Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 babamda teşhis etmişlerde,yarın hastahaneye yatıyor tam kontrol için internette bayağı araştırdım ama hep karman çorman bilgiler vardı,basitçe anlatabilecek biri var mı tedavi yöntemlerini ? böyle anneye anlatır gibi birkaç derecesi varmış sanırım,belirtilerine de baktım da bizim ki sadece aşırı baş ağrısından gitmişti doktora,bunu da yazayım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 büyük geçmiş olsun. yalnız pek forumdan danışılabilecek bir sorun değil diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 pıhtı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 şu da var yani internette okuduğum hemen hemen tüm olaylarda kısmı felç geçirmesi sonucu hastanın ortaya çıkmış bu sorun,babamda sadece baş ağrısından şikayet edip gitmesi daha herşeyin başında olduğunu ve çok ilerlememiş olduğunu bunun gösterir mi ? İleri seviyede olmasa da iyi yanı babam sigarayı bırakmak üzere korkudan,o güzel olacak işte edit : ya forumdan danışacak değilde yani ne bilim bir akrabasında yaşayan vs. vardır diye düşündüm,1 saat önce öğrendim bende araştırıyorum bayağıdır da ne bilim bitkisel yöntemlerle tedaviden tut herşeye bilgi var ama elime düzgün bir şey geçmedi. Tecrubeliler varsa onlardan faydalanmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Abi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 geçmiş olsun, babanın sigarayı bırakması doğru bir karar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 abi pıhtıysa damardan girip o pıhtıyı çıkarıyorlar çok basit bir yöntemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 onu bilmiyorum pıhtı mı değil mi,cuma gününe belli olacak o büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 DarKRideR said: bizim ki sadece aşırı baş ağrısından gitmişti doktora,bunu da yazayım da tırstım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 abi şu şekilde; aterosikleroz diye bir olay var, damar duvarlarında yağ birikmesi (genelde kolesterolden falan), buna bağlı olarak gelişen vücudun tepkisi. tüm damarlarda olabiliyor bu. problem şurda; bu birikmeler, hipertansiyon durumlarında falan kopabiliyor. koptuktan sonra (koptuğu yere göre) kalbe / akciğere / beyne olmak üzere, nispeten ufak yarıçaplı damarların olduğu yerlerde tıkanma yapıyor. akciğerde olursa zaten 1 saat içersinde falan müdahale olmazsa hasta ölüyor. beyne çıkma şansı nispeten daha az ama beyin bu, daha tehlikeli. kısmı felçten kastedilen, beynin yan kısmını, arkasını yada önünü besleyen damarlardan hangisinde tıkanma / daralma çoksa (yani beynin o kısmında beslenme azsa), o kısmın yönettiği vucüt bölümünde kısmı felç, duyu kaybı gibi sonuçlar ortaya çıkıyor. anlaşılması için beyin anjiyosu yapmışlardır. tedavisi günümüz teknolojisiyle baya kolay, damar içlerini temizleyip, temizlenemeyen yerleri de mekanik yöntemlerle genişleterek hallediyorlar. ama şu da var ki, bünye bunu bir kez yaptıysa tekrardan yapacaktır. o nedenle operasyondan sonra ciddi koruma önlemleri alması gerekiyor hastanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 çok geçmiş olsun acil şifalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Rock said: Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 açılın ben doktorum =) ya şimdi şöle bir olay var beyin damarının neden tıkandığını bilmek gerekiyor tedavinin sürecini sana söylebilmek için . o yüzden öm den falan bana yazarsan daha ayrıntılı konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 sigaraya bıraktırın acilen . anca böyle bırakır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Çok geçmiş olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Çok geçmiş olsun DarKRideR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar