nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Abi of ya sardınız başıma M&M6'yı süper bişeymiş bu ya ahah :D Saatlerimi yicek şimdi bu oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 feda olsun mm6ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ahah castle ironfist mapi ve dungeonları bitti tamamiyle mist dungeonları ve alanı bitti üstüne sorcererımı wizard, paladinimi crusader yaptım bootleg bay de mapi temizledim ama dungeonlardan sadece questi olan temple of the fisti temizledim lvl20 oldum sayılır artık free haven yolları gözüktü bana yanlız komiktir air ve water 11 oldu hala expert bile değiller ehue nerdeydi bunların trainerları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 New Sorpigal'da var ikisi de. Air magic expert bankanın üstündeki balkonda. Balkona uçarak çıkıyorsun (bankanın yanındaki duvara tıklarsan bir tanecik fly scroll'u buluyorsun ;)). Water magic expert de yine New Sorpigal'daki adanın birinde. Adaya gitmek için water walk gerekmiyor ama, zıplayarak ve yüzerek geçebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/home/197602.html şu oyunu çok severek oynuyodum ben küçükken. şimdi bulamıyorum. icarus oyunun adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kaede o fly scrollu +20 to all stats için kullandığı için uçamaz ;) free havenda olması lazım expert air teacher. edit: free havenda kuzeybatıda, spirit guildin hemen üst tarafındaki binadaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 fede said: http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/home/197602.html şu oyunu çok severek oynuyodum ben küçükken. şimdi bulamıyorum. icarus oyunun adıAha icarus, hakikaten çok zevkliydi ,ben de arayıp bulamadım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 zaten bahsedilmiş klasiklere ek olarak kaldırıyor ise makine nwn yi full grafikler her bir zımbırtı açık oyna. bu arada planescape'i okuduğum anda tekrar yükleyesim geldi, yahu efsane oyundu of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 evet evet saolun free haven da buldum ikisinide. cavalier promotion questinden de trink 20k attım cebe yanlız o yukardaki mini kasabadaki kuyu tuzağını unutmuşum ehue adettendir bütün kuyulara tıklarım bir "WATCH OUT" yazısı eşliğinde 10 tane fire archerın spawn olmasına şahit oldum akabinde osric tempera kadar zigzag yaparak kaçtım yanımda fireballar uçuşuyordu asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben salak gibi gittim nicolai la konuştum. bi de onu arıycam sirklerde şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben de nisan ayında başka işe dalıp sirki kaçırmışım. eski save'e dönüp o kadar işi tekrar yapmak istemedim. ağustostaki sirke kadar bekletiyorum mecburen nicolai işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Abi ben o kadar önemli değildir sanıyodum ya baya öyle önemli mi yani aylar falan ilerleyen questlerde? :/ Bi de noobum tavsiye verin bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 normalde değil de sirke kaçan bi veledi bulmam lazım, sirk de aylara göre yer değiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben valla kışa kadar beklerim bootleg bay e gelsin diye sirk. Bahar sirki ya kriegspire ya blackshiredaydı, yazı hatırlamıyorum bile. Acelem yok zaten verse verse 20k xp veriyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 nicolaiyi geri götürmeden kaleye girip adamın shieldini veremiyorsun. lord quest... yaz sirki mire of damned'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 evet evet bırak konsül görevini promosyon görevini bile yapamıyorsun. O yüzden en temizi portresine bile tıklamayın karı kılıklı nikolayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 xp xpdir yav, bi sirk ziyareti yapıcaz hepi topu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 normalde üşenirim de water 12 expert şu anda. ağustos sonuna kadar miste gidip masterlarsam tp ile gitgel yapabilirim. Yoksa lvl20 de mire of the damned ile uğraşılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 nileppezdel said: Bi de noobum tavsiye verin bana :D Büyü okullarını ve skilleri iyi dağıt. Cleric sorcerer gibi ilerde bütün skillpointlerini dark magice dumplıycak karakterlere fazla yan skill verme. mümkün olduğunca merchant repair disarm perceptionı knight paladin archer gibi dump skilli olmayan classlara ver erkenden bow kullanmayı öğret herkese trainingini hep en düşük seviyeli kasabada yap (ie ilk 15 lvl new sorpigal sonra mist vs) yoksa çok para gider merchant disarm identify repair erkenden expertle diplomacy alma water magic hızlıca masterla hiçbir karakterde birden fazla 12+ lencek skill bırakma promotion questlerini erkenden yapmaya bak ama promosyonlu mesleklerin training masrafı ikiye katlanır unutma oyunda para çok büyük sıkıntı olucak. idareli kullan ucuz diye temple of baa kullanma dark magic masterlamaya kasmıyorsan yoksa kimse yüzüne bakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Wispy said: Valla çalıştı, isteyene atayım linkini. 400 mb bişi zaten toplam. Install'a falan da gerek yok, exeye tıkla çalıştır. linki yollayabilir misin benim de canım çekti ya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Nameless sildim downloader historysini bugün ama kaede ve nilep'e atmıştım onlar inboxlarından c/p lesinler bir zahmet. Benim gönderilmişler klasörüm boş gözüküyor. Oyuna gelince Knight Druid Cleric Sorcerer kurdum. Şu anda lvl 9 adamlarım, temple of baa bitti, sırada shadow guild var. Şu skill dağıtım konusunda sürekli düşünüyorum kime ne versem diye. Knight'ım Bow, Sword ve Disarm Expert'li şu anda. Bir de repair olacak bunda o kadar. Druid - Water Earth Perception bunla gidicem Cleric - Body Sprit Light Merchant Sorc - Air Fire Water Dark Learningleri hızlıca expertledim. Çabuk masterlamak önemli experience'a katkısı bayağı fazla Yalnız Sorcerer için karar veremedim ilk water'ı sonra air'i mi masterlamak gerekiyor ? 12-12-12 geri kalanı dark dump yapıcam sanırım. Bir de para ne büyük karın ağrısı kardeşim, yeni hatırladım of. Hele oyunun başında açlıktan ağzın kokuyor resmen, yapmak istediğin tonla şey var hiçbirini yapamıyorsun. İleride binlerce gold bayılacaz lvl 50'den 51'e geçmek için :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Nedense 8'i hiç sevmemiştim 6'dan sonra. Hatta 7 dahi 6 kadar iyi değildi. Bilmiyorum o zamanlar neden büyülenmiş gibi oynardım, ama deliler gibi oynardım işte. Aklımda sadece birkaç kare kalmış o kadar, oyunların birer senaryosu varmıydı onu dahi hatırlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bu arada ben özel mesaj attım zannediyodum ahaha onlardan istiyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 oh be nihayet master water magicin dayanılmaz rahatlığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Apis said: Nedense 8'i hiç sevmemiştim 6'dan sonra. Hatta 7 dahi 6 kadar iyi değildi. Bilmiyorum o zamanlar neden büyülenmiş gibi oynardım, ama deliler gibi oynardım işte. Aklımda sadece birkaç kare kalmış o kadar, oyunların birer senaryosu varmıydı onu dahi hatırlamıyorum... 8 q3 zamanı hala o grafiklerle ve dragon dışında bi yenilik ollmadan çıktığı için pek sevilmemişti zaten. 7 çok güzeldi ama kısaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar