Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[imdak] satranç takımı

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

sırf taşlanmış camdan yapılan setler var onlardanmı arıyon:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde var bir tane. Ama atları süvari şeklinde yapmışlar, başlıklarında da Romalıların kullandığı fırça gibi şeylerden var. Atlardan bir tanesini düşürmüştüm, o yüzden onun fırçaısı kırık.

Ben de satranç oynayan arkadaşım olsa da hediye etsem diyorum (bize de hediye gelmişti) ama zaten benim değil, ablamın.

Ha bu arada, Beyaz Adam'larda (Bakırköy'de görmüştüm sadece ama herhalde hepsinde vardır.) satılıyor böyle karizmatik setler.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.

[Bu mesaj Eraq tarafından 05 Temmuz 2004 13:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam teşvikiye'de kırıntı'nın yakınlarında çok güzel bir set görmüştüm. Dükkanın adını sorma zira oraları hiç bilmem, arkadaşlarla yemek yemeye giderken sadece vitrinde görmüştüm ve ilgimi çekmişti.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Kozyatağı Carrefour da hediyelik eşya satan bi dükkan var, ufak biyer hemen birinci katta. Roma ve antik yunan temalı satranç takımları vardı benim hoşuma giden. Galiba romalı olan ve biraz büyükçene olan 250milyon, daha küçük olan yunanlı da 170milyon gibi bişeydi.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

kısa vadede çözüm değil ama ben kapodokya'dan bir takım almıştım o çok güzel. Kapodokya'ya gidenler orada kilden yapılan takımlardan almayı es geçmesinler derim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ühümühüe...

fedo: gördüğün takımı accık tasvir edebilir misin? iş igücü bırakıp nişantaşı'na boşuna gitmiim bare...

alexi: senin de diğin yerde çeşit mi var bol bol?

axedice: roma ve yunan takımlar yukarıdaki gibi sade diil de bööle oymalı kakmalı diye anlıyorum, yanılmıyorum di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel değil bence şahsen bende kaliteli bir takım var amma velakin Antalyadan almıştım. Ahanda fotoğrafı(pek kaliteli çıkmadı ancak uğraşmadım gördüğünüz üzere siyah şahın dizden yukarısı yok eüehöm)
[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!
Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim

[Bu mesaj Cd- tarafından 05 Temmuz 2004 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cd- tarafından 05 Temmuz 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cd- tarafından 05 Temmuz 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Benim dediğim yerdekiler, asker biçimindeydi genelde sanırım.
Sana hitab eder mi bilemem.
En temizi nişantaşı diyorum, ben de ev arıyorum zaten oralarda ilan görürsen yazarsın (çok tembelim evet) ehehe.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız?
- Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz.
- Anlamadım?
- Yanlış oldu galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Emalet arkadaşın çok sık oynuyorsa satranç taşları belirgin bir şey al dediğin gibi ama fazla oynamıyorsa bir de şöyle güzel gözüksün diyorsan iyi olur.
Ben eski den çok oynardım ancak şimdi oynamıyorum satranç oynayacak varsa yahoo da oynayalım :D[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!
Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mermerdiler ve janjanlıydılar diye hatırlıyorum, sana gitmeyebilir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Kozyatağı Carrefour'da cam'dan ve ahşap'tan görmüştüm gerçektende çok hoş duruyorlardı.
Ayrıca bulabilirsen jer zaman fildişi en iyisidir.

A bir de şey vardı; şimdi adını hatırlamıyorum Kapadokyada çıkartılan ve işlenen çok sert ve cıvıl cıvıl renkli parlayan bir taş vardı. Kapadokya hediyelik eşyaları satan bir yer bulabilirsen o taştan yapılmış satranç setleri hep bulunuyor[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...