Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ellemek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zeawee said:

kıskanıyosunuz başkentte oturmuyosunuz diye melih gökçeğiniz yok diye hıh.. pis ölümlüler

bizide dolandır gökçek..kadir çok iyi dolandıramıyo

o diilde ellemek ayıp mı
Mesaj tarihi:
hehe, niğdeli bir arkadaşımı anımsadım.

1. böceği dokunma
2. böceğe elleme

derdi misal. yani ellemek ve dokunmak fiillerini birbirinin yerine kullanıyordu. üstelik epey ısrarlıydı kendi kullandığı şeklin doğru olduğu konusunda. sende de niğdelilik var mı? merak ettim. bir de 'dokunmak' fiilini de arkadaşım gibi yanlış mı kullanıyordun, yoksa yalnızca 'ellemek' fiilinde mi sorunluydun? =))

not: ankaraya laf yok. (gökçeke saydırabilirsiniz fekat)
Mesaj tarihi:
bakmayı bilmeyen gözler güzellikleri farketmekten aciz kalır elbet. ankara cirkin, ankara güzel, neresinden bakıyorsun ankaraya. bardagın yarısı dolu yarısı bos gibi oldu lan sdfg ama su var ki belki bardak tam dolu olsa da kesmiyecek insanı. cay bardaanda kola mı icilir. pet sisemi verin yoksa pati pete kayıp ilanı acarım!
-a ellemek seklinde cumle kuran cail biri nasıl ankaralıyım diyebilir. defol lan..
Mesaj tarihi:
yok bende niğdelilik falan saf kan ankaralıyım. ayrıca dokunmak/değmek/değdirmek konusunda öyle kullanmıyorum sadece ellemek konusunda öyleydim galiba küçüklük arkadaşlarımdan dolayı dediğim gibi aah ah:(
Mesaj tarihi:
ikisi farklı şeyler ama. ona elledim dersen onun rızasını alarak ellemiş olursun. onu elledim dersende ellediğin kişi izin vermemesine rağmen ellemek olurki bu terbiyesizliktir.
Mesaj tarihi:

buyrun efenim ankaraya laf atıyosunuz bide! bu kadar renk var mı başka şehirde ha? gobrayı dolarım boynuna, açın gızlar arayı salıyom gobrayı varoooooooooooğğğvvv
  • Yeni Oluştur...