Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merge olayı nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha öcne sorulduysa kusura bakmayın ama bu merge olayı nedir ve nasıl yapılır? Bugün mailime 12 Kasıma kadar merge yapmak zorundasınız gibi birşey geldi.
Mesaj tarihi:
Battle.net i facebook benzeri bir game social network'e (oyun sosyal ağı)cevirmenin ilk adımları denebilir.

Kısacası Battlebook.

Tabiki oyun adına pek çok yenilik ve özellik sunan bir social network olacak.
Mesaj tarihi:
Bu kullanıcı adı olarak mail adresinin kullanılmasının saçmalığını değiştirmiyor. Hacklendiğinizde mailinizi de otomatik olarak görüyorlar.
Mesaj tarihi:
Kolayı var. Yeni maili outlooktan kullan, bilgisayarın komle elegeçirilmediği sürece daha sağlam olur. Şifrelerini manuel girmediğin için keylogerların daha az etkisi olur. Ama hiç yoktan hiç kullanmayacağın bir mail almış olursun.
Mesaj tarihi:
mergele alakalı bişey de ben sorayım;
daha merge yapmadım, battle.net ten kendi kişisel bilgilerimle(ad-soyad-adres vs.) bi hesap açtım diyelim. kendi wow hesabımda bu kişisel bilgiler bana ait deil. mergelerken sorun çıkıyor mu ?

ikinci soru da bildiğim kadarıyla 2 wow account unu bi battle.net hesabına mergeleyebiliyorsun. girerken username olarak ayrı mail adreslerimi kullanıyor yoksa başka bi olayımı war?
Mesaj tarihi:
wow accsinin kullunıcı bilgileri actığın/açacagn battle net accsinin bilgileriyle değiştiriliyor. 2 acc yi aynı hesaba bağlamadm hic ,ayıramıyorsun çünki ama duydugm kadarıyla tek username kullaniorsn.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
acc u merge etmeyi unuttum,hoş ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum ve ne için yapmam gerektiğinide ama şimdi aksam eve donunce oyuna giremiyeceğim anlamına mı geliyor bu olay?
Mesaj tarihi:
eski said:

acc u merge etmeyi unuttum,hoş ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum ve ne için yapmam gerektiğinide ama şimdi aksam eve donunce oyuna giremiyeceğim anlamına mı geliyor bu olay?
evet oyuna giremiyeceksin
  • Yeni Oluştur...