pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 3 boyutlu çizimler 2 boyuta aktarılırken dikkate alınan ilk kural resmin en iyi anlaşılacağı taraftan bakılmasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 şimdi öyle bi durum ki peka, soldakini ön olarak çizsem önde kalanı sol diye çizicem yine aynı yani, simetrik parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 selam sadece teknik resmi ilk senemde AA ile geçtim demek için girmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 SeaGle said: şimdi öyle bi durum ki peka, soldakini ön olarak çizsem önde kalanı sol diye çizicem yine aynı yani, simetrik parça Abi zaten simetrik parçalar genelde ön yüzden (en detaylı yüz) ve bir yan yüz kullanılarak çizilir, 3. görünüşe gerek duyulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ön arka alt üst yanlar 5 veya 6 çiziyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 O karmaşık resimlerde abi. Giriş derslerinde 3 görünüş kullanılır genelde. X - X X gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 yüzde 20 küçültme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Ön-Yan-Üst çiziliyor sadece bizde öyle bişey, ulan zaten 21. yüzyılda hala t cetveli kullandırıyorlar. 2001 de abim balıkesir üni de çizim tahtası mı ne var ya tabla böye onu kullanıyordu. Cetvel taşımak ölüm. Ofs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Cetvelin karizması hiç bir eğitim aracında yok ama :Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ya bende görüyorum bu lanet teknik resimi ve autocad görüyoruz. Sanırım kalıcam bu dersten :( çok korkuyorum, çalıştırın benide ühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 anatomi çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Horrible said: ya bende görüyorum bu lanet teknik resimi ve autocad görüyoruz. Sanırım kalıcam bu dersten :( çok korkuyorum, çalıştırın benide ühü :(birini2de birini 3te verdim..sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 teknik resim ve autocad şüphesiz bir mühendislik eğitiminin en zevkli dersleridir. terapi gibiydi. takıyordum kulaklığı, kendimden geçercesine saatlerce çiziyordum. süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 evet ya teknik resime of puf çekenleri anlamıyorum. bencede en eğlenceli ders budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bizde de var bu ders ama t cetveli aldırmadı hocamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 İlk sene kalmıştım ve t cetveli ne gereksiz diyip her götürüşümde küfür ediyordum sürekli ama sonraki sene hayat kurtarıcım olmuştu. Olayı az öğrenince t cetveline aşık bile olabilirsiniz size kattıklarından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ben bu dersi zar zor geçtiydim. 2 side ko$ulluydu. cetvelle çizim mi yapılır lan peh. gözünü seveyim autocad, solidworks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 cama koy bu kağıdı. üstüne de beyaz kağıdı koyup çiz. hocaya da baka baka çizdim dersin. tabi yerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bu arada hangi yönün ön görünüş oldugunu belirtmek zorunda değiller şekli en belirgin eden kısım aksi belirtilmediği sürece ön görünüş olarak cizilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ciddi ciddi zevkli diyenler çıkmış şu derse. arkadaş hiç mi montaj resmi falan çizdirmediler size ? koskoca montajın çük kadar vidasının kenarının açısını beğenmedi diye saçma sapan kırılan notlarla kalmışlığım var benim bu dersten. ömür törpüsü yemin ediyorum. ama en fazla koyan ise bir dönem sonra elle 5 saatte bok gibi çizdiğin parçayı, solidworkste 30 dk da tamamlıyabilmen ve bu parçanın otomatikman 2 boyutlu montajını kesit görüşünü okunu bokunu çıkarabilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 "kullanmayacaksanız da görmeniz gerekiyor" bölümleri için zevkli olabilir tabi şükrediyorum onlardan birinde olduğum için fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar