Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Bilgisayarım

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Sonunda toplayabildim bilgisayarı .. Şöyleki :

-8KNXP Gigabyte anakart
-2*512 Kingston 400Mhz ram
-P4 3.0 1Mb cache 800 Mhz Hyper Thr.
-Samsung Sata 160 Gb Hdd
-HIS Radeon 9800Xt 256 Ddr
-Creative Audigy2 Zs ses kartı
-Lg 52*32*52 Cd Rw
-Pioneer A07 Dvd Rw
-Zoom X4 Adsl modem (512 Kb bağlantı )
-Thermaltake Damier V5000 kasa + 480 watt thermaltake güç kaynağı
-Creative 7.1 ses sistemi
-Sony Hx93/B 19' Lcd TFT monitör
-Logitech Bluetooth keyboard-mouse set (Navigator 2 keyboard + Mx900 mouse)
-Windows Xp Pro + Office 2003

Sizce buna eklenebilecek başka bir şey var mı ?

(Kdv dahil 3000 $ gibi bir fiyat )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

kısılacak gibi değil hemen hemen herşey en son model yada en sona yakın eğer kişi 9800xt alıyorsa zaten bu demektir ki oyun oynayacak, o zaman böyle bi sistem almışken x800 almıyorsa ya x800'den haberi yoktur yada 4-5 ay sonra 9800 xt'sini değiştirmeye niyetlidir o yüzden direk x800 al sen..

ne yazdım ben böle?[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza
Sosyal ağlarda paylaş

800Xt ve prolardan haberim vardı ama Eksen bilgisayarda yoktu . hatta hala yok . geforce 6800 ve bu radeonlar zor bulunuyor gerçekten. Mesala arkadaş benim sistemin nerdeyse aynısını aldı ama 5500Fx aldı kart olarak sonradan 800Xt alırım diye ama hala bekliyor çünkü şu ana kadar gelenler denemelik 1-2 tane gelmiş (özel siparişçiler hariç) ve 1 hafta içinde satılmayanlar geri gönderilmiş o zamana da biz yetişememişiz ( aynı yerden almadık sistemleri )artı asıl mahsülün ne ara geleceği belli değil .. arada araştırıyoruz ama yok işte hala .

P4 3.0 ile 2.8 arası fark olup olmadığını bilmiyordum ama aldım işte :) .. ( 50 $ fark yoktu ama 30 falandı .. neyse giren girmiş zaten 30 $ komaz fazla :) )

Niye amd almadım çünkü amd için güzel anakart bence yoktu ve bende de her zaman en iyi anakartı alma hastalığı var (ekran kartında o kadar hasta değilim .. belli olduğu üzere).. hatta Abit IC7 / Max 3 alacaktım ama kadıköy'de 6 yer gezmeme rağmen zerre izi yoktu arkadaşın , bende 8KNXP tercih ettim , iyi de etmişim .

Bir de 800Xt'lerin falan gelmesini bekleseydim, yüzsüzlük yapıp Pcı Express slotlu anakartları da beklerim sonra başka bir şey beklerdim vs. vs. .ve ben zaten 1600*1200 + 4*AA + 8* bilmemne de oynamayacağım için Hl2 , doom 3 , farcry da falan radeon 9800xt yeterli gelecekti.

Joystick falan almadım çünkü alsamda ya az kullanmışımdır ya kullanmamışımdır ve joystick çürümüştür ya da keyboard daha rahat gelmiştir ve bu yüzden alabileceğim en iyi keyboard-mouse setini almışımdır ;)

Öss sonrası yeni bilgisayar sözü vardı ailemin bana ama bilgisayarı almak için bütün sülalem seferber olunca biraz iyi bir sistem oldu.
Bu arada büyük bir sorun yaşamadım sistemde.Herşey tıkır tıkır.Yalnız monitor lcd olduğundan hafif blur oluyor fpslerde (gerçi ben alıştım ).. alacaklara duyurulur.

Thermaltake kasa + güç kaynağım bilgisayarı oyun oynarken max 39 derece .. internette iken 33 derecede çalıştırıyor. ( 10 saat gibi battlefield vietnam oynadım max 39 değişmedi .. kısaca ısınma sorunu yok makinenin). Yalnıziyi gürültü çıkartıyor ayrı :). Tabi creative 7.1 bu gürültüyü rahat bastırıyor o da ayrı .

eveeet olay budur işte :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz önce toptancı listemi açıp aldığı parçaların fiyatına bakayım dedim de, iyi veya kötü, nedense listenin hep en altındaki en pahalı parçalar yazılmış.. bilemiyorum çok mantı9ksız parçalar toplanmış, hani gerçekten toplanmış mıdır inanmıyorum şahsen.. office 2k3 falan, komik..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] Rate My Puppy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...