Brigand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Şindik şurada comparison chart var http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions#Comparison_chart netbooka Win 7 starter kursam mı diye düşünüyorum fakat şunlar kafamı kurcalıyor Multiple monitors desteklenmiyor. Yani netbooka bir monitör daha taktığımda, mesela sınıfta projektöre ait vga girişini netbooka taktığımda, aynı anda netbookun ekranında da görüntü oluşmayacak mı? Extended masaüstü demiyorum, ekranın kopyası hem projektörde hem kendi netbook ekranımda çıkmayacak mı? (böyleyse netbooktaki vga girişi tamamen kullanışsız kalır) Desktop Wallpaper Changeable desteklenmiyor. Hakkaten masaüstü arkaplanı değişmiyor mu? Win 7 yüklenince ne geliyorsa öyle mi kalıyor? (wallpaper değişmiyorsa hayatta yüklemem ki) Multi-Touch desteklenmiyor. Şimdi benim netbookun touchpadi multitouch, ama bu multi touchu sağlayan synaptics driverının son sürümü. asusun sitesindeki driver bile sağlamıyor, synaptics sitesinden en günceli çekince ancak çalışıyor. Windows 7 starterde çalışmıcak mı bu şimdi? (multi touch gibi süper birşey çalışmayacaksa hem de donanım desteği varken işe yaramaz starter edition) Home Group (create and join): Join only - tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum bunun wallahi, ne işe yarar ki tam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 parana kıyıp home basic veya premium alcaksın. çok pahalı da değil, üstelik multitouch gibi üst özellikleri kullanmak istiyorsan starter'ı napçan ya bırak gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Starter Edition çöp ya anneler mayın tarlası oyunasın diye yapmışlar.(O da var mı hatırlamıyorum gerçi, yoksa iyice çöp.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yok ya ne kadar az özellik o kadar performans diye istiyordum ben. para açısından değil. ama xpye devam galiba, netbookta hala pek cezbetmedi beni win7. zaten ram de takmak lazım kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 home editiona 250 tl para istediler ne kadar doğru?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ordaki muştitouch'dan aksıt ekrandır diye düşünüyorum??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 abi basic zaten yeteri kadar hafif, xp'de kalinir mi deli misin kac yillik isletim sistemi + artik vista kullanmak zorunda degilsin update ettiginde + win7 bence su an en iyi isletim sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aktiftablet said: ordaki muştitouch'dan aksıt ekrandır diye düşünüyorum??? Düzeltiyorum hem ekran hem touchpad için olan bi özellikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Brigand said: Home Group (create and join): Join only - tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum bunun wallahi, ne işe yarar ki tam? 20 gundur calisma bilgisayarimda win7 pro kullaniyorum, home group kullanimini cok rahat buldum. sonunda windows da network isi cozulmus dedirtti resmen. join only olmasi acikcasi beni cildirtirdi heralde. baska kusur bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aktiftablet said: aktiftablet said: ordaki muştitouch'dan aksıt ekrandır diye düşünüyorum??? Düzeltiyorum hem ekran hem touchpad için olan bi özellikmiş. Aynen ben de öyle düşünüyom. Yani xp bile destekliyo bu nedenle ben hala sadece ekran için olabilir diye düşünüyom. touchpad için de olduğuna nereden karar verdin? bir kaynak filan varmıdır? Penthesilea said: abi basic zaten yeteri kadar hafif, xp'de kalinir mi deli misin kac yillik isletim sistemi + artik vista kullanmak zorunda degilsin update ettiginde + win7 bence su an en iyi isletim sistemi. Yau zaten 3 yıldır ben xp kullanmadım hep vista takılıyodum ki şu anda 7 takılıyorum. ama netbook bu sonuçta ya... KHaRoN said: Brigand said: Home Group (create and join): Join only - tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum bunun wallahi, ne işe yarar ki tam? 20 gundur calisma bilgisayarimda win7 pro kullaniyorum, home group kullanimini cok rahat buldum. sonunda windows da network isi cozulmus dedirtti resmen. join only olmasi acikcasi beni cildirtirdi heralde. baska kusur bulamadim. Şimdi toplam 4 bilgisayar var, 2si win 7 dolayısı ile network create edecek bilgisayar var. netbookun da illa create'i olması gerekir mi? sadece join olsa sorun olur mu? çünkü bütün bilgisayarlar aynı anda açık olmayabiliyo, netbook açık olur hiç win 7 açık olmaz filan. bu home group olayını bilmediimden soruyom yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yok katilimci cihazlarin ayni grup uzerinde calismasi icin host cihaza ihtiyaclari yok. pratikde senin durumun icin bi farki olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Brigand said: aktiftablet said: aktiftablet said: ordaki muştitouch'dan aksıt ekrandır diye düşünüyorum??? Düzeltiyorum hem ekran hem touchpad için olan bi özellikmiş. Aynen ben de öyle düşünüyom. Yani xp bile destekliyo bu nedenle ben hala sadece ekran için olabilir diye düşünüyom. touchpad için de olduğuna nereden karar verdin? bir kaynak filan varmıdır? Yukarıdaki linkteki karşılaştırma tablosunda yazıyo öyle olduğu. Benzer cihazlar olduğundan böyle bir durum sözkonusu olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 çalıştı ya, çalışmaması mantıksız olurdu zaten =) home basic iyi gibi geldi. aero bile açık yani. bakalım programları filan yükleyince nası olcak. aerosu transparent deil tabi, ama böylesi daha iyi be az kastırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 abi edu'lu mail adresin varsa home premium 29 dolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 edu.tr var olma mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ulan vistanın nesi var ben hala çözemedim. microsoft hemen bi win7 cıkarıp tekrar parayı kırayım planlamasıyla vistaya öyle bi tim kurmuski nası bok atılıyor desteksiz belli değil. ben yutmam arkadasım, taş gibi işletim sistemi.bu kapitalizme de boyun egmem bir süre.vista iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 olm vista dedigin cilali xp, cilasi agirlik yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 7 de cilalı vista gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ya o deil de win 7 home basicte offline files yokmuş :( senkronize edemicem dosyalarımı desktop bilgisayarım ile. acaba win 7 pro kursam kasma olur mu? ve bu home basicteki saydam olmayan ve özellikleri hafif kısık professional'da filan da var mı? (hiç göremedim şimdiye kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Penthesilea said: abi edu'lu mail adresin varsa home premium 29 dolar zaten amerikan okulları için ama bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 windows 7de 1 saat batarya ömrü kaybı yaşıyorum xpye göre. %100 5 saatten başlıo, xpde 6dan başlıyodu. edit: ama xp yanlış hesaplıyo olabilir mi ki? yani belki onda da 5 gidiodur, hiç saat tutmadım. sonuçta windows tarafından yaklaşık hesaplanan bir değer. belki win 7 daha doğru hesaplıyo ondan da olabilir galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar