Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 enema said: yumruksa yumruk buda kırmızı değil mi? ha tabi arda öpücük almak için yere yatmadı ama olsun Arkası dönükken kolunu kontrolsüz sallayıp rakibe hafif tokadımsı bir şekilde çarpmakla, dirsek-yumruk karışımı bir şeyi adamın gözünün içine baka baka atmak arasındaki farkı göremiyorsan, Youtube serverlarına boşuna yük bindirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fener de cok oynamadi ama bizim yetolugumuzdan dolayi fazla gol pozisyonu buldular, kendi yetoluklarindan sadece 3 tane atabildiler. yoksa daha gideri vardi macin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 herikivul nerde olm maçta öldümü yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Abi bişi sorucam da gülmeyin lütfen... EZ DİK bu nedir? niye bu şekilde yazılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 gece gece fazla mesai yaptırdınız=) galibiyetden ötürü fb'li arkadaşları tebrik ediyorum bunun üzerine söylenecek tek bir şey var puan farkı 5 oldu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Forvette Kazım + Semih/Guiza ile başlayıp, Wederson'u oynatmayıp, Sol kanada Alex'i çekip böyle bir taktik ile oynasaydık bence 9-0 olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 maçtan gelen fanatik fb'li bir arkadaşımla msn'den konuşurken, ardanın bugun çok kötü olduğunu söyledim. adamın cevap, "abi sanada her saniye küfür etseler kötü olursun. ardanın ve sabrinin kırmızı kart görmemesi mucize. bu adamlar kanat ve her saniye akla hayale gelmeyecek küfürler yiyiyorlar" dedi. sanırım arda mental olarak uçtu kanatta durmadı. zira rijkaard ardayı kanatta duracak bir oyuncu lazım diye çıkarttım demesi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bu arada keitanın basına gelmemıs pet sıse,yanından gecıp yere düşmüş,yüzde 100 futbolda rahatca gozukuyor.yeni arif olur herhalde keitada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Baggio said: enema said: yumruksa yumruk buda kırmızı değil mi? ha tabi arda öpücük almak için yere yatmadı ama olsun Arkası dönükken kolunu kontrolsüz sallayıp rakibe hafif tokadımsı bir şekilde çarpmakla, dirsek-yumruk karışımı bir şeyi adamın gözünün içine baka baka atmak arasındaki farkı göremiyorsan, Youtube serverlarına boşuna yük bindirme. yersen diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 grafitinin pozisyonuyla senin koyduğun arda pozisyonunu alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Adamlar iyi yendi bizi lan ahahahah ayhan tam bir kötüsün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 enema; Maçın genelinde en tartışılmayacak pozisyonlar Keita'nın kırmızısı ve penaltıdır heralde. Sen kalkıp bunların birine laf söyleyebiliyorsan, "FB oynamadı ki işte şansa çirkefliğe 3-1 yenildik" diyebiliyorsan ben ne diyim ki sana? Baroni'nin pozisyonuna da faul verilir kontrolsüz el kol sebebiyle, çok zorlarsan sarı verirsin, "ne farkı var lan surata kasti atılan dirsekten" dersen cahilliğe girer ama. Sen bir uyu kalk, yenilgi sinirin geçsin, bir daha izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Masquerade said: maçtan gelen fanatik fb'li bir arkadaşımla msn'den konuşurken, ardanın bugun çok kötü olduğunu söyledim. adamın cevap, "abi sanada her saniye küfür etseler kötü olursun. ardanın ve sabrinin kırmızı kart görmemesi mucize. bu adamlar kanat ve her saniye akla hayale gelmeyecek küfürler yiyiyorlar" dedi. sanırım arda mental olarak uçtu kanatta durmadı. zira rijkaard ardayı kanatta duracak bir oyuncu lazım diye çıkarttım demesi yeterli. Bu seyirci Şenol'un annesiyle arkadan ilişkiye gireceğini bile söyledi Şenol'a! Şenol nasıl oynadıysa bunlar da oynayacaktı lan! Edit : Bu seyirciden kastım Türk seyircisidir. Şenol olayı Beşiktaş'tan çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 keita'nın kartına bişey demedimki ben, fenere verilmeyen kartlara diyorum? ağzımdan şans lafıda çıkmadı galibiyetle ilgili, hiç konuşmayalım laf çarpıtmaya devam edeceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 keita nin yaptigi ayip ne olursa olsun kırmızı kart yani.. profesyonelsen adam olucaksın yapmıycaksın oyle hareketler.. 