Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknik Resim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

şimdi öyle bi durum ki peka, soldakini ön olarak çizsem önde kalanı sol diye çizicem yine aynı yani, simetrik parça

Abi zaten simetrik parçalar genelde ön yüzden (en detaylı yüz) ve bir yan yüz kullanılarak çizilir, 3. görünüşe gerek duyulmaz.
Mesaj tarihi:
Ön-Yan-Üst çiziliyor sadece bizde
öyle bişey, ulan zaten 21. yüzyılda hala t cetveli kullandırıyorlar. 2001 de abim balıkesir üni de çizim tahtası mı ne var ya tabla böye onu kullanıyordu. Cetvel taşımak ölüm. Ofs
Mesaj tarihi:
Horrible said:

ya bende görüyorum bu lanet teknik resimi ve autocad görüyoruz. Sanırım kalıcam bu dersten :( çok korkuyorum, çalıştırın benide ühü :(
birini2de birini 3te verdim..sorun yok
Mesaj tarihi:
İlk sene kalmıştım ve t cetveli ne gereksiz diyip her götürüşümde küfür ediyordum sürekli ama sonraki sene hayat kurtarıcım olmuştu. Olayı az öğrenince t cetveline aşık bile olabilirsiniz size kattıklarından dolayı.
Mesaj tarihi:
ciddi ciddi zevkli diyenler çıkmış şu derse. arkadaş hiç mi montaj resmi falan çizdirmediler size ? koskoca montajın çük kadar vidasının kenarının açısını beğenmedi diye saçma sapan kırılan notlarla kalmışlığım var benim bu dersten. ömür törpüsü yemin ediyorum.

ama en fazla koyan ise bir dönem sonra elle 5 saatte bok gibi çizdiğin parçayı, solidworkste 30 dk da tamamlıyabilmen ve bu parçanın otomatikman 2 boyutlu montajını kesit görüşünü okunu bokunu çıkarabilmesi.
  • Yeni Oluştur...