Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Sonunda toplayabildim bilgisayarı .. Şöyleki : -8KNXP Gigabyte anakart -2*512 Kingston 400Mhz ram -P4 3.0 1Mb cache 800 Mhz Hyper Thr. -Samsung Sata 160 Gb Hdd -HIS Radeon 9800Xt 256 Ddr -Creative Audigy2 Zs ses kartı -Lg 52*32*52 Cd Rw -Pioneer A07 Dvd Rw -Zoom X4 Adsl modem (512 Kb bağlantı ) -Thermaltake Damier V5000 kasa + 480 watt thermaltake güç kaynağı -Creative 7.1 ses sistemi -Sony Hx93/B 19' Lcd TFT monitör -Logitech Bluetooth keyboard-mouse set (Navigator 2 keyboard + Mx900 mouse) -Windows Xp Pro + Office 2003 Sizce buna eklenebilecek başka bir şey var mı ? (Kdv dahil 3000 $ gibi bir fiyat )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 helal olsun kardeş güle güle kullan iyi pc olmuş... Eklenecek birşey yok bence...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 mukemmel otesi arkadasim gule gule kullan 160 gb +1 gb ram ii olmus +bide 9800 xt kan kan .....da cok para be herhalde tuzlu bir gencsin ...:D yarasin !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 windows la office korsan kullanıp, ekran kartına daha da yüklen. X800 gibi mesela[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bu bilgisayar en aşağı 4 veya 4.5 milyar eder bu kadar vermişssin biraz daha verip -mesela 100-200 dolar- x800 alamıyomusun :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 adam belki zaten bişilerden kıstı da bu hale getirdi.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kısılacak gibi değil hemen hemen herşey en son model yada en sona yakın eğer kişi 9800xt alıyorsa zaten bu demektir ki oyun oynayacak, o zaman böyle bi sistem almışken x800 almıyorsa ya x800'den haberi yoktur yada 4-5 ay sonra 9800 xt'sini değiştirmeye niyetlidir o yüzden direk x800 al sen.. ne yazdım ben böle?[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 manyak bi bilgisayar olmus güle güle kullan[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 oh oh güzel olmuş sistemin güle güle kullan..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orbius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 valla işlemcide hata etmişsin 2,8 1 mb cache alsaydın daha ii ederdin performans olarak hiç fark yok 3,0 la aralarında ama fiyat olarak 50 dolar falan oynuyo yinede ii makina[signature][hline]Rugal - Blue - Vanessa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 üf diyorum ve neden logitechten sağlam direksiyon ve joystick almıyosun ki diye şaşıyorum kendime, hatta bak aha şaştım: *! şaş *[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende bilgisayar aldım ama ne o ole biz fakririz abi.. git bide yanına orjinal -Windows Xp Pro + Office 2003 AĞLARIM BEN *!ağlar* Tamam abi o iş tamam sen git yat uyu off *!çizdirir*[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bi an bilgisayarcin olmak istedim[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 lol martian aman 50$'a bi de ups al da bok yoluna gitmesin o şahane sistem[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 50$'lık ups olmaz bu sisteme, :) apc al alacak olursan ki alman en doğrusu olur en azından voltaj oynamalarına karşı..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 AMD derim başka şey demem o kadar para verinceye kadar işlemciye 64 bitlik AMD alırdım[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 evet bende geçen hafta amd'ye geçtim gerçekten çok iyi performans veriyor.. en süfer özelliği de bilgisayarı açınca, ekran tam açılana kadar windowsun açılmış olması.. :-)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 800Xt ve prolardan haberim vardı ama Eksen bilgisayarda yoktu . hatta hala yok . geforce 6800 ve bu radeonlar zor bulunuyor gerçekten. Mesala arkadaş benim sistemin nerdeyse aynısını aldı ama 5500Fx aldı kart olarak sonradan 800Xt alırım diye ama hala bekliyor çünkü şu ana kadar gelenler denemelik 1-2 tane gelmiş (özel siparişçiler hariç) ve 1 hafta içinde satılmayanlar geri gönderilmiş o zamana da biz yetişememişiz ( aynı yerden almadık sistemleri )artı asıl mahsülün ne ara geleceği belli değil .. arada araştırıyoruz ama yok işte hala . P4 3.0 ile 2.8 arası fark olup olmadığını bilmiyordum ama aldım işte :) .. ( 50 $ fark yoktu ama 30 falandı .. neyse giren girmiş zaten 30 $ komaz fazla :) ) Niye amd almadım çünkü amd için güzel anakart bence yoktu ve bende de her zaman en iyi anakartı alma hastalığı var (ekran kartında o kadar hasta değilim .. belli olduğu üzere).. hatta Abit IC7 / Max 3 alacaktım ama kadıköy'de 6 yer gezmeme rağmen zerre izi yoktu arkadaşın , bende 8KNXP tercih ettim , iyi de etmişim . Bir de 800Xt'lerin falan gelmesini bekleseydim, yüzsüzlük yapıp Pcı Express slotlu anakartları da beklerim sonra başka bir şey beklerdim vs. vs. .ve ben zaten 1600*1200 + 4*AA + 8* bilmemne de oynamayacağım için Hl2 , doom 3 , farcry da falan radeon 9800xt yeterli gelecekti. Joystick falan almadım çünkü alsamda ya az kullanmışımdır ya kullanmamışımdır ve joystick çürümüştür ya da keyboard daha rahat gelmiştir ve bu yüzden alabileceğim en iyi keyboard-mouse setini almışımdır ;) Öss sonrası yeni bilgisayar sözü vardı ailemin bana ama bilgisayarı almak için bütün sülalem seferber olunca biraz iyi bir sistem oldu. Bu arada büyük bir sorun yaşamadım sistemde.Herşey tıkır tıkır.Yalnız monitor lcd olduğundan hafif blur oluyor fpslerde (gerçi ben alıştım ).. alacaklara duyurulur. Thermaltake kasa + güç kaynağım bilgisayarı oyun oynarken max 39 derece .. internette iken 33 derecede çalıştırıyor. ( 10 saat gibi battlefield vietnam oynadım max 39 değişmedi .. kısaca ısınma sorunu yok makinenin). Yalnıziyi gürültü çıkartıyor ayrı :). Tabi creative 7.1 bu gürültüyü rahat bastırıyor o da ayrı . eveeet olay budur işte :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 güzel bilgisayar ama 3-4 ay sonra güzel olmicak.çünkü 64 bit ler piyasayı ele geçiricek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 biraz önce toptancı listemi açıp aldığı parçaların fiyatına bakayım dedim de, iyi veya kötü, nedense listenin hep en altındaki en pahalı parçalar yazılmış.. bilemiyorum çok mantı9ksız parçalar toplanmış, hani gerçekten toplanmış mıdır inanmıyorum şahsen.. office 2k3 falan, komik..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Pardon özel bir soru sormak istiyorum NASA adına mı çalışıyorsun ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Yok şimdilik Nösö adına çalışıyorum sonra terfi ederim belki ;) not : iğrencim [signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. [Bu mesaj Mathias tarafından 06 Temmuz 2004 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Nösö = Ne Öküz Sistem Öyle ?[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ROFL!!![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 39 derece cok iyi yaw benim islemci 60-70 derece oyun oynarken, kasa casecom marka uzerinde 3 tane, toplam 5 fan var. HT'nin acik olmasi isinmayi artiriyor olabilir mi?[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar