Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 aydan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 dilan aydan selcan - sevcan canan bircan derman perihan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 amcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bunlarla acı çekmek dogal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 arkadaşın haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 arşiv oluşturduk la hadi ama bi sonuç X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 anan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 isimleri sayınca 2 oldu , acı çektiğimi hatırlamıyorum. sorun bendemi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 we have a winner! seninde, manitanında sonu an ile bitiyor, ayrıldınız ve sen öle bi acı çekmedin onaylıyorsun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 nuran kamuran nazan sazan sinan nisan kayahan hakan baran nurdan lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 haaa ne tesadüftür ki en rahat terkettiğim hatunlardandır ikiside. diyorumya teori doğruysa bende sorun var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ha bide sonu an ile biten dişi patiler içinde geçerli test. an ile biten erkek arkadaşınızdan ayrıldığınızda öle testisli bi acı çekmediyseniz belirtiniz lütfeğn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Eoteyn said: haaa ne tesadüftür ki en rahat terkettiğim hatunlardandır ikiside. diyorumya teori doğruysa bende sorun var.. bakalım kabul görecekmi... teşekkür ettim. başka başka varsa eğer pek güzel olur destekli vururum ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 teyzemin oğlunun ve sevgilisinin adı -an ile bitiyor. çocukları arjantinli doğdu söyleyeyim dikkat etsinler. 7 adı var kendiliğinden. doğduğunda hastanede los piempre da locha'dan 'Ai madrie dios' çalıyomuş!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 adımın sonu anla bitio sevgilim yok anlı bi sevgili yapın kontrollü deney yapalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Fistan said: bunlarla acı çekmek dogal sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Maedhros said: adımın sonu anla bitio sevgilim yok anlı bi sevgili yapın kontrollü deney yapalım sdf olma potansiyeli olduğu için uyarıyor zaten beni kendisi "acı çekersin" diye. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 adım orhan 2 seneye kadar kofi annanla ilişkimiz vardı çok acı çektim ayrıldıktan sonra, zenci olduğundan ilişki sırasında da çok acı çekiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 sdfsdfs düşündüm yok malesef anlı yok çık cinsmisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChemistryIsMyDestiny Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 benim sevgilimin adı okşan acı çekmek adına vizite=50 ytl... (şakaydı) asfasSFAFASadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kodaman, yaman, sokarcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 doli said: adım orhan 2 seneye kadar kofi annanla ilişkimiz vardı çok acı çektim ayrıldıktan sonra, zenci olduğundan ilişki sırasında da çok acı çekiyordum. sdfasc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 benim anla bitiyor da "al" la biten oldu acı çekmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 fistan ile amcan. HAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Sultan'ı unutuyorsunuz. İsminizin sonu x ile bitse bile problem yaşamayacağını tek insan, Sultan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar