Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 http://www.photosig.com/go/photos/view?id=1274266 ehe aramizdan kimin kedisi merak ettim?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 harbi süpermiş kedi[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Sweeeet.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss.
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Güzel kedi ya sevesim geldi..[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 gözu uff olmu$ ama :([signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hic sevmedim kediyi kimse alinmasin :) resimde ciktigi hali cok kotu ve o tur kedilei hic sevmm beyaz kedi dedigin tuylu olmali :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
elma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ay irançç[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Tatlımı değilmi ne bileyim boyle arasında kaldım :)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 çok çirkinmiş be :P yerim yinede[signature][hline]
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bu tür kedileri sevmiyorum böyle az tüylü tekir olacak hehe oyunda oynar[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ben hiç sevmezdim kedileri ama ne kadar şirinmiş len bu.. agzını oldugu taraf cok güzel üçgen böle.. gözlerde cok güzel..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal [Bu mesaj Eternal tarafından 07 Temmuz 2004 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Eternal tarafından 07 Temmuz 2004 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 cok cirkin hehe..beyaz kedi sevmem zaten..seversemde cok tuylu olacak..kisacasi +1 volfi hehe[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 link açılmadı yaa..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ırıcan böle hapur hupur yiyecen...öhöm...sewme manasında sadece.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 burnu iğrenç bunun[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kedi bakimsiz biraz galiba, bir de ufak hemde yeni tras olmus o yuzden pek cekici durmuyor tabii. bu arada =o= universal kedi smileyi oldugundan kelli resmi gondereni burada aramak cok dogru olmaz.
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Resmin altına bademim yazıp da =0= işaretini koyuyorsa bence burada aramak doğru olur, ayrıca İstanbul'da oturan bir arkadaş ve adı Senem[signature][hline]"Haplo" [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 07 Temmuz 2004 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bu kadar kendinizi yoracağınıza şuraya bi bakıverseydiniz. resimle ilgili olarak da, kedinin her türünü seven bi kişi olarak bunu da sevdim ben açıkçası[signature][hline]
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 tam yazcaktım içimi okudun fiz ^^[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 aman allahım bu şerafettin![signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 eywah şimdi tüm A/S/Llerin sorumlusu ben olucam....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mersin'e getirin bu kediyi, güzel tantuni olur bundan :) Bu arada hiçbir bilim adamı neden Mersin sokaklarında bu kadar az kedi olduğunu hesaplayamadı :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Yok şero olamaz kaşları yetersiz bakışlarıda çok melun bunun.[signature][hline] The Truth is out There
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kedin çok güzelmiş:)ben beğendim..[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm]
Öne çıkan mesajlar