toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ya bende bazen yeni site, bazen eski site acılıyo. herelde hala beta asamasında falan. ama eski site cok eskimisti yani artık oyle frame layout kullanılmıyor pek, ozellikle alısveris sitelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ayrıca ozel bonus lar var, ornek domınos dan 2. pızza hedıye, sanırım bu normal dmonıs u aradıgımda gelmıyor, en azından oyleydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Farinal said: Aluriel said: telefon yok evde, cepten aramak ta istemiyorum. o yüzden yemeksepeti ftw. (evet internet var, adsl hem de. ama telefon yok işte) aynen bi de on saat adres vermekle de ugrasmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Farinal said: kontor gitmiyor. yanlış sipariş alma olayı yok yazılı çünkü. sonrasında puan verirken geç geldi lan al sana 0 demek çok zevklii. ahahahah yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sipariş miktarlarını görelim beyler. 2003 yılından beri 711 sipariş vermişim. of of of çok feci lan. servet akıtmışım resmen. çok moral bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 hiç bozma moralini, 2006dan beri burger king'e verdiğimiz mebla 4milyar civarlarında bizim. yemek sepeti konusuna hiç girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 lan düşündüm de 4milyara deli kasa yapardım lan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 aç karnına kasa yapılmaz senko boşver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 autolycus'a katılıyorum ve canım çok pis sucuk ekmek çekti. hakkaten sucuk ekmek ne kadar oldu bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 mani said: sipariş miktarlarını görelim beyler. 2003 yılından beri 711 sipariş vermişim. of of of çok feci lan. servet akıtmışım resmen. çok moral bozucu nerden bakıyoruz ya çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 üyelik bilgileri -> önceki siparişlerim 09.2007 den beri 157 sipariş. 5 sene türkiye de değildim. ilk hesabın bilgilerini bulamadım. onu da katarsak baya bir olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 şimdi inceledimde her bir siparişi hatırlıyorum ilginç bir biçimde. nasıl sipariş ettiğimi, o günkü ruh halimi, kimlerle yediğimi, sarımsak kokularını, bahşiş mevzuunu, yaşanılan problemleri filan. hafıza mide ilişkisi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 2007'den beri 5 ayrı yerde yaşamışım ama yemeksepeti.com hep benimle olmuş. teşekkürler yemeksepeti.com, bana kattıkların için. (hala veremiyorum kattıklarını) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 önceki siparişlerde bitek tarihi bulabildim toplam sipariş sayısını bulamadım mart 2007 benim başlangıçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yetemenk said: sen niye bu soruyo internetten soruyosun bize? hepimizi arayıp sorsana sdf cidden çok begendim like vermek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bone said: 1- telefonla konuşmayı seven birisi değilim. yazık lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ben usendigimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 her şeyde katalog olayı oldukça iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 puan veriyorum hoşuma gidiyor. mezela en son pizza pizza siparişimde servise rezalet verdim. pizanın bütün mezelunası dökülmüş kartonun köşesine. yorum bölümünde de ayarı verdim. ha taktılar mı takmadılar belki ama içimi döktüm. bi dahaki sefere kapıda açıp bakarım zaten piza dökülmüş mü dökülmemiş mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar