Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 su anda firefoxla yapıyorum, generic button+wheel'lada oluyo. mouse'un algılamıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 e side scrolling nasil yapacaksin scroll lock yapmiyorsa wheel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 e side scroll yapıyoki wheel, yenıo mouse'ların coğunda wheel, sağ/sol yapıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 valla standart bir mouse ile topunu yapabilirsin. wheel yerine trackball koyarsın, yan tarafa da tuş.. istersen diğer tarafa da tuş.. bilmem ne işte. ama ne gerenk var yahu! valla bana süper oldu. bi kere o click sesi bile geceleri çıldırtır beni! bitti gitti hacı. sadece bunun için bile alır koyarım kenara. pc dediğin sessiz olacak, fanıydı bilmem nesiydi.. susturabiliyorsun ama bi klavye bir de mouse hâlâ taşdevrinden kalma öküzcan aletler. bi hdd'ler mekanikti, onlar da ssd oldu. neyse bu ikisi de değişme yolunda neyse ki. ama ben en çok microsoft'un çalışanlarına güldüm. garabet aletler yapıp videolarını nete sürerken kesinlikle "süperiz olm!" falan diyorlardı herhalde.. kralını görünce üzülmüşlerdir gerçi elemanlar. ben olsam üzülürdüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Off apple ile ilgili düşüncelerim bu foto ile değişti:( [img=http://img18.imageshack.us/img18/4425/2189852509a0f164b39b.th.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ama o ambrosio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hatun hatundur ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 telefonu iphone değil olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ya cuce, gercekten ittiriyorsun artik. wheel'i sadece yukari asagi donen mouse nasil side scroll yapar yahu? "ya ben ayarladim, wheel'i saga durtunce oluyor" dersen "yon tuslari da yapiyor, zorlamasaydin" derim. gittin, bir mouse wheel'in mouse'un tum yuzeyine yayilmis touchpad'le ayni isi yaptigini savundun ya, birsey demiyorum, pes ediyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 E söylüyorum işte, wheel'ı sağa ittirince sağa gidiyo sola ittirince sola gidiyo. benım ayarladığım bişeyde değil default özellik bu. öle bir iddaam olmadı, mouse üstündeki bütün tuşlar touchpadin yapttığını yapıyor, yapmadıkları tek şeyde tracking, ama oda ne!!! zaten mouse'un kendisi trackign yapıyor. multi touchla yaptığımız hareketler bir yandan mouse'la tracking yapmak için uygun değil. neden butun herşeyi trackignle yapabiliyorken, bu mouse'u kullanıyımki? Ben ittirmiyorum, gayet net gerceklerden bahsediyorum. Aksine sizsiniz ittiren "Hayır yapmıyo" diye, e yapıyo yıllardır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ÇÜNKÜ ÇOK ŞEKİL ABİ. KIZLAR HASTA OLUYOR. güzel bi alet, hoşuma da gitti, tüm özellikleri konuşulmuş, bi bu kalmış sanırım ekleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 e iki kat fiyata, ondan başka fazladan bir özellik sunan apple ürünü varmiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kolay temizlenir. o mouse'un tekerleğinin tırtıklarının içi (<-zincirleme vezir tarlaması) çok pislik doluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 her mouseda dort yonlu wheel yok cuce. sanirim seninkisi 4 yone hareketlilerden. sola cekince sola saga cekince saga yatabiliyor. marka model verirsen daha anlasilir olacak. wheel e clickle bende bir top ve ustunde 4 tane ok cikiyor saga sola uste alta scroll yapiyorsun ama zoom in out yapamadim :) logitech G9 var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bende g9 kullnıyorum zaten. dort yon değil iki yonden bahsediyodum ben. wheel'ı sağa itersen saga scroll sola itersen sola scroll ediyo işte. dort yone gitmek istiyorsan, bütün programlarda. scrolling var zaten orta tuşla aktive ettiğiniz. onuda yazmışsın zaten. zoom in/out default gelmiyo ctrl atayın istediğiniz tuşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 birincisi, bende g7 var, sag sol wheel yapmıyo defaultta benimki, driver da kurulu değil. ikincisi, mousun fiyatı iki katı değil, aslen mighty mouse da bu fiyataydı, yeni gelende bu fiyata olucak, ellerindeki bir ürünü geliştirmişler sadece, ki mighty mouse kullananlar bilir, kullanımı birz zorluyodu insanı, özellikle oyun oynamaya çalışınca. üçüncü ek bilgi olarak ta, bu ctrl wheel zaten mac os x in bir özelliği ne mousela ne başka bişiyle ilgisi yok, ctrl wheel up-down ekrana zoomin zoomout yapıo, os based bi durum. böle işte, duygularımı paylaşmak istedim, çok abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ben zaten özellikle apple ürünlerinin kağıt üzerinde karşılaştırılmasını çok doğru bulmuyorum. çünkü apple ürünlerinde farklı bir şey var, kullanıcı deneyimi diyelim ona. ha, mighty mouse bir çok apple fanı tarafından bile en kötü apple ürünü olarak seçilmiş bir şey zaten. dolayısıyla yerine ne gelse daha iyi olacağı kesin. yalnız ben yine de teknolojinin bu yöne gideceğini ve hatta gitmesi gerektiğini düşünüyorum. öyle çoook büyük bir yenilik olduğunu düşünmesem de doğru yolda atılmış bir adımdır benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Cuce said: 23905830495 milyon dolarlık arge calışması adam gibi sonuc vermiyor, sadece sısırılmış reklamsa, benım sucum değil. apple bunu yıllardır yapıyo. "Şişirilmiş reklam" biraz abartı kaçar belki de, Apple'ın en başarılı departmanının pazarlama olduğu da bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Helcaraxe said: Bencede öle çok matah bi olay değil. Etkileyici bişi değil valla insanlar bunu ballandıra ballandıra övmüş de, bu kadar abartılacak nesi var onu anlamadım. laptoplarda yaygınlaşan multitouch touchpad'i almışlar, size mouse diye kakalıyorlar. apple'ın en komik özelliği, normalde işe yaramayacak özellikleri "hiç kimse düşünmedi, bir tek biz yapabildik" diye kakalaması. yani bence apple'ın üretim departmanından ziyade reklam departmanı feci çalışıyor. adamların hakkını vermek lazım. ha bir de mac mouselarının tek tuşlu olduğunu hatırlatmak isterim :D Kanuni said: milyar dolarlik arge calismasini curuttu adam bir cirpida :) milyar dolarlık arge ile anca bunu çıkartabiliyorlarsa tebrik etmek lazım. yarın öbürgün "multitouch klavye" yapmalarını da bekliyorum heyecanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 milyara takilma bone :) ama patideki yazarlardan daha ise yarar bir arge oldugu gercek. ha sen daha ucuza yapiyorsan super hemen yapalim bir seyler :P bosuna cene calmaninda alemi yok zaten yapilanlar ve getirileri ortada. sevsek ne sevmesek ne , adam 14 milyar dolarmi ne kar aciklamis :D koru korune sevmek gibi koru korune kotulemek de ayni derecede anlamsiz .. not : sanirim bunun sagina basinca sag soluna dogru basinca sol tus olarak is goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bunu daha ucuza yaparım demiyorum ama daha işe yarar şeyler üretilebilinirdi diye düşünüyorum. microsoftun blue track'i fazla konuşulmuyor belki ama bundan daha güzeldi bence. ha, apple'ın "fonksiyonel" olma telaşesi olmadığı için böyle extrem şeylere girişebiliyorlar, bolca para da varsa adamlar için sorun değil. mac vs pc reklamları yapıp pc'yi işe yaramaz aletler gibi gösterenler onlardı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ya bende yillardir pc yi savunuyorum da , simdi macbook pro kullaniyor esim ve bendeki alienware m17 yaninda sonuk kaliyor. yani alet inanilmaz islevsel, inanilmaz kullanisli, inanilmaz guzel, ya her seyiyle cok guzel yani. hala pc kullaniyorum kullanacagimda ama apple biraz farkliymis :( kullanissiz demissin ama bence tam tersi ustte de bir arkadasin dedigi gibi apple i anlamak ve irdelemek icin kullanmak gerekir diye gercekten de bir commodor 64 bir amiga gibi kendi ruhu olan seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 adamlar öncü oluyor her zaman.. bi buna bakın.. http://www.youtube.com/watch?v=SLw1MXTDlAE evet iğrençler. bi de buna.. http://www.youtube.com/watch?v=pgraF477ieU bir de ms'in adamı başparmak falan kasıyor paso.. yahu kullanıcaz bunu güreş tutmayacağız. apple işini düzgün yapıyor parsayı topluyor. ötekiler yamuk yumuk işler yapıyorsa adamların da suçu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 adam gıbı fakrlı noktalardan basınc'ıda algılarayar calısan, mouse üzerindeki kontrolümü kaybetmeden elimi sıkıp sıkmadığımı, left/right click'e ne kadar bastığımı algılayacakbirşey yapsalar sundan 209349305 kat daha işlevli olurdu. ama hayır yaptıkları, iki teknolojisyi üst üste yapıştırmak o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bone said: ha bir de mac mouselarının tek tuşlu olduğunu hatırlatmak isterim :D yaklasik 5 yildir boyle birsey yok.once magic mouse videosunu izlesen farkederdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar