Wispy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 1950lerden beri amerikanın dediklerini yapıyoruz, yeni haber değil ki bu. Bkz. 23 cente Korede ölen Türk Askeri Bkz. Biz size zaten uçak satıyoruz, siz uçak fabrikanızı tv tüpü üretmeye başlayın Bkz. Bizim çocuklar başardı SAKIN CEVAP VERME EĞLENİYORUM. Edit: Biraz açalım da altı boş kalmasın
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kendinize gelin yahu saçmalamayın bi okuyun yaptığınız yorumları. (td)
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 TSK'dan "dağdan inme" açıklaması "Yaşananların kabul edilmesi mümkün değil" Genelkurmay Başkanlığı Genel Sekreteri Tümgeneral Ferit Güler, terör örgütü PKK üyelerinin teslim olması sırasında yaşananlarla ilgili olarak, ''19 Ekim günü ve müteakip günlerde yaşanan olayların hiçbir şekilde kabul edilmesi mümkün değildir'' dedi. Tümgeneral Güler, Genelkurmay Başkanlığı karargahındaki basın bilgilendirme toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Basın mensuplarının terör örgütü mensuplarının teslim olması sırasında yaşanan görüntülerle ilgili soruları üzerine Tümgeneral Güler, terörle mücadelenin uzun soluklu, dinamik, karmaşık ve süreklilik gerektiren bir süreç olduğunu belirtti. Güvenlik kuvvetlerinin bölücü terör örgütüyle mücadele ettiğine dikkati çeken Tümgeneral Güler, bölücü terör örgütüne katılımların önlenmesi ve örgütten kopmaların sağlanmasının terörle mücadelenin temel esaslarından olduğunu ifade etti. Tümgeneral Güler, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Ancak 19 Ekim günü ve müteakip günlerde yaşanan olayların hiç bir şekilde kabul edilmesi mümkün değildir. 25 Ağustos 2009 günü ifade ettiğimiz gibi ülkeyi kutuplaşmaya, ayrışmaya ve çatışma ortamına çekebilecek tutum ve davranışlardan kaçınılmalıdır. Demokrasiler savunmasız rejimler değildir. Gelişmeler terörle mücadeledeki azim ve kararlılığımızı etkileyemez.'' http://www.haberturk.com/haber.asp?id=181489&cat=110&dt=2009/10/23
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yurutme yargiya karisiyor, asker de yurutmeye karissin nolcak ki
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yapma penth ülkenin düze çıkması askerin höt demesine bağlıysa ayvayı yemişiz zaten
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yargı da askere karışsın, besin zinciri tamamlansın. tren yapsınlar
sir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 peki yaptırım neymiş böyle durumlarda? kabul edilemez de ne yapılır yani? asker höt dedi diye sevinmek de artık..ne desem bilemiyorum bi de okumuş etmiş insanlarsınız ya..
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Yapılan şova karşı çıkmış ki devlet şu an her kurumu ile karşı çıkıyor , yanlış diyor , böyle şeyler yapmayın aklınızı başınıza alın diyor. Hemfikirim. Abartmamak lazım. Devlet bir iyi niyet gösterdi ise , bu konuda yapacakları her hareketi 5-10 kez düşünmeleri lazım. Tüm hassasiyetleri göz önüne almaları lazım. dtp'de bu konuda farklı sesler çıkıyor ama ahmet türk bu konuda daha ılımlı ve yapıcı yaklaşıyor. O diğer kadın (ismi neydi hatırlamıyorum gözlüklü olan) bu konuda çok duyarsız ve yanlış hareketler yapıyor. Umarım daha düzgün davranmaya başlarlar.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Penthesilea said: yurutme yargiya karisiyor, asker de yurutmeye karissin nolcak ki ama askere kimse karışamıyo ? @ Horizon, kadının adı Emine Ayna, yani o olması lazım :) o partideki fanatik tarafı, Ahmet Türk de ılımlı tarafı simgeliyor. o yüzden eşbaşkanlık yapıyolar kanımca. 2 grubun da desteğini almak istiyolar demekki.
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Geçenlerde yaptığı konuşmayı izledinizmi ? Kürdistanın sınırlarını çizen ilk adımı atmış bulunuyoruz Sayın apo felan Bi yumrukda dişlerini yutturası geliyor adamın..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sir said: peki yaptırım neymiş böyle durumlarda? kabul edilemez de ne yapılır yani? asker höt dedi diye sevinmek de artık..ne desem bilemiyorum bi de okumuş etmiş insanlarsınız ya..bu hale dusurenler utansin diyorum zaten ben
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yalnız atanmışın kaba kuvvete güvenip demokrasiye karışması hususu bir kenara, askerin neye höt dediğine bağlı olarak cia güdümlü ya da vatan kurtarıcısı sayılması burada ilginç nokta sanırım.
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Sınır ötesi kışın yapılan operasyondan "amerika istedi döndünüz" diye saldırıya uğrayan ordu bu arada.
sir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yahu sen askerin höt demesine sevinirsen "bu hale getirenlerden" biri oluyosun zaten. askerden, silahlı bürokrattan medet umma, höt diyeceksen kendin höt de.
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sivil adam höt deyince niye darbeci olsun
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 spark anlamamışsın, sivilin höt demesi "şşt bak komutanım höt der" şeklinde değil; "höt" şeklinde olcak.
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Sparkcaster said: darbeci diyorsunuz o zaman da? derler derler vermesen de verdi derler
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yahu cumhuriyet mitingine gittik ne postal ne takunya diye bağırdık ergenekoncu faşist dediniz, hafıza kaybı mı var?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 nazlı ılıcak dedi zaten benim lafım ona
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Sparkcaster said: yahu cumhuriyet mitingine gittik ne postal ne takunya diye bağırdık ergenekoncu faşist dediniz, hafıza kaybı mı var? Ben aramaya basıp ergenekoncu arattığımda hep , şöyle olunca ergenekoncu oluyoruz , ergenekoncu diyorlar , diyorsunuz şeklinde cümlelerle karşılaşıyorum. 20 sayfa sonuç çıkıyor tabiki hepsine bakamıyorum. Ama cidden burada biririnin birine sen ergenekoncusun , ya da ergenekoncusunuz dediğini hatırlayamıyorum. Kim demiş , nerede demiş varsa gören , okuyan bir el atıversin cidden. Yoksa ben kendim sizin dediklerinizden hakatten birsürü kişi birilerine burada ergenekoncu demiş diye inanacağım. Ama tam terinse , akboy , liboş , vatan hani , fetocu vs. diye suçlamalar gırla ve bunların içinde birçok şahsi belirtilenler var.
Öne çıkan mesajlar