cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 31 Ekim 2009, cumartesi Göztepe Spor Tesisleri(Hilal) 17:00-18:00 bugün oynanan maçın kadrosu neredeyse aşağıdaki gibi, dreagloth'u çıkarttım, onu da daha ilk maçı olmasından dolayı(yeni arkadaşları bi süre yedek listesinin en tepesinde tutuyoruz, zamanla ana kadroya giriyorlar zaten) ve önümüzdeki hafta gelemeyeceğinden dolayı çıkarttım listeden, kenderi ekledim, bu listeden gelecek olanlar söylesin, ona göre başlayalım hazırlığa holy-arcane-cavanagh-zaugna(sly)-wishmaster-noyan-khala-eshreff-babacum-khelben-cthulhu-gris-kender(mr.bomb)-dela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Haftaortasinda cevap vereyim ben simdi gelirim derim sonra hatun davasina satarim ayip olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 hatun davasına satıyosan kendini belli ettin zaten terbiyesiz adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ikiniz de geliyosunuz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Sen çıkartmadın ben çıktım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sana daha muz orta yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Guzel goldü o kafa golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Cooldown u 1 maç olan orta olmaz zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ben perşembe cuma kesin ederim ama %80 gelirim. o değil de ne çaktık!sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bir terslik olmazsa geliyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 gelirim gibi duruyo. haftaiçi net söylerim de yazın şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 güzelmiş ya, ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ben ameliyat olacağım bu pazartesi, sanırım 2 hafta yokum gibi gözüküyor en azından, sonra da cesaret edebilirsem gelirim sanırım=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ne ameliyatı lan wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 beyin ameliyatı beyin nakli yapacaklar zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ZaugnaKhaldun said: ben ameliyat olacağım bu pazartesi, sanırım 2 hafta yokum gibi gözüküyor en azından, sonra da cesaret edebilirsem gelirim sanırım=p geçmiş olsun ya hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Khelben said: ZaugnaKhaldun said: ben ameliyat olacağım bu pazartesi, sanırım 2 hafta yokum gibi gözüküyor en azından, sonra da cesaret edebilirsem gelirim sanırım=p geçmiş olsun ya hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 çok önemli bir şey değil, 1-2 güne taburcu olucam da yatmam gerekiyor bir hafta falan; anlatırım msnden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ama ama ben msn açmıyorum bayadır Arda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 1-2 güne taburcu olup 2 haftada sahalara döndüğüne göre tırt bişey işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 lol geçmiş olsun arda bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Geçmiş olsun arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 teşekkür ettim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Geçmiş olsun arda Cthulu gelsin senin yerine aynın olm adam, ben geçen maçta sen oynuyosun zannediyodum maçın yarısına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar