Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Kimin kazandigini acikladilar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Penthesilea said: Nazli, ben Microsoft'ta calisiyorum. AUASUHDASHUFDSHGUDFGUDFHGfkhşşlfkjlşashjldslkasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Nefr said: bizim hitler boyle iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Nazli, ben issizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Bi haber vardı iletişim kesildi yarışmacılarla fln filan diye neymiş olay bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 oguzu microsoft kacirmis, referans vermeye goturuyorlarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Noldu yarışma şimdi en güzel zamanında kaçırmışız iyimi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 GEd said: Bizim forum sizin forumu döver, donanım haber açılımı yapsın adminler. dh donanim habermi yaw ben darkhardware saniyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ne olur ucuncu bir forum karistirmayin olaya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 NEEE DARKHARDWAREDEKİLER PATİYE KÜFÜR MÜ ETMİŞ? NEEEE!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 darkhardware in en azından sadece üstte sağda ve altta banner var dhnin forumları topikleri dahi sırf reklamdan oluşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abicim ezdik mi ezdik bence yeterlidir ahaha bi dahaki yarismada eksi sozlukle kapismak istiyoruz entel kuntel adamlara karsi full fors cirkinleselim PEDER ZICKLER VS ORCUN papaz allaha karsi yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 "Alp M." said: Çok nazik sözler olmayabilir fakat burada edilen sözlerinde ve bir forum karşı tarafı destekliyor diye onu kötülemeye çalışmakta sizce doğrumu? değil tabi de 100 sayfa boyunca dh yi kötüleyen görmedim ben . Gayet rahat bir ortamda geyik çevirdik severiz Dh yi biz(özellikle hi-fi müzik sistemleri konusunda merak ettiklerimizi buluruz orda ,saygımız sonsuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 mulgear6 said: NEEE DARKHARDWAREDEKİLER PATİYE KÜFÜR MÜ ETMİŞ? NEEEE!!1 huhahahahaaha (sesli güldüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Experimental said: Bi haber vardı iletişim kesildi yarışmacılarla fln filan diye neymiş olay bilen varmı Haber değil o, reklamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 BonePART said: abicim ezdik mi ezdik bence yeterlidir ahaha bi dahaki yarismada eksi sozlukle kapismak istiyoruz entel kuntel adamlara karsi full fors cirkinleselim PEDER ZICKLER VS ORCUN papaz allaha karsi yakinda ahahahaha papaz allaha karsı asduhfusdhfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 HELAL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 lan gene kaçırdım eğlenceyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yendik mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 mesajım olsun şurda ya, üzüldüm valla kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 http://2.bp.blogspot.com/_Y7EmnseWbAU/Sa_QQsPSe1I/AAAAAAAABP8/BpcRCQ0vucI/s400/yend%25C4%25B1k%2Bmi%2Blan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hahahaha son 2 gün çok güzel eğlendim :D ahahaha hele 4chan e koyulduğunda yazılan mesajlar beni benden aldı ahahahahaha HELAL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ahah pati is legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar