Rock Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Daha öcne sorulduysa kusura bakmayın ama bu merge olayı nedir ve nasıl yapılır? Bugün mailime 12 Kasıma kadar merge yapmak zorundasınız gibi birşey geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 battlenet acc u alıp/ yada varsa sitesinden wow accunu o acc a ekleyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bunun için ayrıca bir ücret ödemem gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 paticik e yardımlarından dolayı 10$ bağışlasan kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Ayrıca elinde başka Blizzard oyunları varsa onları da o Battle.net hesabınla ilişkilendirebilirsin. Closed beta'lara davetiye alma şansın var vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Blizzard oyunu çok ta hiç birini ilişkilendirebileceğimi sanmıyorum >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Rock said: Blizzard oyunu çok ta hiç birini ilişkilendirebileceğimi sanmıyorum >:D< diğerlerini bilmem ama wow u ilişkilendirmessen 12 kasımdan itibaren oynayamıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Kullanıcı ismi olarak email adresi dışında birşey seçemiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Kullanmayacağım bi mail aldım. Yeni sistem inanılmaz derecede saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucuktim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Battle.net i facebook benzeri bir game social network'e (oyun sosyal ağı)cevirmenin ilk adımları denebilir. Kısacası Battlebook. Tabiki oyun adına pek çok yenilik ve özellik sunan bir social network olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bu kullanıcı adı olarak mail adresinin kullanılmasının saçmalığını değiştirmiyor. Hacklendiğinizde mailinizi de otomatik olarak görüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 onun sebebi de herkes mobile authenticator kullansın diyedir ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Kolayı var. Yeni maili outlooktan kullan, bilgisayarın komle elegeçirilmediği sürece daha sağlam olur. Şifrelerini manuel girmediğin için keylogerların daha az etkisi olur. Ama hiç yoktan hiç kullanmayacağın bir mail almış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 mergele alakalı bişey de ben sorayım; daha merge yapmadım, battle.net ten kendi kişisel bilgilerimle(ad-soyad-adres vs.) bi hesap açtım diyelim. kendi wow hesabımda bu kişisel bilgiler bana ait deil. mergelerken sorun çıkıyor mu ? ikinci soru da bildiğim kadarıyla 2 wow account unu bi battle.net hesabına mergeleyebiliyorsun. girerken username olarak ayrı mail adreslerimi kullanıyor yoksa başka bi olayımı war? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 wow accsinin kullunıcı bilgileri actığın/açacagn battle net accsinin bilgileriyle değiştiriliyor. 2 acc yi aynı hesaba bağlamadm hic ,ayıramıyorsun çünki ama duydugm kadarıyla tek username kullaniorsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 dondurulmuş hesabıda merge etmek zorundamıyım ilerde bir gün oynamak istesem yoksa açtığım zaman yapabilirmiyim bu merge olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 acc u merge etmeyi unuttum,hoş ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum ve ne için yapmam gerektiğinide ama şimdi aksam eve donunce oyuna giremiyeceğim anlamına mı geliyor bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 eski said: acc u merge etmeyi unuttum,hoş ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum ve ne için yapmam gerektiğinide ama şimdi aksam eve donunce oyuna giremiyeceğim anlamına mı geliyor bu olay?evet oyuna giremiyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 5 dakikalık iş, az önce hallettim. hatta ben de bilmiyordum nasıl merge edileceğini, google'a yaz battle net merge, ilk linkte çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 turkıyenın telefon kodu +90 diye yazılmıomu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 + yazmıcaksın sadece 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ya abi o değil de merge ne demek allaasen? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 birleştirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar