ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 şu an için kişisel rekor oldu benim için, daha fazlası vardır elbet birilerinizde diye tahmin ediyorum=) http://1.bp.blogspot.com/_8flwT-DmeBw/Stz3phMsCcI/AAAAAAAAAeo/T4_T8ZfFWZA/s1600/lan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 valla bizim knightçılara soruyorum 40 günden aşağı söleyen yok. bunların pcleri nası ısınıp yanmıyo? elektrik kesilmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 nayt ne ya nayt mı kaldı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kınayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 KINAYF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 yeni server bile açıldı lan. adamlar şimdi legacy server peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bilgisayar yanınca görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 windows icin rekor olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 1,5 ay vardı benim. tabi o zamanlar 256 ile filmleri 8 saatte çektiğimiz için normaldi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bilgisayar ilk çıktığından beri kapatmayan adam var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 eee benim 3 aya akin resatrt yemeyen makinem wardi sadece server olarak dl icin kullandigimdan resete felan ihtiyac olmuyodu butun yaz dl yapiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 benim kabloda sorun var, saniyelik gidip geliyor sıfırlanıyor, yoksa dağıtıcam ortalığı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Rekorum 5 saat. Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 masaüstü kullanırken 13 gün falan vardı benim de o sorun değilde kablosuz ağın 14 gün kopmadan durması,priceless benimkisi ki teknik olarak hiçbir sorun olmadığı halde pc kaynaklı olduğuna inandığım bir sorun yüzünden günde 2 kere resetliyor kendini asdfsd Kablosuz bağlantıda yapmışsın kankut,repi hak ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 hacı bloguna yazıyosun geliyosun bi de buraya açıyosun. bi de zaman zaman kişisel iletine koyuyuosun. hayatıma çok girmeye başladın arda! kesicem fişini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar