar nereye gidiyor,şurası neresi,lan burda spawn mı olsak derken bi bok yapamadık sdfs yalnız 2 tane çok iyi chargeladım jeneriklik sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 maç vardı amk. şimdi ezdik falan derlerdi diye önlemi alıp mesajımı atayım. karşı takım xenocide, lathspell ve holy idi. daha bir şeye yazmaya gerek yok, maç sonunda kazanan taraf olmak adına kurulan takımlar hep bunlar. gene iyi dövdük ona rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ya xeno ve brave tırttı ama lath mapi biliyordu ztn o açın dedi mapi başta.iyi organize etmiştir takımı herturlu.cunku 10 saatte ready oldular genelde.oara yardırdı taktiklerde lathın takımı kazanıcaktı herturlu yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 pardon nerde dövdünüz sorması ayıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bi dahakine geleyim de su lath'i tokatlayayim bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi infected iken tamamen dogaçlama ataklar yaptık ve ona ragmen iyiydik kıyalarsak survivor iken ztn noldugunu anlamadan genelde pörtledik yani mapte sağda ucurum oldugunu bilmediğimiz için pata küte charge yedik ucurumlardan aşagı chaz ilk oyunda başlar başlamaz öldü.sonra ben öldüm oyun başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yuh, bilmem kaç saat play time'ı olan 3 tane adamsınız yani. chaz'ın satışlarına rağmen chapter bitirtmediğimiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi playtime ı geç.chazda 200 saat oynamış ama bugun tatilden geldim ayagına sallamadı pek.normalde de satıyordu ama bu kadar değil dsfs olay tamamen maptir bence.aynı kadro l4d2 mapinde oynasak böyle olmazdı bu biraz deneme tahtası oyunu oldu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 dostum 0 saat gameplayi olan adamı bize verirsen bırak da mapi bilen adam da bizde olsun lol no offens brave, severim seni bilirsin kısksksksks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 olm bizde kimse bilmiyordu ama mapi.hani olay brave değil bence.ki 0 saat diil admaın gameplay abartma sdfs map başlar başlamaz ucurumdan aşagı chargelansanız rage quit atardınız herturlu.hani sonuçta size burda charge yemeyin falan muabbeti dönmüştür.biz saf gibi pata pata öldük ki holy rage quit atarım tehdidiyle güçlüden yana oldu ahhaa holy bizim takımda olsa ve lath onu chargelasa direk quit çekerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 valla brave "ben ilk defa oynuyorum şu anda" dediydi bana, ben onun yalancısıyım dsfg ayrıca holy yerine chaz demiştim ben önce, chazı vermediniz, chaz da gelmek istemedi zaten. herşey istediğiniz gibi olmuş hala qq ya dsjkdsfk hayır bi de hep ilk siz infected oldunuz, azcık bakın abi mape nerde ne var, biyerde uçurum olduğunu görmek için illa ordan uçmanız gerekmiyor asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi 2dk da mapi baştan aşagı nasıl gezelim sdfs hani en baştaki oyund sağ taraf full ormandı falan o aradan chazı ucurdunuz bi yerden sonra bizim ilk survivor oldugumuz bi yerde beni ucurdunuz bunlar ince detaylar oynamadan bilinmez :) qq değil abi paylaşıyoruz sadece sdfs.kafası kesilmiş tavuk gibiydik resmen napcagımızı bilemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 harbi kafası kesilmiş tavuk gibiydiniz ama ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Chaz yerine bir tane daha benden olsaydı ezerdik sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ahhaah abi güldük ama eglendik baya yani başkası olsa gurur yapıp quit atardı aramızda hele muabbette ulan burası neresi.bunlar nereye girdi lan öyle.oha kapı varmış.bence sağdan gelirler burda bekliyelim.yok soldan geliolar falan ahah chazın koşup gidip kendimi içeri kapaması ölmesi falan ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar