fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 o değil de sabri inanılmaz bişey oldu. şu performansı atıyorum şuanda %60 sa %80 e çıkarsa türkiyenin en iyi sağ beki, avrupada ilk 3 ü zorlar diye iddia ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Masquerade said: 1-4 çakar bucuresti.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 fede said: o değil de sabri inanılmaz bişey oldu. şu performansı atıyorum şuanda %60 sa %80 e çıkarsa türkiyenin en iyi sağ beki, avrupada ilk 3 ü zorlar diye iddia ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Sabrinin dün bi presi vardı ahahaha kaptırınca kaleciye kadar koştu kaleci pas verdi ona koştu falan resmen mahallede büyükler çocuğun topunu alır dalga geçerler çocuk topunu geri almaya çalışır ya onun gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 fede said: o değil de sabri inanılmaz bişey oldu. şu performansı atıyorum şuanda %60 sa %80 e çıkarsa türkiyenin en iyi sağ beki, avrupada ilk 3 ü zorlar diye iddia ederim İyi de şu anki %60 değil, %150 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hayal kuruyorum ya bozma sdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Rewendor said: fede said: o değil de sabri inanılmaz bişey oldu. şu performansı atıyorum şuanda %60 sa %80 e çıkarsa türkiyenin en iyi sağ beki, avrupada ilk 3 ü zorlar diye iddia ederim İyi de şu anki %60 değil, %150 :P Sürekli bu genç oyuncu azımsıyor, küçümsüyorsunuz. Sabri 4-5 sene içerisinde DÜNYA STARI olacak, Arda gibi. İyi ki teknik adamlar taraftar baskısına aldırmadı ve bu genç yıldıza inanmayı sürdürdüler. Daryo Sirna biliyorum birtek ben, o mevkide daha iyi (evet ben de abartabilirim arada) başka da tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bu sene en azından hakemle çok fazla didişmiyor sabri geçmiş sezonlara oranla ona şükür. geçen seneye göre bir diğer artısı artık bu %150 lik performansları daha sık görüyoruz. bu sezon böyle devam ederse ben de dahil olmak üzere birçok gs li taraftarın fikri ve tutumu değişir kendisine dair :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sostizm said: - Sürekli bu genç oyuncu azımsıyor, küçümsüyorsunuz. Sabri 4-5 sene içerisinde DÜNYA STARI olacak, Arda gibi. İyi ki teknik adamlar taraftar baskısına aldırmadı ve bu genç yıldıza inanmayı sürdürdüler. Daryo Sirna biliyorum birtek ben, o mevkide daha iyi (evet ben de abartabilirim arada) başka da tanımam. Küçülsün de cebime girsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Canerin hakan baltadan fazlası var eksiği yok yalnız, nurtopu gibi bir sol bekimiz oldu yıllar sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 genç yıldız dediğimiz sarbi miymiş .. bende kim arda gibi yükselcek diye düşünüyom . arda sarbi abi diyo ya ne genci :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Abi hakikaten Srna'yı alsaydık şu takıma ne efsane olurdu sağ kanat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Rikkie said: Canerin hakan baltadan fazlası var eksiği yok yalnız, nurtopu gibi bir sol bekimiz oldu yıllar sonra :P adamın aslında sol açıkta oynuyor olması bugüne kadar,acı olan yani işin asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 caner ofansif olarak iyi oynasada arkada çok boşluk bıraktı.zaten adamların yaptığı bütün ataklar onun olduğu kanattan başladı.ayrıca defans anlamında hakanı caner'le karşılaştırmayın abi ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 heh caner varken hakan demek komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar