Smoke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kivıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ya birine laf atacaksanız isim vererek yapın lütfen valal bir galatasaraylı olarak üstüme alınıyorum bazı şeyleri :( lütfen ama LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Evet bende müzdaripim o konudan adamları kutladım hala laf yiyoruz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 senin ciddi problemlerin var harrykewell, cozersin umarım en kısa zamanda. gordugum en cahil adamsın su forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konunun kitlenme vakti gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sevgili Zegna, beni bu kadar kısa zamanda, az materyal ile, sorunlarımı tespit edebilecek kadar çözebildiğine göre ne yapmam gerektiği konusunda da yardımcı olursun umarım... ama bence şöyle yapalım, bırak ben problemli kalayım, sen yazdıklarımın doğruluğu veya geçerliliği konusunda yorum yap, ne dersin ? mesela yalan yanlış bilgi verirsem onları düzelt, olmayan şeyler uydurursam müdahele et, ama gördüklerim hakkında yazdığım yorumları özgür bırak ki bende buradan keyif alayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Radiance said: Konunun kitlenme vakti gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 epic loser diye yeni bi kavram cıkarıcaksın harry yakın zamanda. penaltı değil ofsayt falan.şunu kabul et SENİN TAKIMIN ÇATIR ÇATIR ÇATIR yenildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Sevgili patiler, bu sonuçta bir futbol maçıydı. yani entertainment namına bir hadise. çok büyütmeye gerek y ok. dün fenerbahce kazandı ama önemli olan dostluk, sportmenlik ve kardeşlik değil mi? buradaki çekişmeyi ve tartışmaları anlamıyorum.. galatasaray gibi güzide bir rakip olmadıktan sonra fenerbahcenin ne anlamı. Hepimiz kardeşiz sonuçta. Bir fenerbahceli olarak agresif yazan renkdaslarımı da kınıyorum. Ne olur daha pozitif ve kardes olalım. Sevelim sevilelim... Şaka len şaka! Nası koduk çocugu aehuaueuhaua :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 catlikethiief said: epic loser diye yeni bi kavram cıkarıcaksın harry yakın zamanda. penaltı değil ofsayt falan.şunu kabul et SENİN TAKIMIN ÇATIR ÇATIR ÇATIR yenildi Yok ilk golde haklı ofsayttı da hiç farketmez valla, o gol olmasa 2 dk sora olurdu o acizliğiyle gs'nin, çatır çatır oynayarak kazandı valla fb. İlerde hızlı adamla defansı bozdu, ortasahada pres yapıp oyun kurmayı engelledi, ardayı keitayı tutarak gs yi durdurdu, sert oyunla rakibi sindirdi çatır çatır hakederek kazandı, varsın 1 golü de ofsayt olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 harrykewell said: franco itiraz etmediyse bu pozisyonu kabullendiğinden değil, tamamen efendiliğindendir. adam doğru söylüyor. niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz ki? franco topa dokunmaya çalışıyordu hatta 3-5 cm daha uzansa dokunacaktı. çalım yedikten sonra boş kaleye topu yuvarlayacak olan alex'in ayağına yanlışlıkla vurması fenerbahçe'ye penaltı kazandırmaz. futbol öğrenin artık cahilce yorum yapmayın. baydınız resmen.. edit: bi daha baktımda franco resmen şok olmuş penaltı verilince.. pozisyonu izleyin tekrar, spot görmüş tavşanlara dönmüş. vallahi hiç haketmemiş lan. çok üzüldüm yine şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bildiğim kadarıyla kazandırır, kontrolsüz çıkış sayılıyor ilk topa değmediyse, ama emin olamadım pozisyonu çok net hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 maçtan sonra fenerli bayan taraftarın kafasında şişe kıracak kadar mı gaza geldiniz... hala alışmamış olmanıza şaşırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 antu çok güzel yapmış giriş sayfasını ya tıkkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Aslında tartışılan şeyleri birbirinden ayırt etmek lazım. 1. Stadtaki taraftarlar 2. Futbol takımları 3-5 tane kendini Fenerbahçeli sayan ezik / işsizin sahaya attığı yabancı maddelerle Fenerbahçe 'nin eze eze top oynatmadan kazanmış olduğu Galatasaray galibiyetine gölge düşürmez. 1. Tribün olayları sosyal bir olaydır. Sadece Saraçoğlu'nda değil , ne yazık ki bütün statlarda yaşanmaktadır. Bu konu Fenerbahçe / Galatasaray başlığında değil , farklı bir konu altında konuşulmalıdır. Eğer gerçekten bu konuda rahatsız iseniz açın başka bir konu. 2. Fenerbahçe , Galatasaray'ı top oynatmadan yenmiştir. 3-4 macta 4-5 atıp , kendini Real-Madrid sanan takım ve o takımın tafaftarları , aslında dünkü maçta aynanın ters yüzünü görmüş ve balonları patlamıştır. Bunun oluşturduğu travma ile de bardak , çakmak vs .. ile kendilerini avutmaya çalışıyorlar. Gerçek şudur ki ; Şuan Fenerbahçe , Galatasaray'ın 5 puan önündedir. Gerçek şudur li ; Galatasaray Takımı 10 maçta 15 gol yemiştir. Arızayı burda arayın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 FIFA'nın değişen ofsayt tanımını koyduk foruma yoruma açık bile değil. sadece 3 cümlesini okumanız ofsayt olup olmadıgını açıkca anlayabilmenize yetiyor. ama hala ofsayt diyip kendinizi küçük duruma düşürmekten başka bişey yapmıyorsunuz.cahillikten öte artık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 janis Gerçek şudur ki sanane galatasarayın bu durumunda. Biz bahane arıyoruz sen kendi yoluna bak biz kendi yolumuza bakalım.. Hem benim burada yazdıklarıma cevap olarak yazı yazacaksın hemde artislik yapıp akıl vereceksin. Sonra gelip yok bu söyle şu söyle diyeceksin onlar kendine kalsın. 1. Galatasaray sizden öncede yenildi. 2. Galatasaray kötü oynadıgı ilk ve son maç değil. 3. ne kadar büyük bir yaranız varsa artık 10 yıldır altından kalkamadınız. ne yaptık bilmiyorum benim kacırdıgım birşeyler var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ne yarası olucak fenerbahçenin galatasaraya karşı? komik misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ahahaha atarlı genç sanane galatasarayın durumdan yazmş dsfsx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Wendigo said: Sevgili patiler, bu sonuçta bir futbol maçıydı. yani entertainment namına bir hadise. çok büyütmeye gerek y ok. dün fenerbahce kazandı ama önemli olan dostluk, sportmenlik ve kardeşlik değil mi? buradaki çekişmeyi ve tartışmaları anlamıyorum.. galatasaray gibi güzide bir rakip olmadıktan sonra fenerbahcenin ne anlamı. Hepimiz kardeşiz sonuçta. Bir fenerbahceli olarak agresif yazan renkdaslarımı da kınıyorum. Ne olur daha pozitif ve kardes olalım. Sevelim sevilelim... Şaka len şaka! Nası koduk çocugu aehuaueuhaua :) ahahahahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 fener ezdi şampiyon beşiktaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 said: edit: bi daha baktımda franco resmen şok olmuş penaltı verilince.. pozisyonu izleyin tekrar, spot görmüş tavşanlara dönmüş. vallahi hiç haketmemiş lan. çok üzüldüm yine şimdi. Ya bunlar hep Ahmet Çakarı dinleyip burada konuşan tipler. Neymiş Adam sarı kartı görünce sevinmiş, kırmızı olabilirmiş, yok asagı yukarı bakıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Fistan said: ne yarası olucak fenerbahçenin galatasaraya karşı? komik misin? Bilmem komikmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 catlikethiief said: ahahaha atarlı genç sanane galatasarayın durumdan yazmş dsfsx onu diyo işte kendi takımı için başka takımlar için gelip burda bık bık bık ötmeyi biliyolar. sizin takımınızın durumu şu şöyle böyle diyo hastayım böyle tiplere hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kermit said: catlikethiief said: ahahaha atarlı genç sanane galatasarayın durumdan yazmş dsfsx onu diyo işte kendi takımı için başka takımlar için gelip burda bık bık bık ötmeyi biliyolar. sizin takımınızın durumu şu şöyle böyle diyo hastayım böyle tiplere hahaha Gençler kendine baksın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar