Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TBL 2009 - 2010 Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sonu yok işte.
Böyle aptalca bir kısır döngü.
Fb taraftarının Efes maçında yaptıkları ortada, şimdi Gs. E yine deplasman maçı Fb taraftarı küfürler edecek vs vs.. Loop'a girmişiz dönüyor öyle.
Mesaj tarihi:

bugun bunu izlemiştim. cok imreniorm su adamların sole olaylarına. bizim daha olaysız maçımız yok adamlar gecen seneki oyuncularına taraftar, oyuncular yoneticiler olarak ne kadar saygı duyuyolar. bizde mesela gs den herhangi bi oyuncu gb ye transfer olsa yada herhangi baska bi takıma transfer olsa ıslıklanır yuhalanır sattın bizi denir. bizim daha birbirimize saygımız yok. genel konusuorm tabi ki. yoksa cok fazla istisna var tabi ki.
Mesaj tarihi:
khala said:

Bonjo said:

futboldada tutuyorlarmı çetele acaba :D

git futbolu futbol bölümünde konuş o zaman
anlamadığın şeylere burnunu sokma

sensiz tadı olmuyor olm konuşmanın , hazır seni bulmuşken yazim dedim biraz :D
Mesaj tarihi:
Basketbolda efes taraftarı olduğum için rahat rahat en harika taraftar biziz, salonları bize bırakın, terör değil basketbol izlemek istiyoruz gibi saçmalıklar yazabiliyorum, ne zevkli.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

bugun bunu izlemiştim. cok imreniorm su adamların sole olaylarına. bizim daha olaysız maçımız yok adamlar gecen seneki oyuncularına taraftar, oyuncular yoneticiler olarak ne kadar saygı duyuyolar. bizde mesela gs den herhangi bi oyuncu gb ye transfer olsa yada herhangi baska bi takıma transfer olsa ıslıklanır yuhalanır sattın bizi denir. bizim daha birbirimize saygımız yok. genel konusuorm tabi ki. yoksa cok fazla istisna var tabi ki.
iste olay bu
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Sonu yok işte.
Böyle aptalca bir kısır döngü.
Fb taraftarının Efes maçında yaptıkları ortada, şimdi Gs. E yine deplasman maçı Fb taraftarı küfürler edecek vs vs.. Loop'a girmişiz dönüyor öyle.
e evet işte, dediğim bu.

fener taraftarının bunu yapmış olması gs taraftarının suçunu azaltmaz ki. hadi bilinçsiz taraftar böyle düşünebilir de, yöneticilerin böyle düşünmesi çok acı.
Mesaj tarihi:
Or1on said:

Kinsey'nin yumruk attığı adam. Olayların tamamen dışında bu adam, onu da söyleyeyim.

Bakalım mahkemeye falan verecek mi?

Nasil mahkemeye vericek?

Ne diyecek sikayetinde?

Yada avukat sorucak GS-FB maci oynanirken senin sahanin icinde bench in yaninda ne isin vardi diye ne cevap verecek..

Gecen benim dedigim olay sen kendini ne saniyorsun ki oraya gidip bench teki adami tehdit ediyorsun iste kinsley dedigin adam FB nin en zayif en kisa adamlarindan biri ne hale getirmis..
Mesaj tarihi:
gellidus said:

Or1on said:

Kinsey'nin yumruk attığı adam. Olayların tamamen dışında bu adam, onu da söyleyeyim.

Bakalım mahkemeye falan verecek mi?

Nasil mahkemeye vericek?

Ne diyecek sikayetinde?

Yada avukat sorucak GS-FB maci oynanirken senin sahanin icinde bench in yaninda ne isin vardi diye ne cevap verecek..

Gecen benim dedigim olay sen kendini ne saniyorsun ki oraya gidip bench teki adami tehdit ediyorsun iste kinsley dedigin adam FB nin en zayif en kisa adamlarindan biri ne hale getirmis..

dostum rushlamışın ama hatalısın. o adam sadece sahaya en yakın tarafta oturan bir taraftardı sahaya girenlerle alakası yok
Mesaj tarihi:
screwy said:

mokoko said:

iste olay bu

ya bu çok hoş birşey fakat onlarda da olmuyor değil,

örneğin geçen hafta chicago-new orleans maçında tyson chandler eline ne zaman top alsa ıslıklandı,yuhalandı.Gerçi Chicago taraftarından da kaynaklı birşey Nocioni'de ıslıklanmıştı adaasdas
Mesaj tarihi:
sahaya girmedi ama bulundugu yerden bişiler fırlatıp sövüyodu içeri giren fblilere. gerci bu kinsey'i kurtarmayacak ama. ligden men edilmesi lazım direkt.

ya bi de olaylar yasanırken arada fbli bi yonetici böyle bi olayı ilk defa görüyorum demiş. yalancı olabilirsin de bu kadar da belli etme yani.
Mesaj tarihi:
toggie said:

ya bi de olaylar yasanırken arada fbli bi yonetici böyle bi olayı ilk defa görüyorum demiş. yalancı olabilirsin de bu kadar da belli etme yani.

cidden inanılmaz bir açıklama o. duyunca ölmüştüm resmen.
Mesaj tarihi:
ya olabilir de bilmeden konusmasın o zaman. zaten zannetmiyorum ki haberi olmasın, olayların gazına gelip sayıp sovuyolar karsıya. ben iki takımın yoneticilerinin de daha yapıcı olmasını dilerdim. ne adnan polat ne de aziz yıldırım su olayların onune gecmek icin caba sarfetmiyor, daha beterini yapıp iyice kan davasına donusturuyolar.

simdi bu mac kadıkoy'de oynanan futbol macının rovansı gibi bisey kabul edildi muhtemelen holiganlar tarafından. aynı sey ali sami yen'de de olacak, basket macının rovansında da olacak.

malesef elebasları yoneticiler ve baskanlar yine. sadece onların cabasıyla fanatizmin onune gecilebilir ama onlar esas fanatikler.
Mesaj tarihi:
tabiiki esas fanatikler onlar.
dünya kadar parası olan adamlar işlerini guclerını kenara atıp top peşinde koşanları izliyorlar.
en fanatik adamlar onlar.

ha bi petrol zengini olursun takım alırsın oyuncak gibi takılırsın takımınla o ayrı.
Mesaj tarihi:
şimdi okudum bende. diyecek söz bulamıyorum. bu nasıl bi cesarettir anlamak mümkün değil. sorumluları kimse en agır ceza verilsin ve basketbol subesindekiler direkt istifa etsinler.
  • Yeni Oluştur...