2. si bakalim fenerbahceye kac mac seyircisiz gelicek.. hakem ve rakip takim oyuncusu yaraladilar gz.. gelmezse zaten sezonun sonuna kadar oynanmasin lig kapatsinlar fener sampiyon sayılsın zorlamanın anlamı yok.. keitanın goturup su siseni kenara vermesi gayet dogal ve haklı bak arkadasım suratıma bu geldi bu tribunden bak hani gormediysen die.. bunun ustune sarı kart gormesi sirf gerizekalılık.. Gs olarak bi halt yiyememisiz.. sadece ozete baktim ama muhtemelen yedirtmemislerdir geri kalan kısmında da ama yani bu da bahane degil.. Adam gibi cikip oynayip kazanicaksın.. Bi de LEO FRANCO GIT ALLAHIM GIT!! bu kadar guven vermeyen bi kaleci daha yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 siz hala şunu anlayamadınız yıllarımı arjantine vermiş birisi olarak arjantinden kaleci adam gibi çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fener futbol ve futboldışı şeyleri çok güzel harman ediyor ve kazanıyor. bizim yetoluğumuz burda başlıyor. kötü oynamak yetmiyormuş gibi alalen kırmızı görüyoruz. ayhan sert bir faul alıyor, yerde feryat figan kıvranacağına hakemi alkışlıyor. kornerde yabancı madde atılırken alex gibi ben kullanmam burda bro diyeceğimize hemen atayım da kaçayım diyor oyuncular. rakibin seni yakapaça yere indirirken gereksiz yumruk atıyorsun, rakibin şeref madalyası alır gibi sarı kart alıyor. rakibin her faülde yerde sakatlanır, acıyla! hakeme veryansın ederken sen yerden fırlayıp hakemle boğuşuyorsun. rakibin "atılma attır" derken sen haklı ama aklı olmayan stratejisini uygulayıp kendini yakıyorsun. öte yandan motivasyon boyutu var. adama türkiyenin yerini sorsan bilmeyecek adam derbide her türlü ortam gerecek hareketi profesyonelce sergiliyor. (baroni) alex'in eşi sahadaki futbolcular kadar hırsla seviniyor. ne zaman bu konularda dolduruşa gelmez, aynı şekilde hakemle oynamayı becerirsek, iyi motive olursan o zaman 3 puan alma şansın doğar. yoksa 34 haftalı ligin 1 maçını her sene kaybetmeye mahkumsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bu arada Keita'nın su şişesini önce hakeme götürüp, daha sonra masaya götürmesi gerekiyordu. Sarı kart'ın sebebi de hakemin düdüğüne ve çağrısına kulak asmayıp direk masaya gitmesi oldu. Ha iyi de yaptı helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Yalnız şu ezilen galatasaraylıların Beşiktaş'a laf sokma çabasını anlayamadım. Kadıköy de Fener 10maçtır yeniyorda. Beşiktaş İnönü de Galatasaray'a 14 maçtır mağlup olmuyor. Yani aslan dışarda kedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Şans dememişsin evet pardon, ben öyle özetlemişim; enema said: abi yapmayın nasıl ezdi fenerbahçe ya? eyvallah hakettiler kazanmayı ama ezerek değil seyirci ve hakemin yardımıyla futbol oynatmayarak hakettiler. Bu ne peki? Yani biri direkten dönen, gerisini sağolsun Kazım'ın harcadığı en az 5 tane daha gollük pozisyon var, buna karşılık bir korner karambol golü ve bir altıpasa kesilen orta var. İlla 6-0 falan mı lazım "ezdi" demek için? Yardım etti dediğin hakem gerek ilk yarıda, gerek 2-0'dan 2-1'e kadar takdir haklarını deli gibi GS lehine kullandı, Franco'yu tartışmalı bir şekilde atmadı, 2 tane yalan ofsayt var, bir gol pozisyonumuzu da hiçbir şey yokken GS'li defansın kendini yere atmasını yiyerek kesti. At gözlüğüyle izlemeyin maçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Masquerade said: fener futbol ve futboldışı şeyleri çok güzel harman ediyor ve kazanıyor. bizim yetoluğumuz burda başlıyor. kötü oynamak yetmiyormuş gibi alalen kırmızı görüyoruz. ayhan sert bir faul alıyor, yerde feryat figan kıvranacağına hakemi alkışlıyor. kornerde yabancı madde atılırken alex gibi ben kullanmam burda bro diyeceğimize hemen atayım da kaçayım diyor oyuncular. rakibin seni yakapaça yere indirirken gereksiz yumruk atıyorsun, rakibin şeref madalyası alır gibi sarı kart alıyor. rakibin her faülde yerde sakatlanır, acıyla! hakeme veryansın ederken sen yerden fırlayıp hakemle boğuşuyorsun. rakibin "atılma attır" derken sen haklı ama aklı olmayan stratejisini uygulayıp kendini yakıyorsun. öte yandan motivasyon boyutu var. adama türkiyenin yerini sorsan bilmeyecek adam derbide her türlü ortam gerecek hareketi profesyonelce sergiliyor. (baroni) alex'in eşi sahadaki futbolcular kadar hırsla seviniyor. ne zaman bu konularda dolduruşa gelmez, aynı şekilde hakemle oynamayı becerirsek, iyi motive olursan o zaman 3 puan alma şansın doğar. yoksa 34 haftalı ligin 1 maçını her sene kaybetmeye mahkumsun. :) bu adam çok güzel konuşuyor ya, cidden tebrikler dayı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 n e y i n p e ş i n d e s i n i z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Kazım'ın harcadığı 5 gollük pozisyon? Lugano ve Güiza'nın kafa vuruşları var. Kazımın dağlara taşlara çektiği şutlar pozisyon ise Sabri bu ligin en çok pozisyona giren oyuncuydu geçen senelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bu arada ilk gol ofsayttı diye bi olay vardı tam bakamadım ben o hengamede, var mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar