peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Oynadıklarımı sayim : Baldur's Gate 1-2 , Planescape Torment , Arcanum ,Vampire Bloodlines ,Vampire Masquerade , Fallout 1-2 , Kotor 1-2 şimdilik aklıma bunlar geliyor kalmış mı oynamadığım eski klasiklerden şöyle sarıcak kurgusu olan rpg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 icewind dale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya o biraz fazla hack and slash tarzı kaçıyor galiba , var mı güzel kurgusu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 icewind bildigin baldur grafikli diablo ama (gerçi icewindin grafikleri güzeldi baya ama olsun hackn slash sonuçta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 tam hatırlamıyom baya oldu oynamıyalı.baslarda bayabilir yani pek gaz bi oyun degildi bana gore ama denenebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 En baba oyunları oynamışsın zaten, ötekiler kesmez seni. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ne kadar hack and slash olursa olsun güzel kurgulu klasik konusu, baş-ya-pıt müzikleri, atmosferi, karakter portreleri, item hikayeleri ile icewind dale başkadır. Oyna pişman olmazsın http://www.youtube.com/watch?v=HW5r1QWMF9Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 tamam icewind dale o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 cidden müzikleri çok iyiydi icewind dale'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Off ağlıyorum bu şarkıyı her dinleyişimde ya. Oyun budur arkadaş, gerçek sanat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Sırayla Might and Magic VI Might and Magic VII Bunları bitirene kadar topic'i kitleyebilirsiniz. O derece iddialıyım. (:D edik: Aslında öyle mükemmel kurgusu da yoktur ama yine de kesinlikle oynanması gereken klasik rpg'ler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ben Might and magic 6 yı oynamıştım. İlk görevleri yapıosun hadi bi şekildede o kadar cok serbesti varki oyunda hadi bi de şuraya bakayım gorevi boşver diosun. 14247 lvl yaratıklar ebeliodu o bölgeye girer girmez. Benim maceram bu kadardır :D valla bitirene helal olsun. Cok azim lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 might&magic'lerin olayı odur zaten. görev mi? ha bi görev vardı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 İlk başları da baya zordur. Eline bir mektup tutuşturup atarlar seni koca dünyaya. Uçsuz bucaksız bir macera başlar sonra. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 lale savaşçıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 iwd 2 aynı motorun en kötü oyunuydu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Sparkcaster said: iwd 2 aynı motorun en kötü oyunuydu be iwd2 harkulade oyun. görsel olarakta deli eziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 anachronox. konusu, karakterleri şahanedir. savaşları final fantasy tarzı turn based (baya kolaydı ama). iwd 2 yi bende tavsiye edemem. 3rd ed. a çevirmeleri de çok kolpa olmuştu. sonra da ne exp. çıktı ne bişey... iwd 1 + heart of winter + (beleş eklenti) trials of the luremaster şahane olur. bu arada kaede'nin koyduğu müzik 2'den :P; birinkiler daha da güzel. hele o kuldahar filan... m&m ilk başlarda alışana kadar sabır ister. grafikleri de çok kötü görünür insanın gözüne ama oyun çok güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Asıl bir Arcanum vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Kesin oyna dediklerim ki arasında hack&slahs de var;ama cok zevklidirler tavsiye ederim. Temple of elemental evil(Ad&d 3.5 kullanmıslardı diye hatırlıyorum.) Nox(aşırı zevklidir normal degil,özellikle mage.) Titan quest.(H&s ama cok zevkli) Pek alakasız ama oyanamzsan kayıp olacak x-men 2 ve marvel:ultimate alliance ilk aklıma gelenler. M&m serisi demiş arkadaslar cok dogrudur gayır gayır oynanır hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 hepsini listeye ekledim keldron :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Temple of elemental evil, (TOEE) sakın ama sakın ama sakın oynamayın. TOEE oynayacagıma pentium 3 bi makinada patchsiz bir VtM:B oynamayı yeğlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 arcanum u kendi yazmış zaten. keldron un dediklerinin alayı aksiyon. hadi toee hariç diyelim ama o da hack and slash. pek aman aman bi konusu yok. toee fena oyun değil ama patch lemek filan lazım. ondan sonrada düzeliyor mu bilmem. 3rd ed. güzel yapmışlardı ama. ftr/thief adam sana gelip trip atar, sonra sneak atak çakardı. nox u seversen hepsiyle bitir. summoner acaip zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mirage said: Sırayla Might and Magic VI Might and Magic VII Bunları bitirene kadar topic'i kitleyebilirsiniz. O derece iddialıyım. (:D edik: Aslında öyle mükemmel kurgusu da yoktur ama yine de kesinlikle oynanması gereken klasik rpg'ler bunlar. Aaah M&M 6 aah. Daha ingilizce yok o zamanlar, bir elimde sözlük oyuna girdik. Tam sudan çıkmış balık misali leyla leyla dolanmıştım 1 hafta ortalıkta. Goblinlerden, Follower of Baalardan tokat ye. Free Haven diye bir yer duymuştum oraya gitmek için 3 hafta uğraştım sdfg. Toplam 6 ayda falan bitirmiştim oyunu herhalde. Dragonsand'de artifact avı, castle darkmoor'da sinirden tırnak yemeler. O konsül görevleri... Geçen sene yüklemeyi denedim vistada sağ ok tuşuna bir kere basınca 3 kere etrafında dönüyordu ekran, bir de grafikler albenisini yitirmiş, o yüzden sildim :( MM7 ve 8i de oynadım, hiç biri aynı tadı vermemişti malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 7 de çok güzeldi. heroes 3'ü oynamış birine 7 mutlaka lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar