Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Hakem maçı bok etti.Galatasaray oyunda hiç baskı kurmadı ilk yarı fb çok rahat pas yaptı ilk yarı bildiğin fb oynadı.İkinci yarı ikinci golden sonra bi gaz geldi ama yanlış değişiklikler ve taktik hatası sebebiyle yine gs yenemedi.Herşeyden öte hakem maçı piç etti.Baroninin ardaya yaptığı hareketleri kışkırtmaları okumadım birkaç postta yazayım onu da.Baroni de çok şerefsiz çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

o degilde bu defansin yetersizliginin sebebi nedir yahu? taktik mi yanlis? adamlar mi yetersiz? hem taktik hem adamlar mi falso? defans calisitiricak adam mi yok.

defansın biri servet.yetenekleri kısıtlı.birazda moronumsu bir adam.
diğer stoper gökhan zan.ikisini bakkala göndersen beraber dönemezler.
sağ bek sabri. üç nokta koyup geçiyorum ...
sol bek hakan balta. şöyle sahada dizildiklerinde sağ tarafındakilere bakıp sol taraftan sahayı terketsem mi diye düşünmesi muhtemel bi oyuncu.
olacak o kadar defans problemi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem Fenerbahçe'nin sert ve kuraldışı oyununa ortam hazırlayıp gerekeni yapınca Galatasaray'lı futbolcular baya koptu oyundan. Böylesi gereksiz bi hakemi derbiye verenleri de hakemi ve Aziz Yıldırım'ı da tebrik ediyorum.
Nolucak bir kere daha yenildi Galatasaray seneye benzer umutlarla yine gideriz^^
Sosyal ağlarda paylaş

pozisyonu olmayan takımın neyini savunuyorsunuz yahu?

hakem makem diyenler, kazımı oynatmadi bile adam, omuz omuza mucadeleyi birak servete gokhana dokundugu an faul caldi.

nerde omuz omuza mucadele?

son vurusları kotu olsada harbi helal olsun kazima, cok cok iyi yıprattı servetle gokhanı. guclu bir futbolcu kazım, kolay kolay dusmuyor yere mucadeleci.

emre ve baroni cok iyiydi, hele emreye helal olsun.

arda gokhan-m.topuz arasında bir varlık gosteremedi, keita carlos karsısında birseyler yapmaya calıstı ama o da derbi stresini kaldıramadi, o yumruk ne abi yuh dedim izlerken.

madde atıldıysa sahaya alır yan hakeme yada orta hakeme goturursun, oyle topu alıp macı kendi kafana gore durduramazsin sarı kart %100 haklı.

leo franconun pozisyonu kırmızı kart, 9 kişi kalması lazımdı gs nin, acıdı hakem heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

emre ve baroni cok iyiydi, hele emreye helal olsun.

leo franconun pozisyonu kırmızı kart, 9 kişi kalması lazımdı gs nin, acıdı hakem heralde.

kart çok net kırmızıydı bencede,

emreye helal team. inşallah biriside onun ayağını kırar. dakka 1 de barosu götürdü onu da götürsünler.
Sosyal ağlarda paylaş

Diger konuya yazdigimi buraya alayim;

Galatasaray mahalle takimindan farksizdi dunku macta (seneler sonra ilk defa izledim).

Boyle bir takimi yenip sonra "EZDI" demek mahalle takimi sampiyonu olmak gibi birseydir heralde.

Bir de Servet okuzlerin okuzuydu. Adami oynatmak bile hata. Millete dalmaktan baska birsey yapmadi. Ben olsam ilk 11 e koymam bir daha oyle bir tipi.

Bir de bi yerde Leona ile tarsisan bi tip vardi, adini hatirlamiyorum. Semih'ten farki yoktu onun da.

Bir de oturdugum yerden delirdigim olay sahaya atilan sise muhabbetiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...