Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

enema said:

yumruksa yumruk buda kırmızı değil mi? ha tabi arda öpücük almak için yere yatmadı ama olsun

Arkası dönükken kolunu kontrolsüz sallayıp rakibe hafif tokadımsı bir şekilde çarpmakla, dirsek-yumruk karışımı bir şeyi adamın gözünün içine baka baka atmak arasındaki farkı göremiyorsan, Youtube serverlarına boşuna yük bindirme.
Sosyal ağlarda paylaş

maçtan gelen fanatik fb'li bir arkadaşımla msn'den konuşurken, ardanın bugun çok kötü olduğunu söyledim. adamın cevap, "abi sanada her saniye küfür etseler kötü olursun. ardanın ve sabrinin kırmızı kart görmemesi mucize. bu adamlar kanat ve her saniye akla hayale gelmeyecek küfürler yiyiyorlar" dedi.

sanırım arda mental olarak uçtu kanatta durmadı. zira rijkaard ardayı kanatta duracak bir oyuncu lazım diye çıkarttım demesi yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

enema said:

yumruksa yumruk buda kırmızı değil mi? ha tabi arda öpücük almak için yere yatmadı ama olsun

Arkası dönükken kolunu kontrolsüz sallayıp rakibe hafif tokadımsı bir şekilde çarpmakla, dirsek-yumruk karışımı bir şeyi adamın gözünün içine baka baka atmak arasındaki farkı göremiyorsan, Youtube serverlarına boşuna yük bindirme.

yersen diyosun
Sosyal ağlarda paylaş

enema; Maçın genelinde en tartışılmayacak pozisyonlar Keita'nın kırmızısı ve penaltıdır heralde. Sen kalkıp bunların birine laf söyleyebiliyorsan, "FB oynamadı ki işte şansa çirkefliğe 3-1 yenildik" diyebiliyorsan ben ne diyim ki sana? Baroni'nin pozisyonuna da faul verilir kontrolsüz el kol sebebiyle, çok zorlarsan sarı verirsin, "ne farkı var lan surata kasti atılan dirsekten" dersen cahilliğe girer ama.

Sen bir uyu kalk, yenilgi sinirin geçsin, bir daha izle.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

maçtan gelen fanatik fb'li bir arkadaşımla msn'den konuşurken, ardanın bugun çok kötü olduğunu söyledim. adamın cevap, "abi sanada her saniye küfür etseler kötü olursun. ardanın ve sabrinin kırmızı kart görmemesi mucize. bu adamlar kanat ve her saniye akla hayale gelmeyecek küfürler yiyiyorlar" dedi.

sanırım arda mental olarak uçtu kanatta durmadı. zira rijkaard ardayı kanatta duracak bir oyuncu lazım diye çıkarttım demesi yeterli.
Bu seyirci Şenol'un annesiyle arkadan ilişkiye gireceğini bile söyledi Şenol'a!
Şenol nasıl oynadıysa bunlar da oynayacaktı lan!

Edit : Bu seyirciden kastım Türk seyircisidir. Şenol olayı Beşiktaş'tan çıkmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

keita nin yaptigi ayip ne olursa olsun kırmızı kart yani.. profesyonelsen adam olucaksın yapmıycaksın oyle hareketler..
2. si bakalim fenerbahceye kac mac seyircisiz gelicek.. hakem ve rakip takim oyuncusu yaraladilar gz.. gelmezse zaten sezonun sonuna kadar oynanmasin lig kapatsinlar fener sampiyon sayılsın zorlamanın anlamı yok..

keitanın goturup su siseni kenara vermesi gayet dogal ve haklı bak arkadasım suratıma bu geldi bu tribunden bak hani gormediysen die.. bunun ustune sarı kart gormesi sirf gerizekalılık..

Gs olarak bi halt yiyememisiz.. sadece ozete baktim ama muhtemelen yedirtmemislerdir geri kalan kısmında da ama yani bu da bahane degil.. Adam gibi cikip oynayip kazanicaksın..

Bi de LEO FRANCO GIT ALLAHIM GIT!! bu kadar guven vermeyen bi kaleci daha yok..
Sosyal ağlarda paylaş

fener futbol ve futboldışı şeyleri çok güzel harman ediyor ve kazanıyor.

bizim yetoluğumuz burda başlıyor. kötü oynamak yetmiyormuş gibi alalen kırmızı görüyoruz.

ayhan sert bir faul alıyor, yerde feryat figan kıvranacağına hakemi alkışlıyor.

kornerde yabancı madde atılırken alex gibi ben kullanmam burda bro diyeceğimize hemen atayım da kaçayım diyor oyuncular.

rakibin seni yakapaça yere indirirken gereksiz yumruk atıyorsun, rakibin şeref madalyası alır gibi sarı kart alıyor.

rakibin her faülde yerde sakatlanır, acıyla! hakeme veryansın ederken sen yerden fırlayıp hakemle boğuşuyorsun.

rakibin "atılma attır" derken sen haklı ama aklı olmayan stratejisini uygulayıp kendini yakıyorsun.

öte yandan motivasyon boyutu var.

adama türkiyenin yerini sorsan bilmeyecek adam derbide her türlü ortam gerecek hareketi profesyonelce sergiliyor. (baroni)

alex'in eşi sahadaki futbolcular kadar hırsla seviniyor.

ne zaman bu konularda dolduruşa gelmez, aynı şekilde hakemle oynamayı becerirsek, iyi motive olursan o zaman 3 puan alma şansın doğar.

yoksa 34 haftalı ligin 1 maçını her sene kaybetmeye mahkumsun. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şans dememişsin evet pardon, ben öyle özetlemişim;

enema said:

abi yapmayın nasıl ezdi fenerbahçe ya? eyvallah hakettiler kazanmayı ama ezerek değil seyirci ve hakemin yardımıyla futbol oynatmayarak hakettiler.

Bu ne peki? Yani biri direkten dönen, gerisini sağolsun Kazım'ın harcadığı en az 5 tane daha gollük pozisyon var, buna karşılık bir korner karambol golü ve bir altıpasa kesilen orta var. İlla 6-0 falan mı lazım "ezdi" demek için?

Yardım etti dediğin hakem gerek ilk yarıda, gerek 2-0'dan 2-1'e kadar takdir haklarını deli gibi GS lehine kullandı, Franco'yu tartışmalı bir şekilde atmadı, 2 tane yalan ofsayt var, bir gol pozisyonumuzu da hiçbir şey yokken GS'li defansın kendini yere atmasını yiyerek kesti. At gözlüğüyle izlemeyin maçları.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

fener futbol ve futboldışı şeyleri çok güzel harman ediyor ve kazanıyor.

bizim yetoluğumuz burda başlıyor. kötü oynamak yetmiyormuş gibi alalen kırmızı görüyoruz.

ayhan sert bir faul alıyor, yerde feryat figan kıvranacağına hakemi alkışlıyor.

kornerde yabancı madde atılırken alex gibi ben kullanmam burda bro diyeceğimize hemen atayım da kaçayım diyor oyuncular.

rakibin seni yakapaça yere indirirken gereksiz yumruk atıyorsun, rakibin şeref madalyası alır gibi sarı kart alıyor.

rakibin her faülde yerde sakatlanır, acıyla! hakeme veryansın ederken sen yerden fırlayıp hakemle boğuşuyorsun.

rakibin "atılma attır" derken sen haklı ama aklı olmayan stratejisini uygulayıp kendini yakıyorsun.

öte yandan motivasyon boyutu var.

adama türkiyenin yerini sorsan bilmeyecek adam derbide her türlü ortam gerecek hareketi profesyonelce sergiliyor. (baroni)

alex'in eşi sahadaki futbolcular kadar hırsla seviniyor.

ne zaman bu konularda dolduruşa gelmez, aynı şekilde hakemle oynamayı becerirsek, iyi motive olursan o zaman 3 puan alma şansın doğar.

yoksa 34 haftalı ligin 1 maçını her sene kaybetmeye mahkumsun. :)

bu adam çok güzel konuşuyor ya, cidden tebrikler dayı (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...