Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden yemeksepeti.com'dan alışveriş yapıyorsunuz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bende bazen yeni site, bazen eski site acılıyo. herelde hala beta asamasında falan. ama eski site cok eskimisti yani artık oyle frame layout kullanılmıyor pek, ozellikle alısveris sitelerinde.
Mesaj tarihi:
sipariş miktarlarını görelim beyler. 2003 yılından beri 711 sipariş vermişim. of of of çok feci lan. servet akıtmışım resmen. çok moral bozucu
Mesaj tarihi:
mani said:

sipariş miktarlarını görelim beyler. 2003 yılından beri 711 sipariş vermişim. of of of çok feci lan. servet akıtmışım resmen. çok moral bozucu

nerden bakıyoruz ya çok merak ettim.
Mesaj tarihi:
üyelik bilgileri -> önceki siparişlerim

09.2007 den beri 157 sipariş. 5 sene türkiye de değildim. ilk hesabın bilgilerini bulamadım. onu da katarsak baya bir olur herhalde.
Mesaj tarihi:
şimdi inceledimde her bir siparişi hatırlıyorum ilginç bir biçimde. nasıl sipariş ettiğimi, o günkü ruh halimi, kimlerle yediğimi, sarımsak kokularını, bahşiş mevzuunu, yaşanılan problemleri filan. hafıza mide ilişkisi garip.
Mesaj tarihi:
puan veriyorum hoşuma gidiyor. mezela en son pizza pizza siparişimde servise rezalet verdim. pizanın bütün mezelunası dökülmüş kartonun köşesine. yorum bölümünde de ayarı verdim. ha taktılar mı takmadılar belki ama içimi döktüm. bi dahaki sefere kapıda açıp bakarım zaten piza dökülmüş mü dökülmemiş mi diye.
  • Yeni Oluştur...