Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 öyle çok numaralarla kasan birisi değilim ama kalem çevirmek insanı oyalıyor, tırnak yanını kazımak gibi şeylerden de kurtarıyor. iki site varmış bunla ilgili: http://www.pentrix.com/ http://www.penspinners.com/ çevirmek sayılmaz ama kalemi başparmakla işaret parmağı (ya da başparmakla orta parmak) arasına koyup sallamayı yapıyorum. klasik dikey olarak başparmakla işaret parmağı arasına koyup orta parmakla hoplatma olayını da yapıyorum. bunun yatay olanını da yapıyorum, dikey olanında başparmak ve işaret parmağı sabit kalır şekilde yapılabiliyorken, yatay olanında üç parmağın da çalışması gerekiyor. yatayın ters yönde çevirmesini de yapıyorum. ancak bir de bu tekniğin başparmak etrafında çevirmelisi var, onu yapamıyorum. normal yatay çevirmeye o kadar alıştım ki, başparmak etrafında çevirmek istediğimde istemsiz olarak başparmağı geri çekip üç parmak arasında döndürüyorum. bu bahsettiğime thumbaround deniyor: http://www.pentrix.com/tricks/pafiledb.php?action=file&id=1 thumbaround'u sınıfta yapan çok kişi vardı ama ben hala yapamıyorum. pek de uğraşmadım gerçi. iki parmak arasında kalem sallarken kendi kendime bulduğum bir kalem çevirme yöntemi vardı, charge deniyormuş ona: http://www.pentrix.com/tricks/pafiledb.php?action=file&id=23 en çok kullandığım kalem çevirme tekniği bu benim. başı sonu olan bir metod olmadığından hiç durmadan yapılabiliyor, kalem sallamak gibi bişi. fingerpass denilen metodu nadiren de olsa yapıyorum. yapması zevkli bişi. ama normal hızda yaparken bile zorlayabiliyor, bunu hızlı yapmayı düşünemiyorum bile. parmaklar o kadar hızlı dönmüyor. hızlı yaparken beceriksiz yapsam neyse de, öyle bir şey de yok, direk yavaş gidiyor, normal hızın ötesine gidebilmek için bile ustalaşmak lazım. http://www.pentrix.com/tricks/pafiledb.php?action=file&id=4 frame frame izliyim dedim adam nasıl yapıyor diye, parmaklara baktığımda anormal pozisyonlara giriyor parmakları, sanki kırık parmak gibi gözüküyor. belki de kamera açısından öyle gözüküyordur, emin değilim. sitede sonic diye bir şey gördüm: http://www.pentrix.com/tricks/pafiledb.php?action=file&id=3 charge'ın fingerpass versiyonu gibi bişi. sonic'e benzer bir hareket yapıyorum ben, ama benim yaptığım fingerpass'e benzer bir şekilde oluyor. bu videoda gördüğüm işaret parmağı arkasından kaydırıyor. benimkinde işaret parmağı içinden çevirmek (fingerpass'taki gibi). sonic versiyonunu denedim yapamadım. çevirmek için kullanılan kalem de önemli. çok hafif olunca uçuyor gidiyor kalem. bazen mükemmel yapabiiyorsunuz ama çoğu zaman hızlanırken fazla hafif kalıyor ve fırlıyor elden. uzun kalemlerle de yapmak çok zor, sürekli ele takılıyor kalem. belki eliniz çok büyükse veya parmaklarınız normalden uzunsa, uzun kalemler kullanışlı olabilir, ama normal elli kişiler için takıntılı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 heralde dunyanin en gereksiz seyidir geek kizlar bayilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 abi bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ahaha bonec direkt belgelerle geliyosun boyle cok iyi cidden:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Çok gereksizmişsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 oha abi gidip bunu mu araştırdın yazı hazırlıcak kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 hoş bi uğraştır kalem çevirmek hele ki dersler sıkıcıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 thumbaround denen hareketi uzun çabalarım ve 1-2 tane faber castell kalem parçalamam sonucu öğrenmiştim. ama çok gereksiz geliyor bu işe emek sarfetmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Anubisath said: oha abi gidip bunu mu araştırdın yazı hazırlıcak kadar :( yazı hazırlamak değil spontane gelişen olaylar. internette dolaşırken pen spinning'e rast geldim ve acaba şu hareketlerin isimleri neymiş videosu var mıymış diye baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ben de seviyorum ama çok basit hareketleri yapıyorum ancak. 360 derece döndürüyorum başla işaret parmakla. Bir de işaretle orta parmak arasında fırlatıp tutuyorum. Bir de elin bütün parmakları arasında sırayla getirip götürme var döndürerek ama onu yapamıyorum hızlıca Sıkıcı lise derslerinde çok azar işitirdim ama napıyosun bakim sen diye sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 thumbaround u yapıyorum tekrar geri getiriyorum. Lisede çok kasmıştım öğrenmiştim. Geri getirmenin püf noktası dönüşünü tamamlar tamamlamaz o ivmeyle gelişine ufak bir işaret parmağı dokunuşu yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 anca yazıyorum kalemle o da iğrenç kimse okuyamıyo. bunları rüyamda bile yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 hiç beceremem, çok fena fail olurum sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Double ThumbAround bunuçok güzel yaparım.Antreman yeri :lise biyoloji+resim dersleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Thumbaround yapıyorum , çok kız kaldırdım bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kız kaldırmak derken? sandalyelerinden mi? "ay dur üstüme kalem atma tamam gidiyorum" gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bonec show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bateri asasını çevirme hareketi güzel oluyor kalemle, bide baş parmak ile işaret parmağı arasındaki boşlukta fıldır fıldır döndürme hareketi var onla deri garizma yapiomnm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 video isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Aa, bende ilgi yok mu diye merak ediyordum. Türkiye'de çok az kişi var uğraşan ama Dünya'da gerçekten bayağı ilgi var pentrix falan değilde www.upsb.info forumunu şurdan da tutorialleri vereyim http://www.youtube.com/view_play_list?p=2A3E268DB83B94E6 İlgilenen olursa her türlü yardımı yapmaya açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bansheee said: Double ThumbAround bunuçok güzel yaparım.Antreman yeri :lise biyoloji+resim dersleri yanlış bakmışım benim yaptığım hareket burda yok.kalem başparmağın üstünde dönüyor(bu arada bu harekette 5 spin yaptıranlar varmış zannımca onlarda biyoloji haftada 5 saat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bansheee said: bansheee said: Double ThumbAround bunuçok güzel yaparım.Antreman yeri :lise biyoloji+resim dersleri yanlış bakmışım benim yaptığım hareket burda yok.kalem başparmağın üstünde dönüyor(bu arada bu harekette 5 spin yaptıranlar varmış zannımca onlarda biyoloji haftada 5 saat) Thumbspin yaptığın hareketin adı. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 strese soktunuz la beni yapcam diye kasıyorum şimdiş haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bende havaya bakmadan 360 atıp elimi oynatmadan direk tutardım da birşey sanardım neler varmış yahu euhe denemeye başlayalım bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Turkey Cup var şu sıralar eleme için çektiğim video. http://www.youtube.com/watch?v=Ro7_wOXZ0kE Sonda fail oldum ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar