Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 eger arama'da bir sorun yoksa patide dizinin basligi yokmus. baya ilginc. diziyi hatirlayanlar bilir, boylesine zeki bir dizinin inanilmaz bir sekilde 20th fox tarafindan katledilisini hatirliyoruz. neyse konumuz dizi degil, film. mitchell hurwitz (dizinin yapimcisi) hem yazip hem yonetecek. su an script yaziliyormus ama zaten cekimler uzun surmez. ayrica buyuk ihtimalle dizideki kadronun tamami filmde de olacak. imdb: http://www.imdb.com/title/tt0901469/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ohaaa çok iyi ya,mükemmel bi diziydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Abi yapmasinlar yaaa Ne guzel, suyu cikmadan bitmisti en guzel yerinde. Kalsindi orada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 en guzel yerinde bitmedi aslında. normalden erken bitirmişlerdi bi 10 bölüm falan. gelsin gelsin. babamın adını soyadını arrested development koysunlar gider bulurum yıllar sonra sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 erken bitirmişlerdi ama çekmesinler film felan yaw. Adını kirletmesinler para için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Şahane diziydi valla her türlü devamını izlerim isterse çöp olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Çok gülerdim cidden ya. Hele bir bölümün sonunda babası balonlarla kaçmaya çalışıyordu off ne yerlere yatmıştım o bölümde. Gelsin, gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
travisbickle Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Tobias Fünke ve Buster Bluth'u izlemek için harika bir şans. Erken bitip, tadını insanın damağında bırakan nadir dizilerdendir. Özellikle bir sahnede yazı varsa (kartvizit, gazete ilanı, okul yıllığı vs) defalarca izlenmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Şu gelene kadar 3. kez baştan izlemeyi planlıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 çok güzel haber, ad mükemmel dizi gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 http://icydk.com/2010/04/09/david-cross-arrested-development-movie-will-never-happen/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 hem son bir sezon dizisi hem filmi cekilecek. kimse mi takip etmiyor yahu?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Ben de tam o habere denk geldim https://twitter.com/#!/NewYorker/status/120599846745931777 2013'e yayınlanır demişler ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Günlerdir /tv/'de sticky'li zaten, shitstorm oldu 4chan /tv/cileri, herkes çok seviyor çünkü en iyi. http://i.imgur.com/bncaw.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bence iyi bitmisti, tekrar baslatmak anlamsiz, hele sadece tek sezon olucaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bok gibi olcak filmin marketingi için yapıyolar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 http://cdn1.knowyourmeme.com/i/000/085/444/original/1282786204310.jpg?1291157859 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Bu vesileyle bakayım dedim ben de. Firefly'ı geri getirsinler bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ben de onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 imdb'si 9.4 neden bu kadar underrated anlamadım . Var mı izleyen ? Başlıyım mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 izleyebileceğin en komik dizi, başla tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Olley o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Ben izliyorum ilk 2 sezon çok keyifliydi. Absurd komedi sevenler kaçırmasın. Ayrıca bunu sevene Spaced ve Flight of the Conchords'u da şiddetle tavsiye ettim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Şimdiye kadar niye izlememişim ben bunu? Hulu'dan e-mail geldi Arrested Decelopment'ın tüm bölümleri HD diye, atladım ben de, çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar