SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Anlayan adam lazım, var mı makineci falan bişey sorucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 çok mu kişisel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 oha garbıca açıcaktım of garbıça atabilirseniz iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Of şu lanet dersi nasıl geçtim bi ben bi allah biliyor bi de belki dersin profu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 valla 1. sınıftan en sevdiğim ders, ne sorcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 msn versene pmden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 SeaGle said: oha garbıca açıcaktım of garbıça atabilirseniz iyi olur niye teknik resmin başı kel mi? kalsın işte burda yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ahahaha tamam modereytır bey *boynukıldanincesmiley* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 double fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 burdan sor müdür bilmeyenlerde ögrensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 şimdi dayı başındayız resim olayının da, geçen hafta kaçırdım ben hastalık olayına, kitapda da bulamadım bişey bi resim var, şu, şimdi ben bunu çizerken, ön görünüş olarak nereyi almam lazım, bana doğru olanı mı soldaki kısmı mı. Koodrinat şeyinde soldaki x olması lazım da, emin olabilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 direk bize doğru olan kısım sayfa kenarına paralel, açılı gibi çıkmış yamuk çekmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 genelde en geniş detay veren yüzey ön görüş olarak alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 mimarlık 1. sınıfta kolpadan bi teknik resim gördük o kadarcık deneyimimle solundan bakılır bunun ön görünüşü için diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 özellikle istense, bir eksende ok ile belirtilirdi. eğer belirtilmemiş ise veya sınavda değil de işteysen evt, en çok ayrıntı olan yüzü ön görünüş alman doğru olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 çizilir ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 buarada, bu resim tek görünüş yetmeyeceği için ztn nereyi ön alırsan al aslen farketmez Öküz adam bile anlar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 abi izometrik ya da dimetrik dedikleri resimlerde ön görünüşü belirtiyor sanırsam, bu şekilde paralel eğik resimde, oblique deniyor sanırsam, bi standart var bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 @reddiye: hocalar puan kırıyor ama o detaylardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 boşver ya geçersin bak mesela sadece ön görüntü ayrıca eğer o dediğim ok yoksa hocaya sorabilirsin madem puan kıracak, onu vermek zorunda yani yok öyle kalemi atacan soluna düşeni ön alıcan fln yok uyuzluk ediyorsa bilki ayrıntılı bölümü almak en doğrusudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Ya yarına götürücem, aslında resmi değil, sınır çizgilerini çizicem daha da, hangisinin ön olduğunu bilmeden çizicem eblek olucak şimdi, neyse kankutasyonlar bakalım aramalara devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 PAralel olan kısım ön kısmıymış dayılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 hangi tarafı alacağı da bilgisini ölçmenin farklı bir yolu niye direkt versin ki.bu tarz şeylerde en detaylı kısım alınır tanım olarak ama işin çakallığıysa en uzun kenar neredeyse onu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Her tarafindan ciz on arka diye en son eklersin ogrenip alal soldan taraf on olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 soldan sağa imiş. bilen öyle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar