Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Cantona said:

Baggio said:

Masquerade said:

e ama sen diğer adamlara "hala konuşuyorlar, bir susun" diyorsun.

Selfpwn.

Hadi canım? "Kaybedersek üyeliğimi silerim" diyen adamdan bahsediyorumdur da, yetemeyenler ya da gocunanlar üzerine alıyordur belki.

Quote kullanmadığım için özür dilerim.

gerizekalı mısın? pardon, sormak hata, gerizekalısın. ve art niyetli, örümcek kafalının tekisin. ben öyle yazmışsam yazayım, yazdığım beni bağlar, istediğimi yazar ederim, sen - üstelik mod olarak - gelip burada bana hala yazmaya yüzün var mı diyemezsin. dersen de ayarı götüne götüne yersin. siktir git şimdi. sil üyeliği, sen rahatla. ben de maçtan önce dediğim gibi üyeliğimi sildirmiş olayım. ama en azından giderken senin gibi bir yavşağa içimden gelenleri yazabildiğim için mutluyum. inan bana staddaki 52.000 maymundan hiçbir farkın yok, hepiniz aynısınız. bağırıyorsunuz ya, "hepiniz o. çocuğusunuz" diye, he, sizin ne çocuğu olduğunuz bile belli değil.

ohş. şimdi sil ve kaybol gözümün önünden.

EPIC
EPIC
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

BulletRide said:

Holy abartma olm, Avrupa kupamız var sdg
avrupa kupasını gören GS'ler son şanslılar zaten. yalnız o kupayı görmeden GS'yi seçen 0-9 yaş arası veletler bence toplu intihar törenleri düzenleyebilir yani nedir bu çilemiz diye =D
[oöfa kupamız var]27 yaş altı Fenerliler 3 kulvarda mücadele etmeyi atletizm terimi sanıyo, eğitim şart! [/oöfa kupamız var]
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

Holy said:

BulletRide said:

Holy abartma olm, Avrupa kupamız var sdg
avrupa kupasını gören GS'ler son şanslılar zaten. yalnız o kupayı görmeden GS'yi seçen 0-9 yaş arası veletler bence toplu intihar törenleri düzenleyebilir yani nedir bu çilemiz diye =D
[oöfa kupamız var]27 yaş altı Fenerliler 3 kulvarda mücadele etmeyi atletizm terimi sanıyo, eğitim şart! [/oöfa kupamız var]
Türkiye kupası çok dandik abi, bakırdan mı ne yapıyorlarmış ondan kasmıyor bizimkiler.
yap adam gibi kupa bak nası alıyoruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

aha bak baggio. adam sözün erbabı. keita gibi alanen çaktı küfürünü yedi banını. sen ise aynı fb li oyuncular gibi sınırda dolaşıp insanlara gaz veriyorsun mod kimliğinle. helalz.

Teşekkür ederim canlar. Siz de ne kadar hazımlı insanlar olduğunuzu gösteriyorsunuz o zaman abileriniz gibi :)

Kaldıramayan maç gecesi bölüme girmesin, girecekse de önceden "üff yenilirsek anam avradım olsun" moduna girmesin. Az alçakgönüllü olun, gazlanmayın.

Edit: quote.
Sosyal ağlarda paylaş

@Baggio ve diğer modlar...

Baggio'nun ağır tahriki ve destekçilerinin ona verdiği destek yüzünden , 3 sayfadır yazıp anlatmaya çalıştığım şeyi başarmış bulunuyorsunuz.. Ayıptır günahtır , adam mübalağa yaparak üyeliğimi silin filan demiş , bu olaya inancını arttırmak için kullanılan bir yoldur..Cantona'yı bu hale Baggio getirmiştir , yazıklar olsun...

not: Cantona'yı tanımam etmem...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...