Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Çok tartışma var ayrı ayrı. Tek bir yerde kıyaslama yapalım diye bu konuyu açıyorum. Ben hala karar verip birini almış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konsol'da fifa, pcde pes. Ama konsolda fifa. Pes bozdu bu sene. Arcade desen arcadeliği kalmadı simülasyon desen gerçekçi de değil zor sadece. Saçmasapan bi oyun olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 -bilgisayardaki- fifa rezalet ötesi.hiçbişeye benzetemedim oyunu. pesin de demosunu oynayabildim sadece bilgisayarda. pes BARİZ üstündü. ama konsolu bilemicem. ikisini de oynamadım. bilgisayar üzerinden yaptığım karşılaştırmaya göre oyum pese sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bölüm konsol olduğuna göre,KONSOL üzerinden değerlendirme yapmak gerekir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 çok çok bariz fifa 10. fifa inanılmaz olmuş bu sene. 4 5 kere fifa oynayım üstüne pes oynamaya kalkınca midem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 la çok merak ediyorum şu fifayı ne kadar üstün olaiblir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Be A Pro = fifa arkadaşlarla maç = Pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 nasıl bi arkadaş abi onlar.artık pes oynayan arkadaş mı kaldı :) kontrolun bende oldugu oyunları severim.peste pes seni oynuyor.fifa da sen futbol oynuyorsun.tuşa geçmi bastın sağa geç mi döndün.herşey senin kabiliyetine bağlı.defanstada hucumda da. dümdüz messiyle koşarak oynayan adam seni bir kere tesaduf yener ondan sora yenemez.ranked maçlarda mesela ronaldoyu alıp koşarak gol atmaya calısan adamlar 3-4 yiyince direk kapatıyorlar :) hayatında pes oynamamıs adam gelip sana ucan kafa gol de atıyor yenebiliyorda.x pas kare şut de hemen oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 zor oynar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Revell said: Be A Pro = fifa arkadaşlarla maç = PesROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bencede... öle bir insan ilk oynayışında yeniyorsa problemi oyuna bağlamak biraz garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 oyunun derinliği anlamında söylemiş red, ki ben de katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Fifa 10 Alın! bu iyiliği kendinize yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 basit aslında. açbir şampiyonlar ligi maçını seyret. sonra aç fifa oyna bide pes oyna. arada farkı görmüyosan körsün demektir. fifa tek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mumu said: la çok merak ediyorum şu fifayı ne kadar üstün olaiblir diye. on yargini kenara koyup fifayi bi dene. Sasiracaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Forumdaki Fifacılardan sonra fifa 2001'den sonra ilk defa Fifa'yı denedim. Olmuş! Adamlar yapmış dedirtti. Winning açasım gelmiyor yani. Ki manyak gibi oynardım eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Arkadaşlar Fifa 10 ve Pes 10 kıyaslaması konusunda tek yorum şu olmalıdır. Futbol oynama hissi yaratan bir simülasyona yakın oyun arıyorsanız Fifa 10, daha mücadele, aksyon, karambol agırlıklı bir oyun ve arkadaslarla eglence arıyorsanız PES 10. Fifa arkadaşlarla oynanmıyor mu derseniz de söyleyeyim, her ne kadar ps3'e aşina da olsa, kişi Fifa oynamak için pratik yapmalı ve controller üzerinde ciddi hakimiyet kurmalıdır. Aksi takdirde maçın biz zevki kalmıyor. Fifa 10 biraz tenise benzer. Tenis oynadıgınız zaman karşılıklı oyuncuların bilgileri ve yetenekleri ne kadar birbirine yakınsa o kadar zevk alınır. Aynen Fifa'da böyle. Ama PES bu konuda biraz daha rahatlık saglıyor ve insanların daha çabuk alışmasını sağlıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yalnız 2009' de dahil olmak üzere ps3 muhabbeti çıkmadan fifa ya simülasyon diyen birisini hiç görmemiştim. burada nesi simülasyon deyince tiye alınıyoruz fakat 2009 ve öncesinde bu tarzda yaptığım yorumlara kimse bir şey demiyordu. ayrıca kesinlikle bu şekilde olduğu söyleniyordu herkes tarafından. son iki oyunda ise (ps3) pes simülasyon deyince "simülasyon nedir bilmiyo musunuz rerörö" yapılıyor. harbi sinirim bozuldu. kaç senedir, fifa simülasyon bir oyun allaseniz öyle olduğunu farzetsek bile. fifa oynayan arkadaşların pes oynayışına bakıyorum, karşılaştırma amaçlı adam fix hareketlerle oynuyo ve becerebildikleri tek pes, pes 6 mıydı neydi oldukça buglı olan bir pes versiyonu. standart fifa oyuncularına göre düzenlenmiş. defanstan ortasaha ya pas, sonra bir arapas koş şut çek gol. pes dediğin şeyde defansı zekanla yaparsın, adam ne yapacak sezmen gerekir sadece x e basmakla defans yapılmaz. ayrıca oyun gerçekçiliği konusunda her şeyi futbol oyunlarına WE döneminden beri konami katmıştır. duvar pası, havadan duvar pası, ara pas, çift dalma, şuta falso verme ve daha aklıma gelmeyen birçok şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 fifa da ezel gibi overrated. basit oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 şöle bir durum var ki fifa09 şu anda açıp oynadığım zaman zerre keyif almıyorum o kadar basit geliyor ki. fifa10'da o düzelmiştir en azından onu biliyorum. fifa09 uzun süre netten oynayanlar bilir bir dönemden sonra 1-2 farklı gol atılıyor gibi fakat fifa10 demosunda bile farklı birsürü gol görebilmişliğim var o bile yeter heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 belki konn'un mesajındaki tespitlerden belki de burda hala tek oyun pes10 olduğu için bence de hala pes10 :) fifayı kaç kez oynamama rağmen ısınamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 pes'te salak salak goller yiyip her eve gelene koyulmaktan sıkıldım. her gelen ya ibrahimovicle ya messiyle haldur huldur defansı yarıp gol atıyor. fifa buna çare olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 fifa'da messi ile defansı yarıp gol atamayacaksan ne anlamı kaldı messi'nin o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ya yarsın da adama orta sahadan kanada pas veriyorlar,taç çizgisinin dibinden depar atıyor, son çizgiye geliyor, ordan geri dönüyor ceza alanı giriş çizgisinin hizasına kadar sonra başlıo aşağı doğru yardırmaya koşuyo koşuyo, 3 tane defans adamı tutamıyo sonra içeri geliyo vuruyo gol. bazen çaprazlamasına falan da gidiyo sağ sol sağ sol defans yine eblek eblek bakıo. ebesinin şeyi ali sami oluyo sonra yani. yarılır da bu kadar yarılmaz ki birader messisin anladık da adidas reklamı diil ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Çok Pes'çi bir adamdım, bir kaç kere Fifa oynayınca Fifa'cı oldum. Şaşmaz yani Fifa oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar