Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL : Galatasaray - FC Dinamo 1948 Bucureşti 22.10.09 @ 22:05

deadea

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

fede said:

o değil de sabri inanılmaz bişey oldu. şu performansı atıyorum şuanda %60 sa %80 e çıkarsa türkiyenin en iyi sağ beki, avrupada ilk 3 ü zorlar diye iddia ederim

İyi de şu anki %60 değil, %150 :P

Sürekli bu genç oyuncu azımsıyor, küçümsüyorsunuz. Sabri 4-5 sene içerisinde DÜNYA STARI olacak, Arda gibi. İyi ki teknik adamlar taraftar baskısına aldırmadı ve bu genç yıldıza inanmayı sürdürdüler.

Daryo Sirna biliyorum birtek ben, o mevkide daha iyi (evet ben de abartabilirim arada) başka da tanımam.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene en azından hakemle çok fazla didişmiyor sabri geçmiş sezonlara oranla ona şükür. geçen seneye göre bir diğer artısı artık bu %150 lik performansları daha sık görüyoruz. bu sezon böyle devam ederse ben de dahil olmak üzere birçok gs li taraftarın fikri ve tutumu değişir kendisine dair :)
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

-
Sürekli bu genç oyuncu azımsıyor, küçümsüyorsunuz. Sabri 4-5 sene içerisinde DÜNYA STARI olacak, Arda gibi. İyi ki teknik adamlar taraftar baskısına aldırmadı ve bu genç yıldıza inanmayı sürdürdüler.

Daryo Sirna biliyorum birtek ben, o mevkide daha iyi (evet ben de abartabilirim arada) başka da tanımam.

Küçülsün de cebime girsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...