Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 15 yaşında kirli sakal gezmek vardı bide :) yaşım tutmazken kimlik sormadılar hiç.ama 18 imden sora daha çok sormaya başlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Kuralları uygulamaya başladıklarından veya öyle görünmek istediklerinden olabilir :P Lise hazırlıktayken rahat rahat girdiğim yere 18'den sonra bile kimlik göstererek girdiğim oldu. Arada yaşadıkları yüzünden davranışları değişti adamların, suç benim değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bana amca dedi cocuğun biri. amca dedendir dedim bende ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 yenge de diyebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 cepheden diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ahahasdah cephe çok uygun bir kelime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ilkokulun tekinde staj yaparken, 12-13 yaslarindaki bi veledin ögrenci-(asistan)ögretmen olup olmadigimi anlayamamasi üzerine ''bu ne lan'' demesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Bir akrabamız vefat etmişti. Annem-anneannem bizide götür başsalığına gidelim dediler. İyi dedim. Kuzende geldi. Vefat edeli ay olmuştu. 40 ı çıkınca yemek yedirme gibi bir adet var bizde. Neyse gittik oraya herkes üzgün. Hatırlayıp ağlayanlar var. Yemek dağıtan kadınlardan biri yemeği uzatırken bana bakıp çocuğada verin dedi. Yaş 23 o zamanda. Diyende en fazla 20 sinde. Kuzen başladı sırıtmaya. Anahtarı istedi verdim. Gitti bu arabanın içine girip anıra anıra güldü eşşek. Üniversite mezuniyet için mekanlarla görüşüyodum. Alkol muhabbetine girdik. Nası oluyor? Ne veriyorsunuz dedim. Adam 18 yaşından küçüklere alkol vermiyoruz dedi. İyide büyüğüz zaten dedim. Aa ben lise balosu sandım dedi. :( şimdi yaş 25 geçen çocuğun biri parkta amca dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 aynen bende şeker gibi adamdım, yaş 24 oldu dede gibi olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ahahha nası kaçırmışım başlığı lan. orman gibi sakal var sölemesi ayıp 17imde 21 yaş sınırı olan bete elimi kolumu sallaya sallaya giriyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 vay be herkeste ne sakal varmış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 22 yaşındayım 35 gösteriyorum beni yıllar değil yollar yordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 fatih ben kaç gösteriyom lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Four. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 8 gösteriyon kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Steve said: Four. sekkiz demeliydin lan ah sitiv ah bunu yapmayacaktın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 taş çatlasa 7.5 sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 o zaman van tu tiri foro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Cuce said: bana amca dedi cocuğun biri. amca dedendir dedim bende ona. 3 kere yaşadım bunu. moralim bozuldu. memeye kadar sakal bırakınca oluyor böle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 o kadar yaşlımı gösteriyom lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 fiziksel olarak 29 ama tanidikca 5e kadar yolun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Kermit sag gösterip sol vuranlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kermit said: Steve said: Four. sekkiz demeliydin lan ah sitiv ah bunu yapmayacaktın bana What would you do if somebody says your mother or sister is sekkiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Kermit msn versene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 çıkarmadan 5 dedi şükrü varmı arttıran ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar