DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Carlos pozisyonun dışında diyenlerin zerre kadar kafası çalışmıyor. Ona ofsayt değil diyenlerde bıraksınlar futbol izlemeyi mario falan izlesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 hepinizin menşei aynı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 gs 17 yılda sadece 1 kere yenmiş feneri. OMG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 10 oldu diyoruzda en son 1999da yendikleri maç olmasa 18 oluyodu :) stada büyü yaptığımızı iddia edenlerde varmış. hatıra olsun gslilere arşive koyun bakıp bakıp iç geçirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bu adamın cidden kol fantazisi var ahah. http://www.maraton.com.tr/haberler/galatasaray/91222/3/emre-bu-yumruk-kime.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 tribünler haketmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 AHAHA ayrıca moldovan'ın golünde kalecinin (mehmet bölükbaşı olması lazım) topu izlemeyip adama baktığı için golü yemesi efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sabrımız taşıyor adam gibi oynayın mı diyor lan tribünler 2'den sonra hahaha. özledik lan, ne günlerdi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Masquerade said: Bu adamın cidden kol fantazisi var ahah. http://img20.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-27872/loc1146/77254_bel02zo36lu_b36rek_122_1146lo.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ahahahaahahaahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Masquerade said: sabrımız taşıyor adam gibi oynayın mı diyor lan tribünler 2'den sonra hahaha. özledik lan, ne günlerdi. :(ahahahahah harbi öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 DadashNik0F said: Masquerade said: Bu adamın cidden kol fantazisi var ahah. http://img20.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-27872/loc1146/77254_bel02zo36lu_b36rek_122_1146lo.JPG AHAHAHAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Fener yine T-Shirt çıkarmış,eskiden bir adabı,havası vardı T-shirt işinin her galibiyetten sonra t-shirt mi olur yav? Ahaha ayrıca unutmuştum ben o Moldovan golünü,Mehmet Bölükbaşı bitirdi resmen deminden beri bakıp gülüyorum nasıl yemiş golü topla alakası yok ahauha süper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 belözoğlu börek salonu ahsdasfsdfdg mük-kemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Sotto said: Fener yine T-Shirt çıkarmış,eskiden bir adabı,havası vardı T-shirt işinin her galibiyetten sonra t-shirt mi olur yav? Ahaha ayrıca unutmuştum ben o Moldovan golünü,Mehmet Bölükbaşı bitirdi resmen deminden beri bakıp gülüyorum nasıl yemiş golü topla alakası yok ahauha süper... en baslarda rakibi kızdırmak falandı amaç. baktılar iyide para gelio boku cıktı. bencede o tişortların ozel galibiyetlere falan yapılması lazım. cok ticari oldu o iş. hani 6 0 için falan yaparsında bu maç için yapılması bencede cok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 DeathFinger said: Carlos pozisyonun dışında diyenlerin zerre kadar kafası çalışmıyor. Ona ofsayt değil diyenlerde bıraksınlar futbol izlemeyi mario falan izlesinler. sen forumu okumuyor musun ya da tv falan izlemiyor musun? buraya yazdık fifanın degisen ofsayt tanımını.futbolu adam gibi bilen takip eden yorumcularda söyledi. pozisyonun içinde olması gerekmiyor artık futbolcunun. kalecinin görüş açısını kapatmaz ve topa dokunmazsa oyuncu ofsayt değil! defansı meşgul etmesi ya da yanıltması ofsaytı gerektirmiyor. açar aratır bulursun zor bişey değil. ondan sonra aç kendin izle mario'yu ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 seyirciyi kandiriyor, ofsayt olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Masquerade said: Bu adamın cidden kol fantazisi var ahah. http://www.maraton.com.tr/haberler/galatasaray/91222/3/emre-bu-yumruk-kime.html Hakan Baltanin golden sonraki kol fantezisini de incelemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 MARATON said: "FENERBAHÇE’NİN GOLÜ OFSAYT"- ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 12 hocam. Alex erken bir gole imza atıyor. ERMAN TOROĞLU: Her şeyi konuşacağız hocam ama Galatasaray’ın neden bu kadar erken gol yediği de ayrı bir konu. Burada Roberto Carlos topun üzerinden atladığı için kesinlikle ofsayt kararı doğru olur. Burada bayrak kaldırmamasının da sebepleri var sonra söyleyeceğim. MARATON said: ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 25. Keita korneri atarken bir anda yerde kaldı ve tribünden gelen şişeyi aldı ve gözlemciye götürdü. Burada da sarı kart görüyor hocam, neden? ERMAN TOROĞLU: Burada sarı kartı oyun alanını izinsiz terk ettiği için sarı kart görüyor. Şimdi ben buradan hakem Bünyamin Gezer’e soruyorum. Eğer Keita’nın yüzü yaralansaydı ne yapması gerekiyordu. 4 hakem birden sahanın ortasına gelip gözlemciye söyleyeceksin. Uyarı yapılacak ve içeri gideceksin bir daha gelmeyeceksin. Yapabildi mi? Yapamadı. Yemedi sevgili Şansal. MARATON said: -"HAKEM SİZİN ŞAMAROĞLANINIZ MI?"- ŞANSAL BÜYÜKA: Peki hakemin maçtan önceki gerginlikle ilgili ne yapması gerekiyordu hocam? ERMAN TOROĞLU: Hakem maçtan 30 dakika önce yaralnıyor sahadan gelen bir nesne tarafından. Bu hakemin kafasına bir şey geliyor ve içeri giriyor. Ben şimdi Futbol Federasyonu’na soruyorum şimdi. Ey Futbol Federasyonu kanlı hakem maça çıkıp devam ediyor ama biz bunu burada yayınlayamıyoruz. RTÜK buna ceza veriyor da Federasyon nasıl izin veriyor? Şu şekilde bir hakem maça başlarsa ve devam ederse siz ne dersiniz? Şu görüntüyle FİFA’ya gitseniz yüz karası olursunuz. Size hakeminiz şamaroğlanı mı derler. Bu ne rezilliktir. ŞANSAL BÜYÜKA: Hakemin tedavisi yapılırken Bünyamin Gezer MHK Başkanıyla veya Futbol Federasyonu’ndan birileriyle görüşmüş olabilir mi? MHK Başkanı beni kimse aramadı demiş ama... ERMAN TOROĞLU: Peki bu hakemin maça böyle devam etmesini doğru buluyor muymuş? Şu anda Futbol Federasyonunun gidişatı çok kötü. Eğer şu hakem böyle çıkıp kanlı kanlı maça devam ediyorsa. Bu adam kafasına taşı yedi ve çıktı maç yönetti. Keita gidiyor temsilciye bunu yaz diye gösteriyor şişeyi. Peki bundan önce neden Bünyamin Gezer olaya müdahele etmiyor. ŞANSAL BÜYÜKA: Oğuz Sarvan burada karar hakemindir diyor. Biz onlara sadece maçlardan önce talimatını veriyoruz, takdir onlara aittir dedi. ERMAN TOROĞLU: Bağlantı olursa konuşalım hocam. Lütfen yapmasınlar!.. -"BÜNYAMİN GEZER ORGANİZE OLACAK"- ŞANSAL BÜYÜKA: Kavga görüntüleri geliyor hocam şimdi ekrana. Maçtan önce ısınırken iki takım oyuncuları arasında tartışma çıkıyor. ERMAN TOROĞLU: Ben ilk defa seyrediyorum. Bilica vuruyor arkadan. Cristian da bir tane çakıyor Arda’nın suratına. Şimdi Bilica’ya bir maç ceza verirler göstermelik hafif bir maç öncesi. Ondan sonra cezasını çektim oluyor. Bak hocam burada Arda hesap sormaya geliyor. İlk başta tribüne gidiyor selamlıyor sonra da gelip Cristian’dan hesap soruyor. Bünyamin Gezer sahada şu anda. Alacak yardımcılarını bir anda organize olup kim vuruyor kim vurmuyor söyleyecekler. ŞANSAL BÜYÜKA: Maçtan önce oyuncu atılabilir mi hocam? ERMAN TOROĞLU: Hocam hakem burada vuranları alacak ve iki takım kaptanlarını çağıracak vuranların ismini verecek ve onları oyundan attığını söyleyecek. Takım kaptanını çağırıp attığın oyuncuyu söyleyeceksin ve oyuncu oynayamaz. -"HAKEMİN KAFASINI YARACAKSANIZ MAÇTAN ÖNCE YARIN"- ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam peki oyundan önce böyle bir şey yaptığın zaman maç 1 kişi eksik mi oynanır? ERMAN TOROĞLU: Attığın oyuncu gider. Esame listesinden bir oyuncunun adını silersin, attığın oyuncunun. Ben hakem olarak seni attım diyelim. Atılan oyuncunun yerine ilk 18’in içinden birini alacaksın. Maç yine 11 kişi oynanır ama kadro 17 kişi kalır. Bir de bu giden oyuncu atılmış olarak kabul edilmez. Bu oyuncu değiştirme hakkı olarak da geçmez. Yine 3 kişi değiştirme hakkın vardır. ŞANSAL BÜYÜKA: Oğuz Sarvan’ın bir ifadesi var; “maç içinde başınıza bir şey gelirse tatil ediyorsunuz ama burada maç öncesi olduğu için takdir hakkı hakemindir”. Dedi hocam. ERMAN TOROĞLU: Yani hakemin kafasının yarılması maçtan önce başka türlü maç sırasında başka türlü. O zaman bundan sonra hakemin kafasını yaracaksanız maçtan önce yarın lütfen. Ah Oğuzcum ah siz nasıl hakem yetiştiriyorsunuz. Keita’nın kafasına geliyor şişe orada neden Bünyamin Gezer orada kuralları yerine getiremiyor. Türk Polisi yemez bu numaraları. MARATON said: "PENALTI VERİYORSAN KIRMIZI DA VERECEKSİN"- ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 53. Leo Franco hatası var hocam yine burada. Ve penaltı çalıyor hakem. ERMAN TOROĞLU: Maçtan önce Fenerbahçe – Galatasaray maçının gollü olacağını söylemiştim. Bunu da herkes söylüyordu çünkü belli hocam neyin ne olduğu müneccim değil ki kimse. Franco’dan Alex’e bir temas var yok demiyorum ama Franco’nun bu müdahelesi kafa karıştırır. Hakemin takdirine bağlıdır. Ama burada penaltı veriyorsan kesinlikle kırmızı kartı vereceksin. Franco tam o anda elini bir çekse bu sefer Alex sarı kart görür hocam. Ama illa ki bir kart gelecekse sarı kart olmalıdır. ŞANSAL BÜYÜKA: Hakem senin dediklerinin ikisini de yapmadı hocam. ERMAN TOROĞLU: Bünyamin Gezer dua etsin maç koptu da bitti. Eğer bu kadar hatayla normal bir derbi yönetseydi bir daha hakemlik yapamazdı. Ben ne maçlar gördüm hocam. Fazla cin olmaya gerek yok. MARATON said: ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 61. Hocam. Nonda’ya bir sarı kart çıkıyor? ERMAN TOROĞLU: Nonda’ya burada bir temas var. Peki Alex’in penaltı pozisyonuyla ne farkı var bunun temastan bahsediyorum hocam. Burada da bir hareket var ama faul değil ama Nonda’ya da kart yanlış. Dengesiz bir karar. MARATON said: -"YUMOŞ YUMOŞ OLMA BÜNYAMİN!.."- ERMAN TOROĞLU: Galatasaray’ın maçın başından beri yakaladığı yakaladığı en net pozisyon hocam ama değerlendiremiyorlar. Bünyamin bana göre çok hata yaptı hocam. Abilerine benzemesin kendi gibi olsun. Buradan sesleniyorum, Bünyamin kendin ol yumoş yumoş olma!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 harrykewell said: MARATON said: Uyarı yapılacak ve içeri gideceksin bir daha gelmeyeceksin. Yapabildi mi? Yapamadı. Yemedi sevgili Şansal. Sulu macta iceri girdiler gelmemeleri gerekiyordu ne yaptilar geldiler dimi ermancigim o mactan hic ornek vermedin ogun kac kez uyari anonsu yapildi belli degil o macta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Hıncal dediniz Erman çıktı, ayıp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 buyrun bunlar da bünyaminin savunmaları HÜRRİYET said: FENERBAHÇE- Galatasaray maçı öncesi karşılaşmayı tatil etmediği için eleştiri yağmuruna tutulan hakem Bünyamin Gezer, HÜRRİYET’e konuştu. Gezer, “Vicdanım çok rahat. Öyle rahat ki, çok büyük olayları önlediğim kanaatindeyim” dedi. İşte Bünyamin Gezer’e yönelttiğimiz sorular ve işte Gezer’in yanıtları.. SORU: Hocam maçı niçin tatil etmediniz? GEZER: Müsabaka için ısınmaya çıktık. 25 dakika boyunca saha içindeydik. Bize ne küfür edildi, ne de bir cisim atıldı. Evet bir takım cisimler sahaya atıldı ama; 1- O cisimler bize yönelik değildi. 2- Oyuncuları etkileyecek konumu yoktu. 3- Yardımcı hakemim için Acıbadem Hastanesi’nden doktorlar geldi. Travma geçirmediğini, çabuk tedavi edebileceklerini ifade ettiler. Ben de defalarca sordum; - Hocam iyi misin.. - Hocam maça çıkabilir misin... SORU: Ne yanıt verdi? GEZER:Her defasında iyi olduğunu söyledi. Tansiyonunu ölçtürdüm. Karşılaşmalar için bize verilen bir talimat var. “Adil, eşit ve güvenlikli bir otam yoksa maçı iptal edin” derler. Burada herhangi bir oyuncu sakatlanmadı. Deplasman takımının güvenliğini etkileyecek bir ortam yoktu. Ve yardımcı hakem hastenelik olmamıştı. SORU: Ama ya hakeme gelen cisim. GEZER: Münferiden yapıldı. Çünkü bizi etkileyen olumsuz şart yoktu. Bize küfür edilse, bize yönelik bir eylem olsa tamam. Ama yardımcı hakemim müsabakaya çıkamasa, beyaz bandaj ya da fileyle sahaya çıksa tatil ederdim. Kaldı ki bilinci son derece açık bir şekilde devam etti. SORU: Soyunma odasında ne düşündünüz? GEZER: Şimdi soruyorum. Bunu kendi kendime de sordum çünkü. 50 bin kiyi o stada gelmiş. Maçı tatil etsem binlerce insan protesto yürüyüşü yapacak, camlar çerceveler indirilecek. SORU: Maça devam kararını hem de hakem, hem de bir polis memuru olarak verdiniz galiba. GEZER: Tabii ki o durumda var. Düşünün 3 cana mal olsa ne olurdu? Müsabaka oynanırken o cisim atılsa ve hakemin kafasına gelse, hem televizyon başında, hem de stattaki herkes maçı niçin tatil ettiğimizi görecekti. Oysa bu olayda sadece TV’den izleyenler gördü. TV’den maç izleyenlerin yüzde 80’i son 5-10 dakika da ekran başına geçer. Tatil etsem, ekran başındakiler bir şey görmedikleri için anlayamayacaklar. Oysa bu olay müsabaka içinde olsa, “Fenerliler attı” diyecekler ve taraftarlarına kızacaklardı. Ve niye tatil kararı verdiğimi anlayacaklardı. Şimdi soruyorum ortada gözükmeyen ve neredeyse kimsenin anlamadığı bir olayda tatil kararı verilmesi doğru mu? Benim vicdanım o kadar rahat ki.. Çok büyük olayları önlediğim kanaatindeyim. SORU: Soyunma odasına girdiğinizde kimlerle temas kurdunuz? GEZER: O anda tek düşüncem yardımcı hakemle ilgili bilgi almaya çalışmaktı. Karşılaşmayı oynatayım mı, oynatmayayım mı? Bu kararı ben verdim. Elbette birtakım girişimler olmuştur. Gözlemci, temsilci... Ama benim önceliğim yardımcı hakemin durumuydu. Şimdi okuyorum, yorumları dinliyorum, insanlar “Federasyondan talimat aldı, maçı oynattı” diyorlar. Biz yardımcı hakemim ve ekibimle karar verdik. Sadece cisimle yaralanan yardımcı hakemime değil, diğer arkadaşlarıma da sordum. “Etkilendiniz mi?” diye. SORU: Siz etkilendiniz mi? GEZER: Ben etkilenmem. Sadece arkadaşımın kanını görünce şoke oldum. Çünkü beklemediğimiz bir olaydı. Ama o şoku çabuk atlattım. Birkaç saniye sürdü o kadar. Kaldı ki daha sonra maçı yönetirken hakemi siz de gördünüz. Belli bile olmuyordu yarası. SORU: Maça konsantre olabildiniz mi? GEZER: Ben kesinlikle maça konsantre olduğumu düşünüyorum. Bakın o kadar sağlıklı bir derbi oynandı ki. Çok kötü başlayacak bir derbiydi ama sağlıklı bitti. Hatta bazı futbolcularla kucaklaştık. Bugün hiçbir Galatasaraylı, Fenerbahçeli biriyle kavga etmedi. Ben Maraş gibi küçük bir ildeyim. Burada herkesi birbiriyle şaka yaparken gördüm. Biz bu ortamı sağladık. Düşünebiliyor musunuz, bir taraf karşı tarafa saldırsaydı. Allah korusun birkaç cana mal olsaydı. Hesabı kim verecekti? Bazı kararları verirken bazı şartların oluşması lazım. Benim düşündüklerimi sağduyulu insanların da düşünmesi de lazım. Futbolcu kardeşlerimin hepsi bana güveniyor. SORU: Nasıl dile getiriyorlar bunu? GEZER: “Görmedim kardeş” deyince, hepsi anlayış gösteriyor. “Tamam hocam biz sana inanıyoruz” diyorlar. Ben hayatım boyunca gördüğümü çaldım. Mesela Ayhan maçta bana itiraz etti. Maçtan sonra özür diledi. “Olur böyle şeyler Ayhancığım” dedik. Bana laf gelsin emniyete asla SORU: Şimdi K.Maraş’a döndünüz. Maçla ilgili ne tür tepkiler aldınız? GEZER: Siz aramadan az önce çok üst düzey bir emniyet yetkilisi aradı. Benimle gurur duyduğunu söyledi. Başarımın devamı diledi. Ben sahada polisliği düşünmem. Saha içinde hakemim çünkü. Ama emniyeti temsil ediyorum. Bana laf gelsin ama emniyet teşkilatına laf gelmesin. SORU: Futbolcular maçın tatil edilmesi yönünde bir şey söyledi mi saha içinde. GEZER: Hayır hayır hiç gelmedi. Sabri mesela... “Hocam hiçbir şey yok problem etmeyin” dedi. Dürüstlüğüme inanıyorlar GEZER: Çağırdım, “sakın ola bir daha bunu yapmayın” dedim. İdarecilerine de söyledim. İnsanlar şimdi, “İki kişiyi gördü, atamadı.. Maça başlamamalıydı” diyorlar. Ben tam o anda yardımcı hakemimin kafasına bakıyorum. Bir-iki saniyelik süre içinde belki de bakar kör oldum. Bakın ben Fenerbaçe maçından sonra (Beşiktaş PAF takımı ile çıkarız demişti) Beşiktaş’ın Sivas maçına hakem olarak çıktım. Küme düşme söylentilerinin yoğunlaştığı dönemde ilk Bursa- Beşiktaş maçına çıktım. Bu maçların hepsine karşı hazırlığımı yaptım. Bu maçta ise seyirciler pozitif. 20-25 dakika boyunca küfür yok. Hatta bağırıyorlar, “Senin dürüstlüğüne inanıyoruz” diye.. “Ortadan çal hocam” diye.. Yani ortam gayet iyi.. Ama bir anda olay gelişti. Tam bir şok. Birkaç saniye sürdü gerçi ama... Soyunma odasına girdikten sonra, yardımcı hakem için doktorlar “ufak sıyrık” deyince rahatladık. yuh diyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ahahahahhaa harry sen maraton izliyor ve ermanin dediklerini ciddiyemi aliyorsun be :) tek dogru maraton ve erman .. budur ! bu kadar sigiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Dalga geçtiğin adamlar Türkiye futbolunda diğer çikiçuku adamlar çıkmadan önce tekti.Bunu bil.Magazin bi adam olabilir ama işini biliyor Erman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bence degil. bu kadar basit umarim anlayabilirsin. sansala lafim yok o adami severim, ama erman tam bir hayvan bir okuz bir kultursuz karisindakine saygisi olmayan, hani cocukken eline guc gecince sinifi dize getirmeye calisan zeki olmayan cocuk tavirlariyla beni cileden cikariyor. bu kadar karsisindakine saygisi olmayan agzindan cikani umursamayan ben dedim ben bilirimci baska ahmet cakar var , bu ikisi cok da tin benim icin. gecenlerde en buyuk hakem hatalari adinda bir belgesel benzeri video vardi, bizimkisinin tanju ve besiktasla ilgili bir hatasi var sorma gitsin. hic hatirlamiyor onlari. o sanki robottu zamaninda insan degil. insan tartisirken konusurken biraz saygi ve sevgi cercevesinde konusmali ne dediginin nereye gittigini bilmeli. ayip yazik karsidaki sesi cikmayan hakemlere. sorunda bu zaten bu arkadas ben bilirim oldugundan ve karsidan ses gelmediginden savuruyorda savuruyor. uzucu.. amma sinir yaptim , adaminda cokda umrunda sanki dediklerim ve ben. neyse seven sevsin sevmeyen de sevmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar