Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2004

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

Bu da geldi bu da geçti. Sınavdan çıktıktan sonra pati ye girememek kötü olmuştu :p

Geçen senelere göre bence baya zor bir sınavdı. Matematik hakkında bi yorum yapamıyorum zaten, fizikten vektör ün bile çıkmaması bişeylerin değiştiğini gösteriyordu. Tabi sonuç olarak beklenilenin altında bir puan olacak. :(

sizin nasıl geçti? pek iyi geçti diyene rastlayamadım şu ana kadar..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls
Sosyal ağlarda paylaş

öss ye de kafam girsin ehue piskolojisine stresine de girsin ucundan tutmuşken, 2 senedir giriorum, veteran değilken bile mental olarak bi zorlama yaşamadım, yaşayan da abartıodur.max. yaşanabilecek olay çok çalışmaktan kafayı sıyırmaktır ki bu bile kendini bilinç altında gösterir, dışa vurum şovdur, şovenistler sınava hazırlık ortamında stres saçarlar, görüldükleri yerde vurulmaları.. hmm ehe neyse.geçmiş olsun herkese. :D[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1
[b][
son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Szasstam, 01 Temmuz 2004 03:23 tarihinde demiş ki:
Dc kaça attın sen o fear checki ?

euehueh geyiğe bak...[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

szassbap 17 ye attım
+2 fear bonusum vardı toplamda

ama 13 attım tutturamadım.. :/

sonra ise morale failure: running oldum bi süre ama geçti hehe[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 01 Temmuz 2004 10:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla geçmiş olsun tüm girenlere...şimdi yapabileceğiniz en mantıklı şey stresten uzak bir şekilde tatile girmek bi de ucundan köşesinden tercih seçeneklerinizi gözden geçirmek...
şimdiden kafanızda bişeyler oluşmaya başlasın çünkü son derece önemli bi karar öle son zamana da bırakmayın...
Benim de finaller yeni bugün bitti ohh gidem bi marmarisime...
hade eyi tatiller herkese...
Sosyal ağlarda paylaş

ya kardeşim sayfa çevirmedim 85 sosyal doldurdum, nasıl sınavmış bu anlamadım. süre azlığı dışında zorluk etkeni varsa nedir bilemiyorum. gelecek seneye doğru düzgün çalışsam hele nasıl olacak kim bilir.. :)

bu sınav sonuçları tam ne zaman açıklanıyor bilgisi olan?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Yeni wc sistemini duyunca ana avrat sövmeye başladım eskiden gözetmen eşliğiylen wcye gidilebiliyordu ama artık gidilemiyormuş kuralları hazırlayanlara sormak gerek heyecan nedir biliyorlarmı[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

şu "vaktin nasıl geçtiğini anlamadım" cinsliğini ben de yaşamış oldum. sakin sakin soruları çözerken saate baktığımda yarım saat kaldığını gördüğümde çok pis heyecan oldum.

Ama en çok hoşuma giden olay zaman dolduktan biz, öğrencilerin dışarı çıkma olayı oldu. Herkes leyla modundaydı. Mantık ve duygu dışıydı herkes ve sadece yürümeleri gerektiğini bildikleri için yürüyordu. Kendimi bi zombi ordusunda asker olarak hissettim o an. :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

sınav çok kötü geçti
Sınava girmeden olan beklentimin 20 Puan altında bir puan bekliyorum.
İstediğim bölüme girmem imkansız ötesi birşey onun için.
Makul bir tercih yapacağım.
Artık önemi yok
Ama 1 senemi daha bu saçma sisteme heba etmeyi düşünmüyorum açıkçası.[signature][hline]
Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın !
mix online gaming cmmnty

Bitse de gitsek...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...