Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Selamlar, Ford Mondeo'yu satıyoruz yakın zamanda. http://www.sahibinden.com/restoration_-_1969_mustang_mach_1_red_line-03WQQaXQQ16447190WQQpXQQdisplayitem?keyword=ford%20mustang Şöyle birşey bulduk. Hayvani yakıt sorunu dışında bu araç hakkında düşünceleriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 aşık oldum diebilirm. :D bunu al bunda yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kanka resimleri adam çekmemiş yanlız haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 tüp taktıracan buna sora yanlaya yanlaya gezecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bunları orjinal falan sanıyorsunuz ya =), replica yapıyorlar onu satıyorlar. orjinal '69 mustang'i $40k'a alamazsınız abi fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 cok yakması dısında bu fiyat cok tabi üstündeki parçaların orjinal olmadıgı varsayımıyla yazıyorum turkiyede 69 mustangi 15 milyara alıyorsunuz ve hic parcası degismemis, dandik yan sanayi parcalarla suslenmemis. tabi hurda görünümlü oluyor biraz ama o da 69 dan kalma mustang bu da. sonra amerikadan özel mi yaptırırsın eskimis parcaları bilemiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 abi yazıyor altta replica diye zaten. + adamla konusup 1-2 orjinal fotosunu da aldım, oradakinden pek bir farkı yok. bakalım. kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 37000e bu araba olamaz zannımca. edit : orjinal fotoları koysana merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yıllık vergisi 14000(Evet ondörtbin)ytl.bu motorun yaktığı yakıttı şuydu buydu derken holding patronun oğlu değilsen biraz zor karşılarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 16 yaş ve üstü olduğu için 1 milyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Selam, Ama bu replika, yani "yeni". Ayrıca replika olduğu için daha küçük hacimli motor da seçebilirsin. Tabi ki en iyisi 4 küsür litrelik karbüratörlü bir motor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 abi yazık günah ya 37 bin dolar 55 milyar 50 tane araba alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 antalyada tam olarak nerede adamların yeri? gidip ellemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 -all said: 16 yaş ve üstü olduğu için 1 milyar. Abi replika bu 40 yaşındaki orjinal araç değil(yoksa öyle mi yav) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bu Replica dedikleri olay tam olarak nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Dacop said: antalyada tam olarak nerede adamların yeri? gidip ellemek istiyorum bu ne abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ben orada '69 mustang dediğinizi sandım eheh, yoksa motor yaşına bakılarak vergi veriyorsunuz(galiba). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ruhsatı ne zaman aldıysan ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Selam, Nasıl yani?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 aracın trafik sicile kaydı ilk ne zaman yaptırıldıysa dememiz lazım,dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Selam, Durum çok komplike bir hâl aldı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 motor yaşı diyince arkadaş, aracın yaşı "trafik sicile ilk kaydı yaptırıldığında başlar" demek istemiştim. araç üretilir kalır garajda 10 sene, trafiğe çıkmaz, o 10 sene sayılmaz yaştan demek istemiştim. sanırım bu sefer başardım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Selam, Benim bildiğim sayılır; Güncel yıl - Üretim yılı = Aracın yaşı şeklinde biliyorum ben. Ruhsatta modeli kısmı var sonuçta. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yillik 14 milyar vergi ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ama ama bu kitcar/replika dediniz. ostim'de kaportacı bir komşu vardı. kaportacı diyince küçümsemeyin bu arada, millet son model mercedesini, bmw'sini getiriyordu ^^. adam babasının bilmem kaç model mercedesinin aynısnı 0'dan yapmıştı, dediğim şekildeydi. zaten devlet nerden bilecek kimin garajında ne zaman üretilmiş. 3 sene kadar yatmıştı o araba adamın iş yerinde, sonra tescil ettirmişti. 1 yaşında araba olmuştu. fabrika üretim için dediğin doğru tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar